• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Filip:´Dobrá príprava na AO´

Filip Polášek začal novú sezónu ziskom titulu. Spolou s deblovým partnerom Johnom Peersom z Austrálie triumfovali vo štvorhre na turnaji ATP 250 v Sydney. Vo finále si poradili s talianskou dvojicou Simone Bolelli, Fabio Fognini, ktorú zdolali 7:5, 7:5. Hneď po zisku titulu sa presúvali do Melbourne, kde na nich čaká účasť na prvom grandslamovom turnaji roka Australian Open. Filip sa do austrálskeho veľkomesta vracia ako obhajca titulu, ktorý vlani získal po boku Ivana Dodiga.

16. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: Privara zabojuje o titul

Peter Benjamín Privara zabojuje o titul vo dvojhre na medzinárodnom turnaji ITF J2 Slovak Junior Indoor 2022. V pozícii nasadenej jednotky zvíťazil v semifinále nad Švédom Sebastianom Erikssonom vo vyrovnanom zápase 6:3, 6:7(1), 6:4. Zverenec trénera Daniela Trčku si v súboji o titul zmeria sily so šestkou pavúka Martynom Pawelskim z Poľska.

15. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek s titulom zo Sydney

Filip Polášek zaznamenal výborný štart do sezóny. Spolu s Austrálčanom Johnom Peersom triumfovali na turnaji ATP 250 v Sydney (521 000 USD, tvrdý povrch vonku). Tretí nasadený pár zdolal vo finále štvorhry talianske duo Simone Bolelli, Fabio Fognini 7:5, 7:5 za rovných 100 minút. Generálka na Australian Open im tak vyšla podľa predstáv.

15. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: Privara do semifinále

Peter Benjamín Privara postúpil do semifinále dvojhry na medzinárodnom turnaji ITF J2 Slovak Junior Indoor 2022. V pozícii nasadenej jednotky zvíťazil vo štvrťfinále nad piatym nasadeným Srbom Brankom Djuričom 6:2, 6:1 za 61 minút. Zverenec trénera Daniela Trčku si v súboji o finále zmeria sily so Švédom Sebastianom Erikssonom.

Dianie z turnaja môžete sledovať na stránke www.itfwttba.sk. K dispozícii je livestream zo všetkých kurtov, rovnako ako priebežné výsledky zápasov, ktoré nájdete TU.

FOTO: Dušan Barbuš

14. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Gombos vyhral´maratón´

Norbert Gombos sa prebojoval do hlavnej súťaže prvého grandslamového turnaja roka Australian Open (5 500 000 USD, tvrdý povrch vonku). Druhý nasadený hráč zvíťazil vo finále kvalifiácie nad domácim Austrálčanom Matthewom Ebdenom vo veľmi vyrovnanom zápase 6:7(3), 7:6(5), 7:6(8) za 217 minút. Súperom zverenca Tibora Tótha a kondičného trénera Dávida Olasza bude v prvom kole ďalší kvalifikant Timofey Skatov z Kazachstanu.

14. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Kužmová do hlavnej!

Viktória Kužmová sa prebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open (5 500 000 USD, tvrdý povrch vonku). Vo finále kvalifikácie zvíťazila nad Španielkou s moldavskými koreňmi Alionou Bolsovovou a zdolala ju 6:2, 7:5 za 86 minút. Zverenka trénerov Tomáša Hrunčáka, Ľubomíra Kurhajca a kondičného Kristiána Cupáka nestratila v trojkolovej kvalifikácii ani set a po roku si opäť zahrá v singli hlavnú súťaž na grandslame. Kužmovej súperkou v prvom kole bude Xiyu Wang (137. WTA), mladá Číňanka štartujúca v Melbourne vďaka voľnej karte.

14. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek s Peersom o titul

Filip Polášek s Austrálčanom Johnom Peersom postúpili do finále štvorhry na turnaji ATP 250 v Sydney (521 000 USD, tvrdý povrch vonku). Tretí nasadený pár zdolal v semifinále domácu dvojicu Alexei Popyrin, Matt Reid 7:6(2), 6:3 za 68 minút. V súboji o titul nastúpia proti talianskej dvojici Simone Bolelli, Fabio Fognini.

Polášek po boku Peersa získal zatiaľ jeden titul, vlani sa spolu tešili na tisíckovom turnaji v Indian Wells.

14. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Horanský bez hlavnej

Filip Horanský sa neprebojoval do hlavnej súťaže dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open. Vo finále kvalifikácie prehral s Čiľanom Marcelom Barriosom Verom 5:7, 4:6 za rovných 100 minút. Napriek prehre dosiahol zverenec trénera Miloslava Mečířa najlepší výsledok v eliminačných bojoch na grandslamovom turnaji. Jeho maximom bolo doteraz druhé kolo.

14. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: Privara a Hradecká vo štvrťfinále

Peter Benjamín Privara (na snímke) aj Lucia Hradecká sa prebojovali do štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji Slovak Junior Indoor 2022. Najvyššie nasadený Privara si v druhom kole poradil s kvalifikantom Erikom Tkalenkom z Ukrajiny a zvíťazil 6:3, 7:6(3). Zverenec trénera Daniela Trčku si v súboji o semifinále zmeria sily s piatym nasadeným Srbom Brankom Djuričom.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek v Sydney do semi

Filip Polášek s Austrálčanom Johnom Peersom postúpili už do semifinále štvorhry na turnaji ATP 250 v Sydney (521 000 USD, tvrdý povrch vonku). Tretí nasadený pár si vo štvrťfinále poradil s kazašsko-pakistanskou dvojicou Aleksandr Nedovyesov, Aisam-Ul-Haq Qureshi a zdolal ju 3:6, 6:3, 14-12 za 83 minút. V súboji o postup do finále zabojujú proti domácemu austrálskemu páru Alexei Popyrin, Matt Reid.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Žreb hlavnej súťaže

Anna Karolína Schmiedlová nastúpi v prvom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne proti 26. nasadenej Jelene Ostapenkovej z Lotyšska. Kristínu Kučovú čaká Japonka Misaki Doiová, Alex Molčan sa v úvodnom kole mužského singla stretne s ôsmym nasadeným Nórom Casperom Ruudom.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Kužmová hladko ďalej

Viktória Kužmová (na snímke) si zahrá o hlavnú súťaž na prvom grandslamovom turnaji roka Australian Open. V druhom kole kvalifikácie si poradila s Chorvátkou Janou Fettovou a zvíťazila 6:4, 6:3 za 97 minút. Vo finále eliminačného pavúka čaká na zverenku trénerov Tomáša Hrunčáka, Ľubomíra Kurhajca a kondičného Kristiána Cupáka španielska hráčka Aliona Bolsovová-Zadoinovová (156. WTA).

Nedarilo sa Rebecce Šramkovej, ktorá podľahla v semifinále kvalifikácie Cristine Bucsovej zo Španielska 2:6, 5:7. Zo žien majú istú účasť v hlavnom pavúku dve Slovenky - Anna Karolína Schmiedlová a Kristína Kučová.

13. 01. 2022
Aktuality Více zde