• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Zathurecký: Hrali na maximum

Slovenské dievčatá získali strieborné medaily na majstrovstvách Európy tímov do 18 rokov. Vo výbere kapitána Martina Zathureckého sa v Granville predstavili Nikola Daubnerová, Nina Vargová a Irina Balus. Aj keď vo finálovom stretnutí dievčatá na Bulharky nestačili, opäť si urobili skvelé meno na medzinárodnom poli a ukázali, že s mladými Slovenkami treba v budúcnosti určite počítať.

„Ďakujem veľmi pekne dievčatám za prístup k reprezentácii. Hrali obetavo, bojovne a v Granville zdolali veľmi dobré hráčky," povedal na úvod kapitán tímu Martin Zathurecký.

03. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Slovenky strieborné!

Slovenské dievčatá do 18 rokov získali na majstrovstvách Európy tímov (1. - 3. augusta, Granville, Francúzsko) strieborné medaily. Vo finále nestačili na štvrtý nasadený tím Bulharska a podľahli mu 0:2. Strieborné družstvo kapitána Martina Zathureckého tvorili Nikola Daubnerová, Nina Vargová a Irina Balus. Za rozhodnutého stavu sa vo finálovom stretnutí štvorhra nehrala.

03. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Chlapci skončili štvrtí

Slovenský tím chlapcov do 18 rokov obsadil na majstrovstvách Európy tímov (1. - 3. augusta, La Rochelle, Francúzsko) konečné štvrté miesto.  Zverenci kapitána Ľubomíra Kurhajca nestačili v súboji o bronz na druhú nasadenú Českú republiku a podľahli jej 1:2. Družstvo v zložení Peter Benjamín Privara, Peter Naď a Michal Krajčí štartovalo na šampionáte v pozícii štvorky pavúka.

03. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

MS U14: SR víťazom skupiny!

Slovenské tenistky do 14 rokov postúpili z prvého miesta v skupine B do štvrťfinále majstrovstiev sveta družstiev. Tím v zložení Mia Pohánková, Soňa Depešová a Kali Šupová pod vedením kapitána Rudolfa Horvátha zvíťazil v Prostějove aj vo svojom treťom vystúpení v skupine, tentoraz nad výberom Brazílie 2:1.

03. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Liberci víťazne

Norbert Gombos postúpil do štvrťfinále dvojhry na challengeri 80 v Liberci (45 730 EUR, antuka vonku). Tretí nasadený hráč si v druhom kole poradil so Španielom Oriolom Rocom Batallom a zvíťazil 1:6, 7:5, 6:1 za 119 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olazsa si v súboji o postup do semifnále zmeria sily s francúzskym kvalifikantom Giovannim Mpethshim Perricardom, premožiteľom Lukáša Kleina z prvého kola. 

FOTO: fb/ltkliberec

03. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová v Poľsku ďalej vo dvojhre

Viktória Kužmová (na snímke) postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W100 v poľskom meste Grodzisk Mazowiecki (100 000 EUR, tvrdý povrch vonku). Desiata nasadená hráčka si v úvodnom zápase poradila s Číňankou Xiaodi You a zvíťazila 6:3, 6:1 za 95 minút. V súboji o postup do štvrťfinále si zmeria sily s Ruskou Jekaterinou Jašinovou.

03. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Dievčatá do finále!

Slovenské dievčatá do 18 rokov zabojujú o titul na majstrovstvách Európy tímov (1. - 3. augusta, Granville, Francúzsko). V semifinále si poradili s tretím nasadeným Talianskom 2:1. Družstvo v zložení Nikola Daubnerová, Nina Vargová a Irina Balus pod vedením kapitána Martina Zathureckého si vo finále zmeria sily so štvrtým nasadeným tímom Bulharska.

Úvodný bod pre slovenské farby získala Irina Balus, ktorá zvíťazila nad Denise Valenteovou 3:6, 6:3, 6:1. Na druhú dvojhru nastúpila Nikola Daubnerová proti Georgii Pedoneovej. Mladej hráčke NTC zápas nevyšiel podľa predstáv a súperke hladko podľahla 2:6, 1:6.

02. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Chlapci o 3. miesto

Slovenský tím chlapcov do 18 rokov zabojuje o tretie miesto na majstrovstvách Európy tímov (1. - 3. augusta, La Rochelle, Francúzsko).  Zverenci kapitána Ľubomíra Kurhajca nestačili v semifinále na najvyššie nasadených Francúzov a podľahli im 0:3. Družstvo v zložení Peter Benjamín Privara, Peter Naď a Michal Krajčí štartuje na šampionáte v pozícii štvorky pavúka. Vo svojom poslednom stretnutí turnaja narazí na druhú nasadenú Českú republiku.

02. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

MS U14: Slovenky postupujú!

Slovenské tenistky do 14 rokov postúpili do štvrťfinále majstrovstiev sveta družstiev. Tím v zložení Mia Pohánková, Soňa Depešová a Kali Šupová pod vedením kapitána Rudolfa Horvátha zvíťazil v Prostějove aj vo svojom druhom vystúpení v skupine B, tentoraz nad šiestou nasadenou Austráliou 3:0. V pondelok si rovnakým skóre poradili s Tuniskom. V poslednom stretnutí skupiny ich v stredu čaká tím Brazílie, už teraz však majú postupovú istotu vo vrecku.

02. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos ďalej, Klein nie

Norbert Gombos (na snímke) sa pebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 80 v Liberci (45 730 EUR, antuka vonku). Tretí nasadený hráč si v úvodnom kole poradil s Portugalčanom Pedrom Sousom, ktorého zdolal 6:4, 2:6, 6:2 za 97 minút. Ďalším súperom zverenca Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza bude Španiel Oriol Roca Batalla.

02. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Aj dievčatá do semi!

Slovenské dievčatá do 18 rokov nastúpili v pondelok na prvé stretnutie majstrovstiev Európy tímov (1. - 3. augusta, Granville, Francúzsko). V zložení Nikola Daubnerová, Nina Vargová a Irina Balus pod vedením kapitána Martina Zathureckého zvíťazili nad druhým nasadeným domácim Francúzskom 2:1. V súboji o finále si zmerajú sily s výberom Talianska.

02. 08. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Chlapci do semifinále

Slovenský tím chlapcov do 18 rokov zvíťazil vo svojom prvom stretnutí na majstrovstvách Európy tímov (1. - 3. augusta, La Rochelle, Francúzsko) nad výberom Španielska jednoznačne 3:0. Družstvo v zložení Peter Naď, Peter Benjamín Privara a Michal Krajčí pod vedením kapitána Ľubomíra Kurhajca štartuje na šampionáte v pozícii štvoriek pavúka. V semifinále narazí na najvyššie nasadené Francúzsko.

01. 08. 2022
Aktuality Více zde