• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Martin po boji vypadol

Andrej Martin nepostúpil do štvrťfinále dvojhry na challengeri 80 v čilskom Santiagu (52 080 USD, antuka vonku). Druhý nasadený hráč nestačil v osemfinále na Juana Pabla Varillasa z Peru a po takmer tri a pol hodinovom boji prehral 4:6, 7:6(9), 4:6. V koncovke druhého setu sa tridsaťjedenročnému Bratislavčanovi podarilo odvrátiť šesť mečbalov súpera a doviesť zápas do rozhodujúceho setu. V tom prišiel o svoj servis trikrát, pričom sám súpera brejkol iba dva razy a s turnajom sa rozlúčil.

18. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT W15: Čisovská s Bartoneovou do semifinále

Romana Čisovská s Lotyškou Kamillou Bartoneovou postúpili do semifinále štvorhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Vo štvrťfinálovom zápase zdolali lotyšsko-českú dvojicu Margarita Ignatjevová, Linda Nosková a zvíťazili 7:5, 6:1 za 70 minút. Osemnásťročná zverenka trénera Jána Sabovčíka je jedinou domácou hráčkou, ktorá ešte vo štvorhre pokračuje. Katarína Kužmová po boku Poľky Weroniky Baszakovej vo štvrtok na svoj štvrťfinálový duel proti slovinsko-chorvátskej dvojici Potočniková, Primoračová nenastúpili.

18. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT W15: Škamlová ďalej, Jarušková vypadla

Chantal Škamlová (na snímke) sa prebjovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Ôsma nasadená zvíťazila v maratónskom zápase nad Francúzkou Alice Robbeovou 6:4, 6:7(2), 6:3 za takmer tri hodiny. Zverenka trénera Michala Ďurovca si v súboji o postup do semifinále zmeria sily s treťou nasadenou Češkou Terezou Smitkovou. Tá si vo štvrtkovom osemfinále poradila s kvaifikantkou Timeou Jaruškovou, ktorú hladko zdolala  6:3, 6:1 za rovnú hodinu.

18. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT W15: Kužmová zdolala Chudejovú

Katarína Kužmová (na snímke) si zahrá vo štvrťfinále dvojhry na bratislavskom turnaji ITF WTT W15. V osemfinálovom slovenskom súboji si poradila s Miou Chudejovou 6:2, 6:3 za 76 minút. Zverenka trénera Jána Sabovčíka a kondičného Ladislava Olasza opäť ťažila z kvalitného podania, pripísala si trinásť es oproti trom dvojchybám. Z desiatich brejkbalových príležitostí využila polovicu, o svoj servis prišla v zápase raz. Vo štvrťfinále nastúpi proti svojej deblovej partnerke Weronike Baszakovej z Poľska.

18. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT W15: Šramková do štvrťfinále

Rebecca Šramková postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Najvyššie nasadená hráčka si v osemfinále poradila s Lotyškou Kamillou Bartoneovou 6:3, 7:5 za 98 minút. Zverenka trénera Michala Mertiňáka a kondičného Dávida Olasza si v súboji o semifinále zmeria sily s Nórkou Malene Helgovou.

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

18. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová tiež o semifinále

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA 250 v mexickom Monterrey (235 238 USD, tvrdý povrch vonku). V osemfinále si poradila s Taliankou Jasmine Paoliniovou a zvíťala 2:6:, 6:2, 6:2 za 112 minút. Pre dvadsaťšesťročnú hráčku NTC je to prvá výhra nad touto súperkou, vzájomnú štatistiku upravila na 1:3. Zverenka trénera Petra Hubera a kondičného Ladislava Olasza si v súboji o semifinále zmeria sily s nasadenou sedmičkou Sarou Sorribesovou Tormovou zo Španielska.

FOTO: fb/AbiertoGNPSeguros

18. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová opäť s výhrou

Viktória Kužmová (na snímke) postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA 250 v mexickom meste Monterrey (235 238 USD, tvrdý povrch vonku). V osemfinále si poradila s lucky-loserkou Harriet Dartovou z Veľkej Británie a zvíťazila 6:4, 6:3 za 97 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka zaznamenala v zápase šesť es a pripísala si rovnaký počet dvojchýb. Bola efektívna v premieňaní brejkbalov, keď využila štyri z piatich ponúknutých možností. Po roku sa teší z dvoch singlových víťazstiev po sebe na jednom turnaji, naposledy sa jej to podarilo v marci 2020 vo francúzskom Lyone.

17. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT W15: Kužmová v osemfinále proti Chudejovej

Katarína Kužmová (na snímke) a Mia Chudejová si zahrajú proti sebe v osemfinále turnaja ITF WTT W15 v Bratislave. Mladšia zo sestier Kužmových si v úvodnom kole poradila s Ninou Vargovou 6:4, 6:2 za 79 minút.  Zverenka trénera Jána Sabovčíka ťažila z kvalitného servisu, v zápase zaznamenala až 17 es.

17. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT W15: Mihalíková a Jašková vypadli

Tereza Mihalíková ani Anika Jašková (na snímke) sa neprebojovali do osemfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Mihalíková, zverenka trénera Michala Mertiňáka, nestačila na Poľku Weroniku Baszakovú a podľahla jej hladko 2:6, 2:6 za 81 minút. Oveľa vyrovnanejší bol zápas úspešnej kvalifikantky Aniky Jaškovej s Ruskou Jekaterinou Kazionovovou. Zverenka Radky Zrubákovej síce vyhrala prvý set, no napokon ťahala za kratší koniec. S turnajom sa rozlúčila po prehre 6:3, 2:6, 3:6 za 112 minút.

17. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Martin v Santiagu víťazne

Andrej Martin postúpil do druhého kola na challengeri 80 v čilskom meste Santiago (52 080 USD, antuka vonku). V úvodnom kole si ako druhý nasadený hráč poradil s Portugalčanom Goncalom Oliveirom 7:6(2), 7:5 za necelé dve hodiny. Ďalším súperom tridsaťjedenročného Bratislavčana bude Juan Pablo Varillas z Peru. Slovenský daviscupový reprezentant s ním má doteraz pozitívnu bilanciu 2:0. 

17. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Škamlová aj Jarušková ďalej

Chantal Škamlová (na snímke) postúpila do osemfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Ôsma nasadená nedala v úvodnom kole šancu kvalifikantke Yvonne Žuffovej a zdolala ju 6:0, 6:1 za 67 minút. Dvadsaťsedemročná zverenka trénera Michala Ďurovca zabojuje o postup do štvrťfinále s Francúzkou Alice Robbeovou.

17. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková do osemfinále

Rebecca Šramková (na snímke) postúpila do osemfinále turnaja ITF WTT W15 v Bratislave. Najvyššie nasadená hráčka si poradila v prvom kole s držiteľkou voľnej karty Romanou Čisovskou 6:1, 7:6(4) za 120 minút. Ďalšou súperkou zverenky Michala Mertiňáka a Dávida Olasza bude Lotyška Kamilla Bartoneová.

Šramková si s Čisovskou skrížila rakety aj v utorkovom zápase prvého kola štvorhry. Víťazne z tohto súboja vyšla Čisovská, ktorá po boku Bartoneovej zvíťazila nad najvyššie nasadeným párom Šramková, Tereza Mihalíková 6:3, 7:6(3). 

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

17. 03. 2021
Aktuality Více zde