• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Renča by chcela byť ako Roger

Renáta Jamrichová má po zisku titulu na juniorskom Australian Open obrovskú radosť. Po vlaňajšom triumfe vo štvorhre sa jej tento rok podarilo vybojovať prvenstvo vo dvojhre. Nasadená jednotka priznala, že na začiatku finálového zápasu cítila nervozitu, no postupne sa jej podarilo ju striasť a na dvorci už potom dominovala. Na ceste za titulom stratila jediný set, počas celého týždňa podávala vyrovnané a kvalitné výkony, ktoré ju doviedli k vytúženej trofeji.

27. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Triumf Jamrichovej vo fotkách

Renáta Jamrichová zdolala vo finále juniorskej dvojhry na grandslamovom Australian Open domácu hráčku Emerson Jonesovú 6:4, 6:1 a získala svoj doposiaľ najcennejší titul v kariére. Zverenka Jána Matúša tak aj po roku prežíva v Melbourne chvíle radosti a šťastia. V súboji o titul potvrdila pozíciu nasadenej jednotky, nezlomilo ju ani negatívne skóre 1:4 v prvom sete. Dokázala zo seba striasť nervozitu a proti pätnásťročnej domácej súperke už potom na dvorci dominovala. Finálový zápas prinášame vo fotografiách od ITF.

27. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Jamrichová to dokázala!

Renáta Jamrichová triumfovala vo dvojhre junioriek na grandslamovom Australian Open. V pozícii turnajovej jednotky zvíťazila vo finále nad šiestou nasadenou domácou Emerson Jonesovou 6:4. 6:1. V prvom sete otočila nepriaznivý stav 1:4. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa získala druhý titul z podujatí veľkej štvorky, vlani vyhrala v Melbourne juniorskú štvorhru spoločne s Taliankou Federicou Urgesiovou.

27. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Skvelá Jamrichová do finále!

Renáta Jamrichová postúpila do finále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. V pozícii turnajovej jednotky zvíťazila v semifinále nad desiatou nasadenou Japonkou Enou Kojkeovou 6:4, 2:6, 6:3 za 102 minút. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa otočila v prvom sete z nepriaznivého stavu 2:4 a víťazstvom nad Kojkeovou si vylepšila svoje singlové maximum na podujatiach veľkej štvorky. V dueli o titul nastúpi v sobotu proti domácej Austrálčanke Emerson Jonesovej.

26. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková v Porte vypadla

Rebecca Šramková nepostúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W75 v Porte (60 000 USD, tvrdý povrch v hale). Siedma nasadená hráčka nestačila v druhom kole na Francúzku Elsu Jacquemotovú a podľahla jej 5:7, 5:7 za 103 minút. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza vypadla aj vo štvorhre, po boku Rumunky Miriam Bulgarovej prehrali v prvom kole so slovinsko-nemeckou dvojicu Erjavečová, Nohaová Akugueová 6:3, 5:7, 9-11.

25. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Jamrichová do semifinále

Renáta Jamrichová suverénne postúpila do semifinále dvojhry junioriek na prvom grandslamovom turnaji roka Australian Open. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila vo štvrťfinále nad držiteľkou voľnej karty Kseniou Efremovou z Francúzska a zdolala ju 6:2, 6:1 za 51 minút. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa si tak vylepšila svoje singlové maximum na úvodnom podujatí veľkej štvorky z minulého roka, keď bola medzi elitnou osmičkou. V dueli o postup do finále nastúpi proti Japonke Ene Kojkeovej.

24. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Jamrichová už do štvrťfinále

Renáta Jamrichová postúpila už do štvrťfinále dvojhry junioriek na prvom grandslamovom turnaji roka Australian Open. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila v treťom kole nad Austrálčankou Mayou Jointovou a zdolala ju 6:4, 6:3 za 81 minút. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa vyrovnala postupom do štvrťfinále svoj vlaňajší singlový výsledok z Melbourne. O postup do semifinále zabojuje proti štrnásťročnej držiteľke voľnej karty Ksenii Efremovej z Francúzska.

Foto: ITF

23. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková v Porte do druhého kola

Rebecca Šramková postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W75 v Porte (60 000 USD, tvrdý povrch v hale). Siedma nasadená hráčka zvíťazila v úvodnom kole nad talianskou kvalifikantkou Silviou Ambrosiovou a zdolala ju 7:5, 6:2 za 101 minút. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom zápase zmeria sily s Francúzkou Elsou Jacquemotovou.

23. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Jamrichová v debli neobháji

Renáta Jamrichová neobháji na grandslamovom turnaji Australian Open titul v juniorskej štvorhre. V druhom kole spoločne s Britkou Isabelle Lacyovou prehrali so šiestou nasadenou domácou dvojicou Maya Jointová, Kristiana Sidorovová 2:6, 4:6. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa pokračuje na turnaji v dvojhre. V pozícii turnajovej jednotky postúpila už do osemfinále, v ktorom nastúpi práve proti Jointovej.

Foto: ITF

23. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Kašťáková s deblovým titulom z Bosny a Hercegoviny

Sára Kašťáková získala deblový titul na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J60 v Bosne a Hercegovine. Spolu s Britkou Tiou Bonitou Jakupovicovou-Kljakovou zdolali vo finále v pozícii druhého nasadeného páru grécko-slovinský pár Alexandra Magiová, Pia Petelinseková 6:0, 6:3. Pre sedemnásťročnú slovenskú hráčku je to tretí titul vo štvorhre na juniorskom okruhu ITF.

22. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Jamrichová opäť presvedčivo

Renáta Jamrichová suverénne postúpila do tretieho kola dvojhry na juniorskom grandslamovom turnaji Australian Open. V Melbourne v pozícii nasadenej jednotky zvíťazila v druhom zápase nad Bulharkou Yoanou Konstantinovovou a zdolala ju 6:2, 6:1 za necelú hodinu. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa zaznamenala 7 es a celkovo si v zápase pripísala 20 víťazných úderov.

21. 01. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Jednotka Jamrichová ďalej

Renáta Jamrichová suverénne postúpila do druhého kola dvojhry na juniorskom grandslamovom turnaji Australian Open. V Melbourne v pozícii nasadenej jednotky zvíťazila v prvom kole nad Taliankou Francescou Gandolfiovou a zdolala ju 6:0, 6:2 za 55 minút. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Tadeáša Mikesa využila v zápase šesť z ôsmich brejkbalov.

20. 01. 2024
Aktuality Více zde