• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Kužmová proti Šarapovovej

Viktória Kužmová má pred sebou zaujímavú výzvu - prvý súboj s Mariou Šarapovovou, ktorá sa na tráve na Malorke vracia po zdravotných problémoch do kolotoča. Ruska nebola na turnajoch od februára, na Malorke, kde turnaju šéfuje Toni Nadal (obaja na snímke), štartuje na voľnú kartu. Víťazku tohto súboja čaká v osemfinále postupujúca zo súperenia najvyššie nasadenej Nemky Kerberovej s kvalifkantkou.

16. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Martin s ďalším titulom

Andrej Martin vyhral vo finále kazašského challengeru v Šymkente nad Talianom Stefanom Travagliom 6:4, 6:4 a získal tretí tohtoročný challengerový titul, celkove dvanásty. V priebežnom rebríčku pre nasadzovanie sa posunul na 126. miesto, v live rebríčku race ho sumár tohtoročných získaných bodov posúva na 95. miesto do pozície najlepšieho Slováka (99. Kližan).

16. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Sedem Slovákov v pavúku

Slovenská jednotka Martin Kližan je najvyššie nasadený v hlavnom turnaji Bratislava Open (bratislavaopen.com). Turnaj challengerovej série ATP na dvorcoch Slovana Bratislava sa začína v pondelok za účasti 7 slovenských tenistov. Z nich štyria sú nasadení - ako štvorka obhajca titulu Jozef Kovalík, päťka Andrej Martin a osmička Norbert Gombos. Nasadení majú v prvom kole voľno. Žreb na úvodné kolo určil ďalším trom Slovákom týchto súperov: Alex Molčan - Sebastian Fanselow (Nem.), Lukáš Klein - Vít Kopřiva (ČR), David Juras - Ben Patael (Izrael).

16. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek opäť vyhral

Filip Polášek vyhral v Lyone challengerový turnaj vo štvorhre a získal toho roku už šiesty titul na tejto úrovni. S rakúskym partnerom Philippom Oswaldom zdoalali. O finále taliansku dvojicu Simone Bolelli, Andrea Pellegrino 6:4, 7:6(2). Polášek sa posunul na priebežné 84. miesto deblového rebríčka.

15. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gálik a Novanský vyhrali štvorhru v Rumunsku

Matej Gálik (TK LOVE 4 tennis Bratislava) a Michal Novanský (OZ Slávia Trnava) vyhrali  v Rumunsku štvorhru na turnaji ITF 4.

14. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek dvakrát víťazne

Filip Polášek so svojím rakúskym partnerom Philippom Oswaldom na veľkom challengeri v Lyone (92 040 EUR +H, antuka vonku) v piatok odohrali štvrťfinále aj semifinále a oba zápasy vyhrali. V prvom zdolali dvojicu Nathaniel Lammons, Antonio Šančič 7:6(5), 7:5, v semifinále pár Philipp Oswald, FiliHugo Nys, Fernando Romboli 6:4, 6:1.

14. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Martin do finále

Andrej Martin postúpil na challengeri v kazašskom Šymkente do finále dvojhry. Postupne zdolal v osemfinále Chorváta Nina Serdarušiča 6:3, 6:4, Kazacha Aleksandra Nedoviesova 6,2, 6:3 a v sobotňajšom semifinále Čiľana Alexandra Tabilu 5:7, 7:6(4), 6:2. Slovenský tenista sa posunul priebežne v rebríčku na 138. miesto.

14. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Ešte dnes môžete hlasovať

Dominika Cibulková je v nominácii na ocenenie fedcupovým srdcom, o ktorom rozhodujú fanúšikovia hlasovaním cez internet. Pomôžme získať Dominike Cibulkovej FEDCUPOVÉ SRDCE! Ešte dnes 14. júna môžete hlasovať.

HLASUJTE TU!

14. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková odstúpila

Magdaléna Rybáriková po prehratom prvom sete zápasu 1. kola turnaja WTA v Nottinghame odstúpila zo zápasu s  Austrálčankou Astrou Sharmovou. Začiatok súboja sa pre nepriaznivé počasie naťahoval od utorka a presúval z trávy pod strechu, súperky sa na hard kurt dostali v stredu neskoro večer.

12. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Z malých turnajov: Juhászová do osemfinále v Barcelone

Vivien Juhászová sa ako lucky loserka prebojovala do osemfinále 60-tisícového turnajaj ITF v Barcelone. Na malých turnajoch postúpila aj Zlochová, vypadli Morvayová a Glváč.

12. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Martin vo štvorhre postúpil

Andrej Martin s Čiľanom Hansom Podlipnikom Castillom postúpili do štvrťfinále challengeru v kazašskom Šymkente po výhr nad rusko-kazašskou dvojicou Konstantin Kravčuk, Timofej Skatov 6:2, 6:1.

12. 06. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci na tráve bez výhry

Trávová sezóna sa nezačala dobre ani pre slovenských deblistov. Oba páry s našim zastúpením na turnajoch WTA a ATP vypadli v prvom kole. Takže Viktória Kužmová aj Igor Zelenay sa rolúčili s Hertogenboschom.

11. 06. 2019
Aktuality Více zde