• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Vstupenky na SR - ČR

Spestrením pozastavenej tenisovej sezóny budú divácky atraktívne priateľské stretnutia Slovenska s Českom. Tie sú naplánované na 4. - 5. júla, bratislavské NTC bude dejiskom duelu fedcupových tímov. Predpredaj vstupeniek na toto stretnutie už začal, zakúpiť si ich môžte v sieti ticketportal.sk alebo na recepcii v NTC.

23. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Aj Djokovič je pozitívny

Srbský tenista Novak Djokovič v utorok informoval verejnosť, že má pozitívny test na koronavírus. Po viacerých iných popredných tenistoch tak pandemické ochorenie COVID-19 postihlo aj svetovú jednotku a dlhoročného zverenca slovenského trénera Mariána Vajdu.

23. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Igor Moška o sezóne 2020

Tenisová sezóna sa po prestávke zavinenej pandémiou koronavírusu pomaly rozbieha. Minulý týždeň sa odohrala extraliga, v Bratislave sa v stredu rozbehol prvý zo série turnajov Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Medzinárodná tenisová federácia (ITF) spolu s ATP a WTA oznámili, že v auguste sa môžeme tešiť na reštart medzinárodných turnajov. Ako celú situáciu vníma generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška si môžete pozrieť TU.

18. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Opatrenia pre US Open

Organizátori tenisového granslamového turnaja US Open predstavili sériu opatrení, ktorými chcú zamedziť šíreniu nového koronavírusu. Podujatie sa uskutoční od 31. augusta do 13. septembra vo Flushing Meadows a bez divákov. Tento rok sa neodohrá kvalifikácia, mix, juniorský turnaj a ani turnaj telesne znevýhodnených. Vo štvorhre sa predstaví 32 dvojíc, pričom ani jeden z hráčov či hráčok nesmie účinkovať zároveň vo dvojhre.

17. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Reštart sezóny v auguste

Prvý turnaj tenisovej organizácie WTA sa uskutoční od 3. augusta v Palerme, ATP reštartuje ročník 14. augusta vo Washingtone. Grandslamový US Open je naplánovaný v New Yorku na 31. augusta - 13. septembra. Roland Garros v Paríži by sa mal uskutočniť od 27. septembra do 11. októbra, o týždeň neskôr ako plánovali organizátori.

17. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Fotenie s Peugeotom

Dlhoročný partner Slovenského tenisového zväzu, spoločnosť Peugeot, už tradične počas domácich súbojov v tímových súťažiach pripraví fotografovanie našich reprezentantov. Tentoraz sa síce nejedná o ostrý fedcupový súboj, ale aj priateľské medzištátne stretnutie Slovenska proti Česku bude určite veľkým lákadlom pre tenisových fanúšikov. Slovenskou jednotkou je Viktória Kužmová, za ňou nasledujú v singli Anna Karolína Schmiedlová a Rebecca Šramková (všetky na fotografiách).

17. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

US Open v pôvodnom termíne

Tenisový US Open v New Yorku sa uskutoční v pôvodnom termíne (31. augusta - 13. septembra). Newyorský guvernér Andrew Cuomo dal grandslamovému turnaju zelenú. Podujatie sa bude konať bez prítomnosti fanúšikov, v stredu organizátori zverejnia detaily.

16. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Dominika je už mamou

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková sa stala prvýkrát mamou. Na klinike vo Viedni sa im s manželom Michalom Navarom v nedeľu skoro ráno narodil syn Jakub. "Náš život už nikdy nebude rovnaký," napísala Cibulková na sociálnej sieti a pochválila sa fotografiou prvorodeného syna. V mene celého Slovenského tenisového zväzu šťastným rodičom blahoželáme a prajeme veľa zdravia a radosti.

14. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

V piatok finále extraligy

V piatok spoznáme víťazov slovenskej extraligy mužov a žien za rok 2020. Obhajcovia vlaňajších titulov - TK Slávia STU Bratislava medzi mužmi a TC EMPIRE Trnava medzi ženami - sa obaja prebojovali aj tento rok do finále. Slávia bude o obhajobu bojovať proti mestskému rivalovi TK LOVE 4 tennis Bratislava, Trnavčanky sa stretnú na domácej pôde s hráčkami TK Slovan Bratislava. Ženské finále sa začína o 9.00 h, bratislavské stretnutie o hodinu neskôr.

11. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kučera splnomocnencom vlády SR pre mládež a šport

Karol Kučera sa stal splnomocnencom vlády SR pre mládež a šport. Vláda na svojom zasadnutí schválila jeho vymenovanie do funkcie. Pozícia bola od 2. apríla, keď vláda odvolala z tejto funkcie Dušana Galisa, neobsadená. "S veľkou pokorou som prijal funkciu spolnomocnenca vlády pre mládež a šport. Celá športová obec je zasiahnutá ekonomickou krízou a najmä preto som prijal túto funkciu bez nároku na honorár," uviedol prostredníctvom konta na sociálnej sieti Karol Kučera.

07. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová bez trénera

Slovenská tenistka Viktória Kužmová ukončila spoluprácu s trénerom Michalom Mertiňákom, pod vedením ktorého sa dostala do elitnej svetovej päťdesiatky. Bývalý deblový špecialista bol koučom Kužmovej od decembra 2017. "Po dlhšom uvažovaní som sa rozhodla ukončiť spoluprácu s trénerom Mertiňákom. Cítila som to tak, že potrebujem zmenu. Momentálne trénujem s otcom a mám sparingy v NTC. Nového kouča zatiaľ nemám, no chcem naďalej trénovať doma. Nemám v pláne trénovať v zahraničí," uviedla Kužmová a naznačila, že jej nový tréner by mal byť odborník zo Slovenska. (tasr)
  

06. 06. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

US Open za každú cenu?

Organizátori US Open ponúkli tenistom a ich realizačným tímom pomoc pri vybavovaní charterových letov. V stredu o tom informoval britský portál thetimes.com. Grandslamový turnaj v New Yorku by sa mal konať od 31. augusta, organizátori ho zatiaľ neplánujú presunúť do iného mesta. New York bol ohniskom nákazy koronavírusu v Spojených štátoch.

03. 06. 2020
Aktuality Více zde