• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Z kvarteta uspel iba Gombos

Wimbledonská kvalifikácia trom zo štyroch slovenských tenistov nevyšla. Do druhého kola kvalifikácie postúpil iba Norbert Gombos. Ďalším trom sa na tráve dvorcov v Roehamptone nedarilo, neuhrali ani set. V 2. kole kvalifikácie  sa Gombos stretne s Austrálčanom Jasonom Kublerom.

24. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Striedanie na špici rebríčka

Austrálčanka Ashleigh Bartyová, šampiónka Roland Garros, vyhrala turnaj v Birminghame a stala sa svetovou jednotkou, vystriedala Japonku Naomi Osakovú. Je v poradí 27. líderkou v histórii rebríčka, iba druhou Austrálčankou po Evonne Goolagongovej. Aj v slovenskom poradí sa chystá striedanie na špici. Ešte stále aktuálnu jednotku Dominiku Cibulkovú (údajne nebude hrať vo Wimbledone), vystrieda Viktória Kužmová.

24. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Žreb kvalifikácie Wimbledonu

V pondelok sa začína kvalifikácia Wimbledonu za účasti štvorice slovenských tenistov. V nedeľu spoznali žreb, ženy majú kvalifikačný žreb o deň neskôr. V hlavnej súťaži sa predstavia Martin Kližan a na základe chráneného rebríčka Jozef Kovalík. Žreb Slovákov v kvalifikácii: Norbert Gombos - Zdeněk Kolář (ČR), Filip Horanský - Pedro Martinéz (Špan.), Lukáš Lacko - Ramkumar Ramanathan (Ind.), Andrej Martin - Liam Broady (V. Brit.).

 

23. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos vyhral Bratislava Open

Norbert Gombos sa stal víťazom dvojhry na antukovom challengeri Bratislava Open. Vo finále zdolal ako nasadená osmička turnajovú sedmičku Maďara Attilu Balázsa 6:3, 3:6, 6:2. Hráč NTC, zverenec trénera Tibora Tótha, získal celkovo šiesty singlový titul na ATP Challenger Tour, druhý v Bratislave.

23. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Štrnásťročný Schwarc vyhral tri turnaje v sérii

Štrnásťročný David Schwarc (EMPIRE Trnava) získal už tretí titul vo dvojhre v krátkom čase. V júni sa tešil z titulov vo dvojhre na medzinárodných turnajoch Tennis Europe do 14 rokov v Budapešti, ukrajinskom Charkove a na Ukrajine získal 22. júna tretí titul. Na výjazde s trénerom Petrom Lajkepom v Irpine (turnaj kategórie 1) zvíťazil vo finále dvojhry nad IBazilevskym z Izraelu 6:1, 6:7, 6:1.

22. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos si zahrá o titul!

Vo finále Bratislava Open, turnaja challengerovj série ATP, sa v nedeľu stretnú slovenský daviscupový reprezentant Norbert Gombos a Attila Balázs z Maďarska. Gombos, hráč NTC, zverenec Tibora Tótha, zdolal v semifinále Inda Sumita Nagala za 108 minút 6:1, 4:6, 6:2. Balázs vyradil Blaža Rolu zo Slovinska 6:2, 3:6, 6:3. Vo finále štvorhry slovenský pár Lukáš Klein, Alex Molčan prehral. Viac o turnaji TU.

      

22. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Maluniaková v Madride titul nezískala

Laura Maluniaková, 21-ročná hráčka TC Empire Trnava, nepridala ďalší titul vo štvorhre k májovému, ktorý získala v Heraklióne po boku Japonky Ange Oby Kajurovej. Na 25-tisícovom turnaji ITF v Madride Slovenka s Japonkou vo finále prehrali s ruskou dvojicou Monovová, Siziková 4:6, 2:6.

22. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelovej stop v semifinále

Jana Čepelová prehrala v semifinále na 100-tisícovom trávovom turnaji v britskom Ilkley. Slovenská kvalifikantka zdolala v poatok vo štvrťfinále Paraguajčanku Veronicu Cepedovú Roigovú 6:4, 7:6(3), ale v sobotňajšom semifinále nestačila na Rumunku Monicu Niculescuovú, ktorej podľahla 4:6, 6:0, 4:6.

22. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Maluniaková o svoj druhý deblový titul

Laura Maluniaková, 21-ročná hráčka TC Empire Trnava, hrá po boku Japonky Ange Oby Kajurovej o titul na 25-tisícovom turnaji ITF v Madride. Slovenka s Japonkou tohto roku vyhrali štvorhru na 15-tisícovom turnaji v Heraklióne.

21. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová s Bencicovou vo štvorhre vypadli

Viktória Kužmová so Švajčiarkou Belindou Bencicovou prehrali v semifinále štvorhry na turnaji WTA na tráve v Malorke so Španielkami María José Martínezová Sánchezová, Sara Sorribesová Tormová 4:6, 2:6.

21. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos proti Nagalovi

V slovenskom derby na challengeri Bratislava Open zdolal Norbert Gombos obhajcu titulu Jozefa Kovalíka 6:3, 7:5 a postúpil do sobotňajšieho semifinále. Bol to siedmy vzájomný súboj hráčov NTC, Gombos vedie 6:1. Súperom Gombosa však nebude Andrej Martin, ale jeho premožiteľ, 21-ročný Ind Sumit Nagal. Ten po Kližanovi vyradil aj Andreja Martina 6:4, 6:2. Aktuálne je Ind v rebríčku na 251.  mieste. Viac o turnaji TU.

21. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

V Ilkley postup Čepelovej

Na 100-tisícovom trávovom turnaji v britskom Ilkley z dvojice Sloveniek postúpila do štvrťfinále iba Jana Čepelová, ktorá zdolala Rusku Varvaru Flinkovú 6:4, 6:1. Magdaléna Rybáriková prehrala v 2. kole s Beatriz Haddadovou Maiovou z Brazílie 5:7, 5:7. Pre zverenku Petra Hubera to znamená pád na priebežné 141. miesto rebríčka.

21. 06. 2019
Aktuality Více zde