• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Schmiedlová do štvrťfinále

Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA 125 v Makarskej (115 000 USD, antuka vonku). Piata nasadená hráčka si v osemfinále poradila s domácou držiteľkou voľnej karty Antoniou Ružičovou a zdolala ju 6:3, 7:5 za 101 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza si v súboji o postup do semifinále zmeria sily so Srbkou Olgou Danilovičovou, ktorej má čo oplácať. V doterajších dvoch zápasoch ťahala hráčka NTC za kratší koniec.

FOTO: fb/makarskaopen

02. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek na tráve s prehrou

Filip Polášek nezačal trávnatú časť sezóny úspešne. Slovenská deblová jednotka sa predstavila na challengeri 125 v Surbitone (134 920 EUR, tráva vonku), kde spolu s Britom Jamiem Murrayom tvorili najvyššie nasadený pár. V úvodnom kole však nestačili na indicko-novozélandskú dvojicu Diviž Šaran, Artem Sitak a vo vyrovnanom zápase jej podľahli 6:2, 6:7(9), 7-10 za 97 minút.

02. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenské finále v Prostějove?

Lukáš Klein (na snímke) aj Filip Horanský pokračujú na challengeri 100 v Prostějove (90 280 EUR, antuka vonku) vo výborných výkonoch. Klein pavúkom naďalej prechádza bez straty setu, vo štvrťfinále si poradil s Libanončanom Benjaminom Hassanom 7:6(4), 7:5 za necelé dve hodiny. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza si v súboji o postup do finále zmeria sily s domácim Daliborom Svrčinom.

02. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Dvojhra bez zastúpenia, Naď vo štvorhre do semi

Skvelá púť slovenských juniorov Nikoly Daubnerovej a Petra Benjamína Privaru na grandslamovom turnaji Roland Garros sa zastavila vo štvrťfinále. Daubnerová, šestnásťročná hráčka Národného tenisového centra, neuspela v pozícii nasadenej dvanástky a podľahla turnajovej trinástke Nikole Bartůňkovej z Českej republiky 3:6, 0:6 za 61 minút. O rok starší Privara prehral so štrnástym nasadeným domácim hráčom Gabrielom Debruom 1:6, 2:6 za 75 minút.

02. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Otvorenie hardových kurtov na Slovane aj s Belindou Benčičovou

V areáli TK Slovan Bratislava sa v stredu konalo otvorenie kurtov s tvrdým povrchom. Zúčastnili sa ho prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř a aktuálne štrnásta hráčka svetového rebríčka Švajčiarka Belinda Benčičová, ktorá spolu s Radkou Zrubákovou stála pri zrode tejto skvelej myšlienky. Okrem antukových dvorcov tak v klube pribudli aj dva s tvrdým povrchom, ktoré budú k dispozícii členom klubu i tenisovým nadšencom.

02. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Sloboda s dvomi titulmi zo Skopje

Leon Sloboda získal titul vo dvojhre aj štvorhre na turnaji Tennis Europe kategórie 3 do 14 rokov v macedónskom Skopje. Najvyššie nasadený hráč prešiel celým pavúkom bez straty setu a vo finále si poradil s domácim hráčom Kristijanom Janevom 7:6(0), 6:0. Vo štvorhre nastupoval spolu s Kosovčanom Salidinom Ramom a rovnako s čistým štítom dokráčali až k titulu. Pre trinásťročného Slobodu sú to prvé tituly na okruhu TE vo vekovej kategórii do 14 rokov.

01. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Klein a Horanský ďalej

Lukáš Klein a Filip Horanský (na snímke) postúpili do štvrťfinále dvojhry na challengeri 100 v Prostějove (90 280 EUR, antuka vonku). Klein si v zápase druhého kola hladko poradil s Francúzom Enzom Couacaudom 6:2, 6:3 a naďalej potvrdzuje dobrú formu a hernú pohodu, ktorá na jeho rakete v posledných dňoch je. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza si v súboji o semifinále zmeria sily s lucky loserom Benjaminom Hassanom z Libanonu.

01. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Aj Privara o semifinále!

Peter Benjamín Privara (na snímke) postúpil do štvrťfinále dvojhry na juniorskom grandslamovom turnaji Roland Garros. V treťom kole si poradil s kvalifikantom Hynekom Bartoňom z Českej republiky a po tuhom boji zvíťazil 2:6, 6:4, 7:6(1) za 153 minút. Zverencovi trénera Daniela Trčku sa v zápase podaril skvelý obrat, keď prehrával už 2:6, 1:4. V súboji o postup do semifinále sa stretne so štrnástym nasadeným Francúzom Gabrielom Debruom.

01. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Daubnerová do štvrťfinále!

Nikola Daubnerová suverénne postúpila do štvrťfinále juniorskej dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V osemfinále ako nasadená dvanástka deklasovala na parížskej antuke Austrálčanku Taylah Prestonovú 6:2, 6:0. Šestnásťročná hráčka Národného tenisového centra nastúpi v dueli o postup do semifinále proti Češke Nikole Bartůňkovej.

01. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Kooperativa Bratislava Open 2022 aj s Norbertom Gombosom

Slovenskí daviscupoví reprezentanti Norbert Gombos, Andrej Martin, Filip Horanský a Jozef Kovalík budú ťahákmi tenisového turnaja challengerovej série ATP Kooperativa Bratislava Open (6.–12. júna). Do hlavnej súťaže 19. ročníka antukového podujatia sa vďaka voľným kartám dostanú aj Peter Benjamín Privara, Miloš Karol a Lukáš Klein.

01. 06. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos aj Pokorný v Prostějove končia

Norbert Gombos (na snímke) nepostúpil do druhého kola dvojhry na challengeri 100 v Prostějove (90 280 EUR, antuka vonku). Piaty nasadený hráč nestačil v úvodnom zápase na osemnásťročného Srba Hamada Medjedoviča a podľahol mu 3:6, 6:3, 2:6 za 101 minút. Do druhého kola sa nepozrie ani mladý hráč NTC Lukáš Pokorný, ktorý prehral s Francúzom Calvinom Hemerym 3:6, 2:6.

31. 05. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Privara do tretieho kola

Peter Benjamín Privara (na snímke) sa prebojoval do tretieho kola dvojhry na juniorskom turnaji Roland Garros. V druhom kole otočil vývoj zápasu s domácim Francúzom Theom Papamalamisom a zvíťazil 3:6, 6:1, 6:3. Zverenec trénera Daniela Trčku sa v súboij o postup do štvrťfinále stretne s Hynkom Bartoňom z Českej republiky. Postupom do tretieho kola Privara vyrovnal svoj vlaňajší výsledok z Roland Garros.

31. 05. 2022
Aktuality Více zde