• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

PSO: Molčan do druhého kola

Alex Molčan zvládol úvodnú prekážku na challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Piaty nasadený hráč zvíťazil nad Indom Ramkumarom Ramanathanom 6:3, 7:6(7) za 85 minút. V tajbrejku druhého dejstva čelil hráč NTC za stavu 6:7 setbalu, no následne získal tri body za sebou a postúpil do druhého kola. Finalistu turnaja ATP v Belehrade tam čaká Nemec Tobias Kamke.

Všetky dôležité informácie nájdete na turnajovej stránke www.tennisslovakopen.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

10. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

King Richard - víťazný príbeh o odhodlaní a snoch

King Richard je životopisná dráma, natočená podľa skutočného príbehu, ktorý inšpiruje celý svet. Dychberúci príbeh Richarda Williamsa (Will Smith), trénera a otca svetovo preslávených tenistiek Venus a Sereny, ktorý má geniálny plán, ako dostať svoje dcéry z ulíc Comptonu v Kalifornii na svetovú tenisovú scénu. Tento príbeh ukazuje silu rodiny, vytrvalosť a nezlomnú vieru ako prostriedok k dosiahnutiu nemožného.

Stvárnením Richarda Williamsa sa Will Smith stal horúcim kandidátom na nomináciu na Oscara. Film môžete vidieť v kinách po Slovensku od 18. novembra a Slovenský tenisový zväz je jeho hrdým partnerom.

Pozrite si trailer k filmu: https://www.youtube.com/watch?v=OtUlismyel4

10. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík v Štokholme skončil

Jozef Kovalík nepostúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP 250 v Štokholme (711 275 EUR, tvrdý povrch hala). Nad jeho sily bol Francúz Arthur Rinderknech, ktorému podľahol 4:6, 1:6 za 80 minút. Dvadsaťdeväťročný Bratislavčan štartoval v hlavnej súťaži ako lucky loser. Za účasť v nej si do rebríčka ATP pripíše 20 bodov a v onlajn renkingu sa posunul o štyri priečky nahor na 131. pozíciu.

10. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Lacko zdolal Karola

Lukáš Lacko (na snímke) sa prebojoval do druhého kola dvojhry na Peugeot Slovak Open 2021. Trojnásobný víťaz bratislavského challengeru zdolal v úvodnom kole krajana Miloša Karola 6:4, 6:3 za 55 minút. Na začiatku oboch setov prelomil podanie úspešného kvalifikanta a počas celého zápasu ho nepustil k žiadnym brejkbalovým možnostiam. V dueli o postup do štvrťfinále nastúpi proti Maďarovi Zsombosovi Pirosovi.

Všetky dôležité informácie nájdete na turnajovej stránke www.tennisslovakopen.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

10. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Pokorný vzdoroval dvojke

Lukáš Pokorný (na snímke) neuspel v prvom kole dvojhry na challengerovom turnaji Peugeot Slovak Open 2021. Ako držiteľ voľnej karty nestačil v bratislavskom NTC na nasadenú dvojku Holanďana Tallona Griekspoora (72. ATP) a podľahol mu 6:7(4), 1:6 za 67 minút. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca držal v prvom sete  s favoritom krok a dlho sa hralo bez prelomeného servisu.

10. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek na ceste do Turína

Filip Polášek zamieril v stredu do dejiska turnaja majstrov v Turíne (14. - 21. novembra) s cieľom urobiť vydarenú bodku za úspešnou sezónou. S Chorvátom Ivanom Dodigom sa kvalifikovali na Masters ako víťazi grandslamového Australian Open a hoci sa v lete rozišli, v Taliansku si zahrajú spolu. Polášek s novým deblovým partnerom Austrálčanom Johnom Peerson totiž skončili v rebríčku ATP Race tesne pod čiarou na deviatom mieste.

10. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

V stredu o 17.00 na Molčana

V stredu sa na centrálnom dvorci Národného tenisového centra predstaví hneď niekoľko domácich tenistov. Ako prvý z nich nastúpi na svoj zápas Lukáš Pokorný, ktorý si o 13.00 h zmeria sily s druhým nasadeným Holanďanom Tallonom Griekspoorom. Po ňom bude nasledovať slovenské derby medzi trojnásobným víťazom Slovak Open Lukášom Lackom a úspešným mladým kvalIfikantom Milošom Karolom. Zápasom dňa bude duel novej slovenskej jednotky Alexa Molčana s Indom Ramkumarom Ramanathanom, ktorý sa nezačne skôr ako o 17.00 h.

09. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos i Horanský vypadli

Norbert Gombos aj Filip Horanský sa s účinkovaním na turnaji Peugeot Slovak Open 2021 rozlúčili už v prvom kole dvojhry. Gombos, víťaz bratislavského challengeru z roku 2016, prehral ako nasadená štvorka s Damirom Džumhurom z Bosny a Hercegoviny 3:6, 3:6 za 69 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza nenašiel počas celého zápasu recept na disponovaného súpera, ktorý sa na dvorci výborne pohyboval a aj z náročných pozícii dokázal zahrať víťaznú údery.

09. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Palovič s tesnou prehrou

Lukáš Palovič nepostúpil do druhého kola dvojhry na 22. medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov. V utorkovom zápase prvého kola nestačil na Ukrajinca Danyla Kaleničenka a podľahol mu 6:7(4), 6:7(5) za 109 minút. Zverenec trénera Milana Martinca vstúpil do zápasul sebavedomo a za stavu 6:5 sa pri podaní súpera dostal k dvom setbalom. Ani jeden z nich však nevyužil. V tajbrejku mal potom navrch jeho ukrajinský súper.

Druhý set bol rovnako vyrovnaný. Devätnásťročný hráč NTC nedovolil Kaleničenkovi využiť úvodné dva mečbaly. Vynútil si tajbrejk, v ktorého koncovke mal však navrch znova Ukrajinec.

09. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Karol s Pokorným víťazne

Miloš Karol s Lukášom Pokorným postúpili do osemfinále štvorhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Domáci pár štartujúci na voľnú kartu zdolal v úvodnom kole štvrtú nasadenú poľskú dvojicu Szymon Walkow, Jan Zielinski 2:6, 6:3, 10-5 za 65 minút. Mladí hráči NTC podali veľmi dobrý výkon proti skúseným Poliakom, ktorí majú na svojom konte niekoľko turnajových víťazstiev. V supertajbrejku si Karol s Pokorným hneď od začiatku vypracovali výrazný náskok a premenili štvrtý mečbal.

09. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová s tesnou deblovou prehrou

Viktória Kužmová (na snímke) spolu s Ruskou Alexandrou Panovovou prehrali v úvodnom kole štvorhry na turnaji WTA 250 v rakúskom Linzi (235 238 USD, tvrdý povrch hala). Nad ich sily bola rumunsko-poľská dvojica Mihaela Buzarnescuová, Katarzyna Piterová, ktorej tesne podľahli 1:6, 6:3, 8-10 za 74 minút.

08. 11. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v utorok o 17.00

Ťahákom programu druhého hracieho dňa hlavnej súťaže na challengeri Peugeot Slovak Open 2021 bude súboj turnajovej štvorky Norberta Gombosa s Bosniakom Damirom Džumhurom. Zápas bol nasadený do večerného programu a nezačne sa skôr ako o 17.00 h. Súboj Gombosa, víťaza bratislavského turnaja z roku 2016, proti Džumhurovi, ktorý je finalistom z roku 2019, je pre fanúšikov prísľubom kvalitného tenisu. 

08. 11. 2021
Aktuality Více zde