• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

JTBSO: Jamrichová do 2. kola

Renáta Jamrichová sa prebojovala do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Držiteľka voľnej karty zvíťazila v úvodnom zápase nad Češkou Juliou Štruplovou a zdolala ju 3:6, 6:2, 6:3 za 121 minút. Zverenka trénera Jána Matúša obhajuje na bratislavskom turnaji vlaňajšie semifinále, ktoré musela pre zranenie skrečovať.

31. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Zelníčková, Tóthová aj Kužmová vypadli

Radka Zelníčková (na snímke) ani Emma Tóthová sa neprebojovali do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Úspešná kvalifikantka Zelníčková nestačila v úvodnom zápase na tretiu nasadenú Maďarku Dalmu Galfiovú a podľahla jej 4:6, 5:7 za 90 minút. Tóthová sa v hlavnej súťaži predstavila ako lucky loserka, no druhú šancu nevyužila. S Jesikou Malečkovou z Českej republiky prehrala hladko 2:6, 2:6.

31. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Pohánková ďalej víťazne

Mia Pohánková sa prebojovala do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Zverenka trénera Róberta Gašparetza a kondičného Kristiána Cupáka si v úvodnom kole hladko poradila s Češkou Anetou Laboutkovou a zdolala ju presvedčivo 6:2, 6:3 za 77 minút. Pätnásťročná hráčka Národného tenisového centra si v ďalšom kole zmeria sily s víťazkou súboja medzi dvoma nemeckými kvalifikantkami Larou Schmidtovou a Stephaniou Wagnerovou.

31. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Méri skončila na rakete Bartůňkovej

Eszter Méri (na snímke) sa neprebojovala do druhého kola hlavnej súťaže na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Zverenka trénera Ivana Košeca, ktorá sa v hlavnom pavúku predstavila vďaka voľnej karte, nestačila v úvodnom zápase na Nikolu Bartůňkovú a podľahla jej 7:6(2), 1:6, 3:6 za 155 minút. Sedemnásťročná Češka, vlaňajšia štvrťfinalistka na bratislavskom turnaji, nastúpi v druhom kole proti víťazke slovensko-maďarského súboja medzi kvalifikantkou Radkou Zelníčkovou a treťou nasadenou Maďarkou Dalmou Galfiovou.

30. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan v Bergame hladko ďalej

Alex Molčan sa prebojoval do druhého kola hlavnej súťaže na challengeri 75 v talianskom Bergame (73 000 EUR, tvrdý povrch hala). Štvrtý nasadený hráč si v úvodnom zápase hladko poradil s domácim Matteom Gigantem a zdolal ho 6:2, 6:2 za 52 minút. Zverenec trénera Karola Becka a kondičného Pavla Šmelu si v ďalšom zápase zmeria sily s Holanďanom Gijsom Brouwerom.

30. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Zelníčková sa predstaví v hlavnom pavúku

Radka Zelníčková postúpila do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. V pozícii nasadenej šestky zvíťazila vo finále kvalifikácie nad Češkou Anetou Laboutkovou a zdolala ju 6:3, 6:3 za 77 minút. Zverenka trénera Róberta Gašparetza nestratila v kvalifikácii ani set. V hlavnej súťaži si zmeria sily s treťou nasadenou Maďarkou Dalmou Galfiovou.

30. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Pohánková do hlavnej!

Mia Pohánková postúpila pri svojej prvej účasti na ženskom turnaji do hlavnej súťaže dvojhry na J&T Banka Slovak Open 2023. Pätnásťročná hráčka Národného tenisového centra zvíťazila vo finále kvalifikácie nad siedmou nasadenu Merel Hoedtovou z Holandska a zdolala ju 6:4, 3:6, 7:5 za 147 minút. Zverenka trénera Róberta Gašparetza nastúpi v prvom kole proti lucky-loserke Anete Laboutkovej z Českej republiky.

30. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: O hlavnú päť Sloveniek

Päť slovenských tenistiek zabojuje v pondelok o postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Do finále kvalifikácie postúpili Radka Zelníčková (na snímke), Sofia Milatová, Katarína Strešnáková, Mia Pohánková a Emma Tóthová. Eliminačné súboje sú v NTC aréne naplánované od 10.00 h.

Všetky dôležité informácie o podujatí -  výsledky, pavúky, denný program, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

29. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein získal singlový titul v Ortisei

Lukáš Klein získal titul vo dvojhre na challengeri 50 v talianskom meste Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). V pozícii kvalifikanta zdolal vo veľmi vyrovnanom finále Poliaka Maksa Kasnikowského 6:7(4), 7:6(4), 7:6(6) za 158 minút a získal svoj tretí titul na challengerovom okruhu. Vlani nenašiel premožiteľa na turnajoch v Alicante a v Troisdorfe.

V tajbrejku tretieho setu viedol Klein 4:1, no Kasnikowski otočil na 6:4 a mal k dispozícii dva mečbaly. Slovenský daviscupový reprezentant ich však odvrátil a v koncovke napokon slávil úspech.

29. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: V kalifikácii 16 Sloveniek

Šestnásť slovenských tenistiek sa predstaví v kvalifikácii turnaja J&T Banka Slovak Open 2023. Na podujatí kategórie ITF WTT W60 budú v dvojkolovej eliminácii o postup do hlavnej súťaže bojovať Nikola Daubnerová, Anika Jašková, Laura Cíleková, Mia Pohánková, Soňa Depešová, Natália Kročková, Emma Tóthová, Tamara Šramková, Sára Šarinová, Laura Svatíková, Martina Marušinová, Katarína Strešnáková, Sofia Milatová, Irina Balus, Radka Zelníčková a Ema Mravcová. Kvalifikačné boje sa v Národnom tenisovom centre začínajú v nedeľu o 10.00 h.

Všetky dôležité informácie o podujatí -  pavúky, denný program, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

28. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Ortisei zabojuje o titul

Lukáš Klein zabojuje o titul vo dvojhre na challengeri 50 v talianskom meste Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). Úspešný kvalifikant si v semifinále poradil s Britom Billym Harrisom a zdolal ho 6:3, 7:6(5) za 67 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si vo finále zmeria sily s Poliakom Maksom Kasnikowskim.

28. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein je v Ortisei už v semifinále

Lukáš Klein postúpil už do semifinále dvojhry na challengeri 50 v talianskom Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). Vo štvrťfinále si hladko poradil s domácim hráčom Enricom Dalla Vallem a zdolal ho 6:3, 6:2 za 68 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v súboji o postup do finále zmeria sily s Britom Billym Harrisom.

FOTO: fb/ challengerortisei - Diego Runggaldier

27. 10. 2023
Aktuality Více zde