• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Daubnerová potvrdila formu aj v Rakovníku

Pod vedením Juraja Nemčeka, metodika STZ,  boli 5. - 11.5. 2019 na oficiálnom výjazde STZ v Rakovníku na turnaji Bohemia cafex Cup U14 1 kategórie Nikola Daubnerová, Simon Norrman a David Schwarc. Dobrú formu potvrdila Daubnerová (predtým zvíťazila na turnaji U16 v maďarskom Györi vo dvojhre aj štvorhre) a dostala sa do štvrťfinále, v ktorom podľahla neskoršej víťazke Češke Nikole Bartůňkovej. Spolu s ňou podľahli v tesnom zápase v semifinále štvorhry českému páru Bejlek, Urbanová.

13. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

ESO: 4 Slovenky v hlavnej

Jana Čepelová nastúpi v 1. kolena antukovom turnaji EMPIRE Slovak Open v Trnave proti Chorvátke Tereze Mrdezovej. Rebecca Šramková sa stretne s Poľkou Magdalenou Frechovou. Rozhodol o tom pondelňajší žreb. Tereza Mihalíková si na úvod zmeria sily s Maďarkou Annou Bondárovou. Lenku Starú čaká skúsená Bondárovej krajanka Timea Babosová, ktorá sa dostala do hlavnej súťaže na základe voľnej karty. Zápasy 1. kola singla sú na programe v utorok. V pondelok nastúpilo v kvalifikácii sedem Sloveniek, iba Barbora Matúšová postúpila do finále. Podrobnosti o turnaji môžete čítať tu.

13. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Martin získal ďalšiu trofej

Andrej Martin sa stal víťazom dvojhry na antukovom challengeri v kazašskom Šymkente. Vo finále ako nasadená štvorka zdolal domáceho Dmitrija Popka po takmer trojhodinovom trojsetovom boji 5:7, 6:4, 6:4. Martin získal celkovo deviaty singlový titul na ATP Challenger Tour, druhý v tomto roku. V apríli nenašiel premožiteľa v čínskom Nančangu. Zo Šymkentu si odnáša prémiu 7200 dolárov a 80 bodov do svetového rebríčka ATP Entry. V jeho novom vydaní by sa mal posunúť na 165. miesto.

12. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Dubrivnyj získal titul na Tenista Open v Piešťanoch

Rus Arťom Dubrivnyj z trnavskej akadémie zvíťazil nad Švajčiarom Raphaelom Baltenspergerom a získal v Pieštanoch v areáli HSC titul na 15-tisícovom turnaji mužov Tenista Open. Slovenskí tenisti v záverečných bojoch už chýbali. Výsledky.

12. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan bol v Ríme krátko

Martin Kližan si v hlavnom turnaji v Ríme nezahrá. Slovenský tenista prehral v prvom kole kvalifikácie s Talianom Filippom Baldim 3:6, 1:6.

11. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek opäť s titulom

Prví nasadení Filip Polášek a Rakúšan Philipp Oswald sa stali víťazmi štvorhry na challengeri v Ríme (dotácia 46 600 eur, antuka). V sobotňajšom finále proti nim nenastúpil chorvátsko-český pár Nikola Čačič, Adam Pavlásek. Polášek si na svoje konto pripísal 13. challengerový deblový titul.

11. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos vo štvrťfinále prehral

Norbert Gombos prehral v sobotňajšom štvrťfinále na challengeri v portugalskej Brage. V piatkovom osemfinále zdolal Emilia Gomeza z Ekvádoru 2:6, 6:4, 6:1, v sobotu podľahol domácemu Joao Dominguesovi 3:6, 6:2, 2:6.

11. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Naď i Lacková vo finále dvojhry v Maribore prehrali

Piaty nasadený Peter Naď na turnaji TEJT druhej kategórie pre chlapcov do 16 rokov v Maribore vo finále prehral. Spoločne s Matejom Palčom už v piatok získal titul vo štvorhre. V turnaji diečat do 14 rokov prehrala vo finále dvojhry Viktória Lacková. Výsledky.

11. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenské juniorky vo Villachu vo finále prehrali

Tri slovenské juniorky si na turnaji ITF 2 v rakúskom Villachu zahrali finále. Vo dvojhre Eszter Méri prehrala s treťou nadadenou Vecicovou z Nemecka 3:6, 3:6 a aj vo štvorhre pár Nina Stankovská, Michaela Kadlečková boj o titul prehral. Výsledky.

11. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Martin do finále v Šymkente

Štvrtý nasadený Andrej Martin postúpil do finále challengeru v kazašskom Šymkente (dotácia 54 160 USD, antuka). V piatkovom štvrťInále vyhral nad Čiľanom Marcelom Tomásom Barriosom Verom 6:3, 4:6, 6:3 a v sobotu v semifinále vyradil turnajovú jednotku Jegora Gerasimova z Bieloruska 6:4, 6:0. Jeho súperom vo finále bude domáci Dmitrij Popkov, ktorý s rankingom 606 hral na voľnú kartu. Martin by sa v prípade druhého víťazstva na challengeri v tejto sezóne posunul na 165. miesto v rebríčku.

11. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Horanský odstúpil, Polášek postúpil

Filip Horanský nepostúpil na challengeri  v talianskom Ríme (dotácia 46 600 eur, antuka) do semifinále, keď skrečoval piatkové štvrťfinále s domácim Gian Marcom Moronim prehrávajúc 4:6, 0:1. Filip Polášek postúpil vo štvorhre do finále.

 

10. 05. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

V Trnave bez Schmiedlovej

Májový turnaj EMPIRE Slovak Open bude v roku 2019 na Slovensku opäť najväčším ženským tenisovým podujatím. Od sezóny 2013 má štatút medzinárodných majstrovstiev SR žien v tenise. Hrá sa v trnavskom klube TC EMPIRE na Hajdóczyho ulici a v tomto roku sa koná už 11. raz. Turnaj štartuje v pondelok dvojkolovou kvalifikáciou, hlavná súťaž sa začína v utorok.

10. 05. 2019
Aktuality Více zde