• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Zelenay získal už 43. titul

Igor Zelenay triumfoval vo štvorhre na antukovom challengeri 125 v Ostrave. Spolu s Novozélanďanom Artemom Sitakom tvorili prvý nasadený pár a vo finále zdolali poľskú dvojicu Karol Drzewiecki, Szymon Walkow 7:5, 6:4 za 73 minút. Pre slovenského daviscupového reprezentanta je to v poradí už 42. titul z challengerového turnaja, prvý spoločný so Sitakom. Okrem toho sa 37-ročný rodák z Trenčína pýši aj jedným titulom z turnaja kategórie ATP 250 v Petrohrade.

05. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová zabojuje o titul

Kristína Kučová postúpila do finále 125-tisícového turnaja v Prahe. V semifinále si poradila so Srbkou Ivanou Jorovičovou hladko 6:3, 6:1 za 63 minút. Osemnásta nasadená síce nezachytila úvod stretnutia a rýchlo prehrávala 0:2, no súperku ihneď rebrejkla. Od toho momentu nestralila ani raz svoj servis, naopak, Srbke zobrala podanie ešte štyri razy a zaslúžene zvíťazila. O titul zabojuje s druhou nasadenou Elisabettou Cocciarettovou z Talianska.

FOTO: Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

05. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos: NY mi veľa dal

Norbert Gombos sa po dvoch amerických turnajoch vracia späť do Európy. Na Western&Southern Open v NY - turnaji kategórie Masters 1000 - sa na poslednú chvíľu dostal do kvalifikácie. Dvoma víťazstvami sa prebojoval do hlavnej časti, no v prvom kole nestačil na Maďara Mártona Fucsovicsa. Na US Open sa prvýkrát v kariére prebojoval víťazstvom nad Radu Albotom do druhého kola dvojhry na grandslamovom turnaji, v ktorom vo vyrovnanom zápase prehral s bývalým víťazom vo Flushing Meadows Marinom Čiličom.

05. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay do finále v Ostrave

Najvyššie nasadený slovensko-novozélandský pár Igor Zelenay, Artem Sitak postúpil do finále antukového challengeru 125 v Ostrave. V semifinále si poradili s holandskými trojkami žrebu Sander Arends, David Pel 7:6(4), 1:6, 10-8. V súboji o titul zabojujú s lepšou z dvojíc Griekspoor, Haase - Drzewiecki, Walkow.

04. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová: Som spokojná

Anna Karolína Schmiedlová prehrala vo štvrťfinále 125-tisícového antukového turnaja v Prahe. Nad jej sily bola druhá nasadená Talianka Elisabetta Cocciarettová, ktorej podľahla 6:3, 2:6, 1:6 za rovné dve hodiny. V hlavnej súťaži štartovalo v českej metropole 128 hráčok vo dvojhre, Schmiedlová vyhrala na turnaji štyri zápasy.

04. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová suverénne do semi

Kristína Kučová postúpila už do semifinále antukového turnaja kategórie 125K v Prahe. Osemnásta nasadená Bratislavčanka zdolala vo štvrťfinále Britku Francescu Jonesovú 6:0, 6:2 za 75 minút. V súboji o finálovú účasť si zmeria sily s víťazkou srbsko-tureckého zápolenia Ivana Jorovičová - Cagla Buyukakcayová.

04. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová aj Polášek vypadli

Viktória Kužmová (na snímke) ani Filip Polášek neprešli cez prvé kolo štvorhry na grandslamovom turnaji US Open. Kužmová s Bieloruskou Aleksandrou Sasnovičovou podľahli domácemu americkému páru Jessica Pegulová, Shelby Rogersová hladko 1:6, 4:6. Vo Flushing Meadows tak nenadviazali na úspešné vystúpenie z vlaňajška, keď postúpili až do semifinále.

03. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos nestačil na Čiliča

Norbert Gombos neuspel v druhom kole dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Napriek bojovnému výkonu prehral vo vyrovnanom zápase s newyorským šampiónom z roku 2014 Chorvátom Marinom Čiličom 3:6, 6:1, 6:7 (2), 5:7. Slovensko prišlo vo Flushing Meadows aj o posledného zástupcu v singli.

03. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová a Kučová ďalej

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) a Kristína Kučová si pripísali už štvrté víťazstvo na turnaji kategórie 125K v Prahe. Schmiedlová si v osemfinále hladko poradila s Grékyňou Valentini Grammatikopoulovou, ktorú zdolala 6:3, 6:0 za 66 minút. Zverenka trénera Petra Hubera zabojuje v súboji o semifinále proti druhej nasadenej Talianke Elisabette Cocciarettovej.

03. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko do štvrťfinále v Ostrave

Lukáš Lacko (na snímke) postúpil do štvrťfinále antukového challengeru 125 v Ostrave. V druhom kole zdolal Portugalčana Frederica Ferreiru Silvu 6:4, 7:5 za 90 minút. V druhom sete prehrával piešťanský rodák 2:5, no vyhral päť hier za sebou a otočil vývoj setu vo svoj prospech. Vo štvrťfinále sa stretne s víťazom zápasu Henri Laaksonen - Botic Van De Zandschulp.

03. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v debli zdolal Kližana

Na challengerovom turnaji v Ostrave zviedol žreb štvorhry proti sebe Lukáša KleinaMartina Kližana. Víťazne z tohto zápasu vyšiel Lukáš Klein (na snímke), ktorý po boku Čecha Michaela Vrbenského zdolali Kližana so Srbom Viktorom Troickim vo veľmi vyrovnanom zápase 4:6, 7:6(8), 10-8. V supertajbrejku vyhrávali držitelia voľnej karty Klein s Vrbenským už 9:2, súperi šiestimi bodmi v rade znížili na 9:8, no napokon im to nestačilo.

02. 09. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová aj Kučová ďalej

Kristína Kučová aj Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) postúpili do osemfinále turnaja kategórie 125K v Prahe. Obom sa to podarilo zatiaľ bez straty jediného setu. Osemnásta nasadená Kučová zvíťazila v treťom kole nad Japonkou Kyokou Okamurovou hladko 6:2, 6:1 za 66 minút. Ďalšou súperkou tridsaťročnej Bratislavčanky bude Dánka Clara Tausonová.

02. 09. 2020
Aktuality Více zde