• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Wimbledon: Molčan skončil

Alex Molčan neuspel v treťom kole dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Nasadenej jedenástke Američanovi Taylorovi Fritzovi podľahol 4:6, 1:6, 6:7(3) za rovných 100 minút. Slovensko tak prišlo aj o posledné želiezko v singli. Zverenec trénerov Mariána Vajdu, Karola Becka a kondičného Dávida Olasza vyrovnal pri prvom štarte v hlavnej súťaži na tráve All England Clubu svoje grandslamové maximum z vlaňajšieho US Open.

02. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U14: Slovenky do semi!

Slovenské dievčatá do 14 rokov nastúpili na prvé stretnutie majstrovstiev Európy tímov (1. - 3. júla, Loano, Taliansko) proti Srbsku. V zložení Soňa Depešová, Mia Pohánková a Kali Šupová pod vedením kapitána Rudolfa Horvátha zvíťazili 2:1 a postúpili do semifinále. Slovenky, ktoré sú na ME tretím nasadeným tímom, v ňom zabojujú proti Lotyšsku.

01. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Polášek otočil

Filip Polášek s Austrálčanom Johnom Peersom postúpili do druhého kola štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V úvodnom kole zdolali ako siedma nasadená dvojica americko-holandský pár Mackenzie McDonald, Botic Van De Zandschulp po päťsetovej dráme 4:6, 4:6, 7:5, 6:3, 6:2 za 174 minút. V ďalšom zápase narazia na portugalsko-austrálsky tandem Joao Sousa, Jordan Thompson.

01. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík v Nemecku do semi

Jozef Kovalík (na snímke) postúpil už do semifinále dvojhry na challengeri 80 v nemeckom Lüdenscheide (45 730 EUR, antuka vonku). Vo štvrťfinále si poradil s Holanďanom Robinom Haasem a zvíťazil 6:3, 6:2 za 73 minút. Ďalším súperom zverenca trénera Borisa Borgulu bude lepší z dvojice Pablo Cuevas - Zhizhen Zhang.

01. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Kužmová aj Kučová v debli vypadli

Viktória Kužmová (na snímke) s Holanďankou Arantxou Rusovou nepostúpili do osemfinále štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V druhom kole nestačili na poľsko-brazílsku dvojicu Magdalena Frechová, Beatriz Haddadová Maiová a podľahli jej 4:6, 7:5, 3:6 za rovné dve hodiny. Kužmová s Rusovou dokázali v druhom sete odvrátiť mečbal súperiek a vyrovnať na 1:1. V prvom geme rozhodujúceho dejstva však stratili podanie a nedokázali v ňom súperky brejknúť späť. S turnajom sa rozlúčili a neobhájili tak vlaňajšie osemfinále z All England Clubu.

01. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan: Na Fritza si verím

Alex Molčan postúpil po víťazstve nad Američanom Marcosom Gironom už do tretieho kola dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Vo štvrtok podal na dvorci veľmi dobrý výkon a už teraz sa teší na sobotný zápas proti svetovej štrnástke Taylorovi Fritzovi z USA. Postupom do tretieho kola vyrovnal najlepší slovenský singlista svoje grandslamové maximum z vlaňajšieho US Open.

„Dnes to bol z mojej strany veľmi dobrý výkon od začiatku až do konca. Hneď v prvom geme ma súper síce brejkol, ale potom som hral stabilne," začal hodnotenie zápasu proti Gironovi Molčan.

30. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Poprad-Tatry Open 2022: Slováci ďalej iba vo štvorhre

Lukáš Pokorný Miloš Karol postúpili do semifinále štvorhry na turnaji ITF WTT M25 v Poprade (25 000 USD, antuka vonku). Tretí nasadený domáci pár zdolal vo štvrťfinále držiteľov voľnej karty Samuela Puškára s Jakubom Krošlákom 6:3, 6:1 za 55 minút. V súboji o finále si zmerajú sily s českou dvojicou Patrik Rikl, Matej Vocel. 

30. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Mihalíková ďalej

Tereza Mihalíková (na snímke) s Češkou Marie Bouzkovou postúpili na grandslamovom turnaji vo Wimbledone do druhého kola štvorhry. V úvodnom zápase zdolali gruzínsko-poľský pár Oksana Kalašnikovová, Katarzyna Piterová 3:6, 7:6(5), 6:4 za 155 minút. O postup do osemfinále si zmerajú sily s americkou dvojicou Danielle Collinsová, Desirae Krawczyková. Dvadsaťtriročná hráčka NTC, zverenka trénera Jána Sabovčíka a kondičného Jozefa Ivanka, štartuje v All England Clube vôbec po prvý raz. Vo štvorhre sa do druhého kola prebojovala zo Sloveniek aj Viktória Kužmová

30. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Horanský zostal v osemfinále

Filip Horanský (na snímke) nepostúpil do štvrťfinále dvojhry na challengeri 80 v nemeckom Lüdenscheide (45 730 EUR, antuka vonku). Ôsmy nasadený hráč a zverenec trénera Miloslava Mečíra ml. a kondičného Dávida Olasza nenašiel v osemfinále recept na Srba Hamada Medjedoviča a podľahol mu 1:6, 3:6 za 69 minút. Na turnaji tak zo Slovákov zostáva už len Jozef Kovalík

30. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Slovenky končia

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) a Kristína Kučová neprešli cez druhé kolo dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Schmiedlová nenašla recept na Poľku Magdalenu Frechovú a podľahla jej 4:6, 4:6 za 99 minút. Dvadsaťsedemročnej hráčke NTC nevyšiel úvod zápasu, keď hneď v úvodnom geme stratila servis a vzápätí prehrávala 0:2.

30. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Molčan do 3. kola

Alex Molčan sa prebojoval už do tretieho kola wimbledonskej dvojhry. V druhom kole zdolal Američana Marcosa Girona hladko 6:3, 6:2, 6:4 za 108 minút. Ďalším súperom zverenca trénerov Mariána Vajdu, Karola Becka a kondičného Dávida Olasza bude Američan Taylor Fritz. Molčan na tráve All England Clubu vyrovnal svoje grandslamové maximum z vlaňajšieho US Open.

30. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Kužmová v debli ďalej

Viktória Kužmová s Holanďankou Arantxou Rusovou postúpili do druhého kola štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V úvodnom kole zdolali austrálsky pár Ajla Tomljanovičová, Daria Savilleová 6:3, 6:3 za 74 minút. O postup do osemfinále zabojujú proti poľsko-brazílskej dvojici Magdalena Frechová, Beatriz Haddadová Maiová.

29. 06. 2022
Aktuality Více zde