• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Pepas Cup U18 2019

V Slovenskej Ľupči sa dnes začína hlavná časť druhého ročníka juniorského podujatia ITF s názvom Pepas Cup 2019. Z kvalifikácie sa do nej prebojovali dvaja Slováci (Lukáš Bielik a Stanislav Valent) a štyri Slovenky (Emma Tóthová, Miriam Gondorová, Salma Drugdová a Mia Mayerová). Medzi chlapcami štartuje v hlavnom pavúku dovedna 15 Slovákov. Najvyššie nasadeným spomedzi nich je dvojka Michal Novanský, ktorý minulý týždeň vyhral v Žiline. Sloveniek je v hlavnej časti dvanásť, najvyššie nasadená domáca hráčka je dvojka Yvonna Žuffová.

13. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko skončil v 1. kole

Lukáš Lacko prehral na challengeri 100 v kanadskom Vancouveri hneď v úvodnom kole. Nad jeho sily bol Holanďan Tim Van Rijthoven, ktorému podľahol 7:6(7), 4:6, 1:6 za 116 minút. Lacko si v zápase vypracoval iba jediný brejkbal, no ani ten nedokázal využiť.

13. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková vynechá US Open

Dominika Cibulková nebude štartovať na poslednom tohtoročnom grandslamovom turnaji US Open. Dôvodom sú pretrvávajúce zdravotné problémy s achilovkou na ľavej nohe. Cibulková od prehry v 1. kole Roland Garros s Bieloruskou Arinou Sobolenkovou neodohrala ani jeden zápas. Pre zranenie vynechala aj grandslamové podujatie vo Wimbledone. V aktuálnom svetovom rebríčku jej patrí až 67. pozícia. (tasr)

 

12. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Klein postúpil v Portoroži

Lukáš Klein zvíťazil na challengeri 80 v slovinskom meste Portorož (46 600 EUR +H, tvrdý povrch vonku) nad Talianom Andreom Vavassorim 6:4, 6:1. V druhom kole si zahrá proti jedenástemu nasadenému Srbovi Danilovi Petrovičovi.

12. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek s Dodigom ďalej

Filip Polášek s Chorvátom Ivanom Dodigom zvíťazili v prvom kole štvorhry na turnaji ATP 1000 v americkom Cincinnati nad belgicko-poľským párom David Goffin, Hubert Hurkacz 6:1, 6:3. V osemfinále narazia na ôsmych nasadených amerických bratov Boba a Mika Bryanovcov.

12. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

ME U12: Dievčatá strieborné

Slovenský tím dievčat do 12 rokov v zložení Renáta Jamrichová, Lucia Hradecká a Vanessa Nováková pod vedením kapitána Jána Matúša získal strieborné medaily na majstrovstvách Európy vo francúzskom Ajacciu. Vo finále prehrali dievčatá s Ruskami 0:3. Najskôr Hradecká podľahla Kornejevovej 1:6, 2:6, potom Jamrichová v súboji jednotiek nestačila na Andrejevovú a prehrala 0:6, 0:6. Vo štvorhre jasne dominioval ruský pár Andrejevová, Milovanovová, ktorý zdolal Slovenky 6:0, 6:0. Napriek jasnej finálovej prehre je druhé miesto veľkým a nečakaným úspechom mladých reprezentantiek. Počas trinásťročnej histórie tohto turnaja je to vôbec prvý raz, čo sa dievčatá v tejto vekovej kategórii prebojovali do finále.

11. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

V Žiline Novanský a Suchánková

Na dvorcoch TK Žilina vyvrcholil v nedeľu už 13. ročník medzinárodného turnaja Žilina Junior Open 2019. Oba finálové zápasy boli čisto slovenskou záležitosťou. Medzi chlapcami triumfoval ôsmy nasadený Michal Novanský, ktorý zdolal trojku turnaja Mateja Gálika 7:5, 6:4. U dievčat bola úspešná rovnako osmička Sara Suchánková. Tá si poradila s deviatou nasadenou Yvonnou Žuffovou 6:4, 7:5. Výsledky, pavúky

11. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenayov triumf v Augsburgu

Igor Zelenay po boku Andreja Vasilevského zvíťazil vo finále challengeru 80 v nemeckom Augsburgu nad chorvátskymi dvojičkami Ivan Sabanov, Matej Sabanov 4:6, 6:4, 10-3 za 76 minút. Pre 36-ročného Slováka je to tretí deblový titul v tomto roku. Predchádzajúce dva získal s Ukrajincom Denysom Molčanovom na challengeroch 80 v Taliansku - v Barlette a Francaville.

11. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Pepas Cup U18 2019

V nedeľu 11. augusta odštartuje kvalifikačnými bojmi druhý ročník juniorského ITF podujatia s názvom Pepas Cup 2019 v Slovenskej Ľupči. V kvalifikácii chlapcov štartuje 15 domácich reprezentantov, dievčat je o tri viac. Na turnaj sú prihlásení hráči dovedna zo 17 krajín, najväčšie zastúpenie budú mať domáci tenisti. Hlavná časť turnaja sa začína v utorok. Výsledky, pavúky, program

10. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Žilina Junior Open 2019 - slovenské finále dievčat aj chlapcov

Na turnaji Žilina Junior Open 2019 sa darí domácim tenistom. V kategórii chlapcov aj dievčat sa vo dvojhre odohrajú čisto slovenské finále. Medzi chlapcami o trofej zabojujú tretí nasadený Matej Gálik a osmička Michal Novanský. Z dievčat sa do finále prebojovali ôsma nasadená Sara Suchánková a deviatka Yvonna Žuffová.V štvorhre boli finálové zápasy na programe už v sobotu. Z turnajového víťazstva sa radoval slovenský pár Tomáš Lánik, Peter Benjamín Prívara, medzi dievčatami bola úsešná slovensko-česká dvojica Nikola Daubnerová, Amelie Smejkalová. Výsledky, pavúky, program

10. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Žilina Junior Open 2019 - piati Slováci v semifinále

Na turnaji Žilina Junior Open 2019 sa do semifinále prebojovalo dovedna päť slovenských reprezentantov - traja chlapci a dve dievčatá. V chlapčenskej časti pozíciu najlepšie nasadeného domáceho hráča naďalej potvrdzuje trojka turnaja Matej Gálik, ktorý o postup do finále zabojuje s najvyššie nasadeným hráčom Ondřejom Horákom z Česka. V čisto slovenskom semifinále na seba narazia Michal Novanský s Lukášom Palovičom, turnaj tak má už teraz istotu domáceho finalistu. Medzi dievčatami sa do semifinále prebojovali osmička Sara Suchánková a deviatka Yvonna Žuffová. Výsledky, pavúky, program

10. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Klein skončil vo štvrťfinále

Lukáš Klein, najvyššie nasadený hráč na turnaji ITF World Tennis Tour v rakúskom Vogau (25 000 USD, antuka vonku) prehral vo štvrťfinále s Čechom Jonášom Forejtekom 3:6, 3:6.

09. 08. 2019
Aktuality Více zde