• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Ženy U23: Víťazný tretí bod vo štvorhre

Slovenské tenistky do 23 rokov zdolali v priateľskom medzištátnom stretnutí o Pohár priateľstva výber Česka 3:2. Po prvom dni bol stav 1:1, bod pre slovenské farby získala Viktória Morvayová. V nedeľu nastúpila na prvý zápas Romana Čisovská, ktorá zvíťazila nad Annou Siskovou 2:6, 6:2, 6:4. Slovenky tak viedli na dvorcoch pražskej Sparty nad výberom Česka 2:1. Na poslednú dvojhru nastúpila vo výbere kapitána Jána Sabovčíka Viktória Morvayová. Tá však hladko podľahla Linde Fruhvirtovej 1:6, 1:6 a o víťazkách stretnutia tak rozhodovala záverečná štvorhra. Za Slovensko nastúpili Tereza Mihalíková s Romanou Čisovskou, ktoré zdolali Lindu Fruhvirtovú s Annou Siskovou 6:3, 6:2.

05. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Prvý deň vo fotografiách

V sobotu sa prvým hracím dňom rozbehlo 10 medzištátnych stretnutí medzi Slovenskom a Českom o Pohár priateľstva. Na centrálnom dvorci AXA arény NTC v Bratislave hrajú proti sebe výbery fedcupových tímov, na vonkajších dvorcoch bratislavského NTC bojujú tímy mužov do 23 rokov. Prvý hrací deň oboch stretnutí zachytil objektív Romana Benického.

05. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Pohár priateľstva získala ČR

V nedeľu vyvrcholili medzištátne stretnutia medzi Slovenskom a Českom o Pohár priateľstva (4. - 5. júl 2020, hralo sa v Bratislave, Prahe a Říčanoch). Trofej získalo Česko, ktoré vyhralo 8:2 na body. Sily si merali tímy v Davis Cupe a Fed Cupe, do 23 rokov a mládež do 14, 16, 18 rokov. Prinášame fakty zo všetkých stretnutí.

05. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Muži do 23 rokov: Molčan víťazne, Líška prehral

V úvodnom zápase priateľského medzištátneho stretnutia mužov do 23 rokov medzi Slovenskom a Českom získal prvý bod pre domáce farby Alex Molčan. Jednotka tímu zdolala na antukových dvorcoch bratislavského NTC českú dvojku Jiřího Lehečku 6:4, 1:6, 6:4. O vyrovnanie stavu po prvom dni sa postaral český líder tímu Tomáš Macháč, ktorý zdolal Tomáša Líšku 6:4, 6:2.

04. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Muži do 23 rokov na slávnostnom nástupe

Na vonkajších dvorcoch Národného tenisového centra v Bratislave nastúpili na stretnutie Slovenska proti Češku o Pohár priateľstva výbery mužov do 23 rokov. Slávnostný nástup vo fotografiách takto zachytil Roman Benický. Vo dvojhre sa dnes predstavia Alex Molčan proti Jiřímu Lehečkovi a Tomáš Líška proti Tomášovi Macháčovi. LIVESCORE ZO STRETNUTIA

04. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Juniori a juniorky do 16 rokov od 10.00 na Slávii

Stretnutia juniorských tímov do 16 rokov medzi Slovenskom a Českom o Pohár priateľstva sa odohrajú v sobotu a v nedeľu (4. - 5. júla) na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava. Začiatok programu je v oba dni o 10.00 h. V sobotu aj v nedeľu sa budú hrať štyri dvojhry a dve štvorhry v kategórii chlapcov i dievčat. ČASOVÝ HARMONOGRAM a DENNÝ PROGRAM budeme priebežne aktualizovať. Obsadenie jednotlivých zápasov bude známe pred stretnutím. Isté však je, že domácou jednotkou medzi chlapcami nebude Peter Benjamín Privara, ktorý sa na tréningu zranil a nebude môcť posilniť svoj tím.

04. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Žrebovanie vo fotografiách

Prezident Slovenského tenisového zväzu Tibor Macko vyžreboval v piatok popoludní na centrálnom dvorci AXA arény Národného tenisového centra dvojice v stretnutiach fedcupových tímov a tímov mužov do 23 rokov medzištátneho stretnutia Slovenska proti Česku o Pohár priateľstva. Takto samotné žrebovanie zachytil fotoobjektív Romana Benického. 

03. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Žreb mužov a žien do 23 rokov

Okrem hlavných kategórií fedcupových a daviscupových stretnutí tímov Slovenska a Česka vyžrebovali v piatok aj stretnutia mužov a žien do 23 rokov. Stretnutie mužov sa odohrá v Bratislave na vonkajších kurtoch NTC od 10.30 h, stretnutie žien sa hrá na pražskej Sparte od 14.00 h. Slovenskou jednotkou medzi mužmi je Alex Molčan, dvojkou Tomáš Líška. Ženská jednotka je Viktória Morvayová, ako dvojka sa predstaví Romana Čisovská.

03. 07. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Plán stretnutí SR - ČR

Už cez víkend (4. - 5. júla 2020) sa uskutočnia priateľské medzištátne stretnutia medzi Slovenskom a Českom o Pohár priateľstva. Sily si zmerajú výbery do 14, 16, 18 a 23 rokov a taktiež daviscupové a fedcupové tímy. Stretnutia sa uskutočnia v Prahe a v Bratislave. V hlavnom meste Slovenska sa diváci môžu tešiť na stretnutie fedcupových tímov, mužov do 23 rokov a  juniorov a junioriek do 16 rokov.

30. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Nominácie proti Česku

Kvarteto slovenských tenistiek Viktória Kužmová, Anna Karolína Schmiedlová, Rebecca Šramková, Katarína Kužmová figuruje v nominácii na medzištátny fedcupový zápas s Českom. Hrať sa bude 4. - 5. júla v bratislavskom NTC. V Prahe sa v rovnakom termíne uskutoční daviscupový duel, slovenskú päticu tvoria Andrej Martin, Norbert Gombos, Filip Horanský, Lukáš Klein, Igor Zelenay. Kapitán českého fedcupového tímu Petr Pála nominoval na federálne derby o Pohár priateľstva trojicu Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Tereza Martincová.

30. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Vyšiel elektronický časopis E-ŠPORTINFORM 2/2020

Národné športové centrum (NŠC) vydáva elektronický časopis E-ŠPORTINFORM, v ktorom možno nájsť informácie užitočné pre športové hnutie na Slovensku. V druhom tohtoročnom čísle sa dočítate, ako koronakríza poznačila šport, prečo je dánsky systém športu jedinečný v Európe a aké boli výsledky testovania pohybových predpokladov žiakov prvých ročníkov. Nájdete v ňom aj rozhovor s Ivanom Husárom, štátnym tajomníkom pre oblasť športu a množstvo iných zaujímavých tém. Čítajte E-ŠPORTINFORM...

29. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Nominácie ostatných kategórií

Prvý júlový víkend (4. - 5. 7.2020) sú v Bratislave a v Prahe na programe priateľské medzištátne stretnutia medzi Slovenskom a Českom. Uskutočnia sa v piatich kategóriách - do 14, 16, 18, 23 rokov a sily si zmerajú taktiež daviscupové a fedcupové tímy. Nominácie v mládežníckych kategóriách a v kategórii do 23 rokov si môžete pozrieť tu: SLOVENSKO      ČESKO

27. 06. 2020
Aktuality Více zde