• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

RG: Juniorka Čisovská ďalej

Romana Čisovská postúpila do druhého kola dvojhry na juniorskom grandslamovom turnaji Roland Garros. V úvodnom kole si na parížskej antuke poradila s Češkou Barborou Palicovou 6:2, 6:2 za 61 minút. Zverenka trénera Jána Sabovčíka nastúpi v ďalšom zápase proti tretej nasadenej domácej hráčke Else Jacquemotovej.

05. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Tóth: Norbi ukázal zlepšenie

Norbert Gombos má za sebou najvydarenejší grandslamový turnaj v kariére. Na Roland Garros sa premiérovo prebojoval do tretieho kola vďaka veľmi dobrým a bojovným výkonom. Najskôr zdolal nasadenú dvadsaťštvorku Bornu Čoriča z Chorvátska, potom Rakúšana Jurija Rodionova. V treťom kole síce nestačil na favorizovanú dvanástku pavúka Diega Schwartzmana z Argentíny, no svojim výkonom a prístupom k zápasu rozhodne nesklamal.

05. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Polášek bez štvrťfinále

Filip Polášek s Chorvátom Ivanom Dodigom neuspeli v osemfinále štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Na parížskej antuke prehrali ako nasadené päťky s dánsko-nemeckým párom Frederik Nielsen, Tim Pütz po vyše dvojhodinovom trojsetovom boji 5:7, 7:5, 4:6.

04. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Suchánková s titulmi z ITF v Domžale, vyhrali aj Naď s Michalikom

Sara Suchánková získala titul vo dvojhre aj štvorhre na turnaji ITFJ4 v slovinskom Domžale. Vo finále dvojhry si ako druhá hráčka pavúka poradila s najvyššie nasadenou Rakúšankou Elenou Karnerovou 6:3, 6:2. Titul získala aj vo štvorhre po boku domácej Pie Marije Rebecovej. Vo finále hladko zdolali slovinský pár Planinseková, Straseková 6:0, 6:2.

03. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Horanský vypadol v Bielle

Filip Horanský vypadol na challengeri 80 v talianskej Bielle (44 820 EUR, antuka vonku). Zverenec Ladislava Simona nestačil vo štvrťfinále na štvrtého nasadeného Argentínčana Facunda Bagnisa a podľahol mu 5:7, 1:6 za 94 minút. V úvodnom sete viedol 27-ročný rodák z Piešťan 5:3, no následne stratil až osem gemov za sebou. Juhoameričan zápas hladko doviedol do víťazného konca. Na budúci týždeň sa Horanský predstaví na challengeri 80 v španielskej Barcelone.

03. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Gombi: Dal som do toho všetko

Norbert Gombos dosiahol postupom do tretieho kola na Roland Garros svoj doposiaľ nalepší grandslamový výsledok. S dvanástym nasadeným Argentínčanom Diegom Schwartzmanom síce prehral 6:7(3), 3:6, 3:6, no podal výborný výkon. V zápase bojoval do poslednej loptičky a vo svojich tridsiatich rokoch ukazuje, že po tenise je neustále hladný a má chuť sa naďalej zlepšovať.

02. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos končí na RG

Norbert Gombos neuspel v treťom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Dvanástemu nasadenému Argentínčanovi Diegovi Sebastianovi Schwartzmanovi podľahol 6:7(3), 3:6, 3:6 za 155 minút. V úvodnom dejstve nevyužil šesť setbalov. Zverenec Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza dosiahol na parížskej antuke napriek prehre životný úspech na podujatiach veľkej štvorky.

02. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová: Deblové maximum

Viktória Kužmová s Češkou Kristýnou Plíškovou postúpili do osemfinále štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V druhom kole ako nasadené trinástky zdolali rusko-gruzínsky pár Jekaterina Alexandrovová, Oksana Kalašnikovová 6:1, 6:4. Pre zverenku trénera Tomáša Hrunčáka je to tretie osemfinále v kariére na parížskej antuke vo štvorhre, ktoré je zároveň zatiaľ aj jej maximom na tomto turnaji.

02. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Polášek do osemfinále

Filip Polášek s Chorvátom Ivanom Dodigom postúpili do osemfinále grandslamového turnaja Roland Garros. Nasadené päťky si v druhom kole poradili so slovinsko-rakúskym párom Aljaž Bedene, Dennis Novak 6:3, 3:6, 6:1 za rovných 100 minút. V súboji o štvrťfinále si zmerajú sily s dánsko-nemeckou dvojicou Fredrik Nielsen, Tim Pütz.

02. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová na RG končí

Anna Karolína Schmiedlová neuspela v treťom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Argentínskej kvalifikantke Nadii Podoroskej podľahla 3:6, 2:6 za 98 minút. Na parížskej antuke nevyužila šancu postúpiť prvýkrát do osemfinále podujatia veľkej štvorky. Vo francúzskej metropole vyrovnala svoje grandslamové maximum z Roland Garros 2014 a US Open 2015.     

02. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík bez semifinále

Jozef Kovalík nepostúpil do semifinále challengeru 80 v chorvátskom Splite (44 820 EUR, antuka vonku). Vo štvrťfinále bol nad jeho sily domáci držiteľ voľnej karty Duje Ajdukovič, ktorý nasadenú dvojku zdolal 6:2, 6:4 za 72 minút. Zverenec Mateja Liptáka si do rebríčka ATP pripríše 15 bodov a pohybuje sa okolo 123. miesta rebríčka ATP. Ajdukovič, ktorý je aktuálne na 462. mieste, si v predchádzajúcom kole  poradil aj s Martinom Kližanom.

02. 10. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Martin nestačil na Dimitrova

Andrej Martin neuspel v druhom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Vo vyrovnanom zápase prehral s nasadenou osemnástkou Bulharom Grigorom Dimitrovom 4:6, 6:7(5), 1:6. Jeho maximom na parížskej antuke zostáva tretie kolo z roku 2016.

01. 10. 2020
Aktuality Více zde