• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Gombos o hlavnú v Mníchove

Norbert Gombos zabojuje o hlavnú súťaž na turnaji ATP 250 v Mníchove (597 900 EUR, antuka vonku). Šiesty nasadený hráč zvíťazil v prvom kole kvalifikácie nad domácim Nemcom Danielom Masurom 6:7(5), 7:5, 6:4 za 155 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si vo finále kvalifikácie zmeria sily s držiteľom voľnej karty Markom Topom zo Srbska. 

23. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Belanská a Šupová do semifinále na TEJT 2 U14 v Trnave

Lea Belanská a Kali Šupová postúpili do semifinále dvojhry na medzinárodnom turnaji kategórie TEJT 2 do 14 rokov v Trnave. Štvrtá nasadená Belanská sa stretne s jednotkou pavúka Juliou Paštikovou z Českej republiky, Šupová rovnako narazí na Češku - nasadenú päťku Natáliu Donaldovú.

22. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci na ITF J2 v Piešťanoch zabojujú o finále

Peter Naď sa prebojoval do semifinále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J2 v Piešťanoch. Najvyššie nasadený hráč si v súboji o postup do finále zmeria sily s trinástym nasadeným Matejom Dodigom z Chorvátska. Osemnásťročný hráč NTC zabojuje spolu so Srbkom Brankom Djuričom aj o titul vo štvorhre.

22. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Trojica Slovákov do štvrťfinále na TEJT 2 do 14 rokov v Trnave

Leon Sloboda, Kali Šupová a Lea Belanská si zahrajú vo štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom turnaji kategórie TEJT 2 do 14 rokov v Trnave. Sloboda je okrem dvojhry úspešný aj vo štvorhre, spolu s maďarským parťákom Lazarom postúpili už do semifinále. Medzi dievčatami si o postup do finále zahrá zo Sloveniek Timea Gross po boku Češky Donaldovej.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

21. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Na ITF J2 v Piešťanoch štyria slovenskí štvrťfinalisti

Peter Naď sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J2 v Piešťanoch. Najvyššie nasadený hráč je posledným Slovákom v chlapčenskom pavúku. Medzi dievčatami má Slovensko trojnásobné zastúpenie vo štvrťfinále. O postup do semifinále zabojujú jednotka pavúka Nina Vargová, dvojka Irina Balus a štrnástka Salma Drugdová.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

21. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon zakázal štart Rusov a Bielorusov

Organizátori grandslamového Wimbledonu zakázali štart ruským a bieloruským tenistom na tohtoročnej edícii turnaja. Tí sa nebudú môcť zúčastniť ani na ďalších britských trávnatých podujatiach. Dôvodom je ruská vojenská invázia na Ukrajinu, ktorú Bielorusko podporuje. Asociácia tenisových profesionálov (ATP) s rozhodnutím nesúhlasí a označila ho za neférové.

20. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Šestica domácich hráčov do tretieho kola na TEJT 2 U14 v Trnave

Šesť slovenských reprezentantov sa prebojovalo do tretieho kola na medzinárodnom turnaji TEJT 2 do štrnásť rokov v Trnave. Z chlapcov sa darí Dylanovi Bairovi a Leonovi Slobodovi, z dievčat ďalej postúpili Lea Belanská, Kali Šupová, Timea Gross a Viktória Nováková.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

20. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Jednotky turnaja Naď a Vargová v Piešťanoch postupujú

Peter Naď a Nina Vargová, najvyššie nasadení hráči vo dvojhre na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J2 v Piešťanoch, sa prebojovali do tretieho kola. Medzi chlapcami je Naď posledným domácim zástupcom vo dvojhre, dievčatá majú v treťom kole celkovo štvornásobné zastúpenie. Okrem Vargovej postúpila aj dvojka pavúka Irina Balus, štrnástka Salma Drugdová a Karolína Mráziková.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

20. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Haggerty blahoželal Mečířovi

David Haggerty (na snímke), prezident Medzinárodnej tenisovej federácie, zablahoželal Miloslavovi Mečířovi k zvoleniu do funckie prezidenta Slovenského tenisového zväzu. Zároveň sa poďakoval odchádzajúcemu prezidentovi Tiborovi Mackovi za 24 rokov vo funkcii, počas ktorých odvádzal obetavú prácu nielen pre slovenský, ale aj svetový tenis. Haggerty taktiež vyjadril potešenie a gratuláciu k Mackovej funkcii čestného prezidenta, ktorú bude na Slovenskom tenisovom zväze naďalej zastávať.

20. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Klein neprešiel do štvrťfinále

Lukáš Klein nepostúpil do štvrťfinále dvojhry na challengeri 80 v chorvátskom Splite (45 730 EUR, antuka vonku). Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza nestačil v druhom kole na tretieho nasadeného Austrálčana Christophera O´Connella a podľahol mu 3:6, 5:7 za 105 minút.

20. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 2 do 14 rokov v Trnave

V 64-člennom pavúku hlavnej časti chlapcov na medzinárodnom turnaji TEJT 2 do 14 rokov v Trnave bolo 23 Slovákov. Z nich sa do druhého kola prebojovala takmer polovica. Úspešní boli Matúš Petráško, Dylan Bairo, Samuel Sýkora, Radovan Kriško, Tomáš Glos, Samuel Trojan, Martin Šuchter, Peter Zavacký, Lukáš Chren a Leon Sloboda.

20. 04. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlovej nevyšiel zápas

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) nepostúpila do druhého kola dvojhry na turnaji WTA 250 v tureckom Istanbule (239 477 USD, antuka vonku). V úvodnom zápase nestačila na kvalifikantku Lesiu Curenkovú z Ukrajiny a podľahla jej hladko 0:6, 2:6 za 76 minút. Nedarilo sa ani Tereze Mihalíkovej. Spolu s Belgičankou Greet Minnenovou prehrali v prvom kole štvorhry so švédsko-ruskou dvojicou Petersonová, Potapovová 1:6, 5:7.

20. 04. 2022
Aktuality Více zde