• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Čepelovej návrat s výhrou

Po vyše dvojmesačnej zdravotnej absencii pre únavovú zlomeninu rebra sa vrátila Jana Čepelová na dvorce výhrou na 60-tisícovom turnaji ITF v čínskom Šen-čene. V prvom kole zdolala zverenka Martina Zathureckého  štvrtú nasadenú domácu Chan Sin-jün 7:5, 6:2, keď v prvom sete otáčala z 2:5.

12. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová do 2. kola

Karolína Schmiedlová postúpila na 125-tisícovom turnaji WTA v mexickej Guadalajare do 2. kola, keď zdolala Luxemburčanku Mandy Minelliovú 6:3, 6:3. V druhom kole bude súperkou druhej nasadenej Slovenky Francúzka Fiona Ferrová, aktuálne 116. hráčka rebríčka. Toto osemfinále je na programe v stredu.

12. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci na turnajoch v zámorí

Traja slovenskí tenisti po vyradení v Indian Wells pokračujú už v tomto týždni na turnajoch v zámorí. Dnes nastúpi na 125-tisícovom podujatí WTA ako druhá nasadená Karolína Schmiedlový v mexickej Guadalajare proti Luxemburčanke Mandy Minelliovej. Na challengeri v americkom Phoenixe s rovnakou dotáciou v pondelok Jozef Kovalík rozohral zápas proti Uzbekovi Denisovi Istaminovi, ktorý prerušil v druhom geme za stavu 1:0 dážď. Lukáša Lacka (na obr.) v prvom kole v utorok Japonec Jasutaka Učijama.

11. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

A. Zverev - Kližan 6:3, 2:0 - skreč

Martin Kližan odstúpil v zápase 2. kola proti tretiemu nasadenému Alexandrovi Zverevovi a tak už slovenský tenis nemá na turnaji v indian Wells žiadneho svojho zástupcu. Nemecký tenista viedol 6:3, 2:0, keď sa Kližan vzdal pre zranenie členka. ,,Nebol to zlý boj, keď vezmete do úvahy, že hráte proti tretiemu hráčovi svete na jednej nohe...” znel status Kližanovho trénera Dominika Hrbatého na facebooku.

10. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Fekete, Minárik vyhrali v Trnave

János Fekete a Krištof Minárik získali prvenstvo vo štvorhre na turnaji ITF Grade 3 Empire Cup do 18 rokov v Trnave. Trofej vo dvojhre dievčat získala Klára Nováková z Česka (finále bez boja). V nedeľu v záverečnom finále dvojhry chlapcov vyhral Maďar Péter Makk. Výsledky.

10. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Slovan Open pre N. Vargovú

Slovenka Nina Vargová a Čech Vít Kalina vyhrali dvojhry na turnaji TEJT Slovan Open pre hráčov do 14 rokov. Tituly vo štvorhre získali v Bratislave Slováci Michal Krajčí, Markus Lazarčík a Češky Sara Bejlek, Lucie Urbanová. Výsledky. Foto: Dušan Barbuš

09. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulkovej stop v Indian Wells

Dominika Cibulková po voľnom žrebe v prvom kole, v druhom podľahla Biance Andreescuovej z Kanady 2:6, 2:6 a s turnajom v Indian Wells sa rozlúčila. Zápas trval 83 mnút, Slovenka v ňom mala jediný brejkbal v poslednom geme, Kanaďanka využila 4 z 8. Pre Cibulkovú sa sezóna nevyvíja dobre, toto bol jej štvrtý turnaj, z piatich zápasov v tomto roku vyhrala iba jeden.

09. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Egypte do finále nepostúpil

Lukáš Klein nepostúpil na 15-tisícovom turnaji v egyptskom Šarm aš Šajchu do finále. Zastavil ho Španiel Andres Artunedo Martinavarro, ktorý Slováka zdolal 6:3, 6:2. Klein v 1. kole zdolal Čecha Petra Hájka 7:5, 6:4, v druhom Španiela Pedro Vises Marcosa 7:6(6), 6:4 a vo štvrťfinále ďalšieho Španiela Pabla Vivero Gonzaleza 6:3, 3:6, 6:0.

09. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Vargová s Daubnerovou o Slovan Cup do 14 rokov

Nina Vargová a Nikola Daubnerová budú hrať o trofej dvojhry dievčat na turnaji TEJT Slovan Open v Bratislave. O prvenstvo vo dvojhre chlapcov na podujatí hráčov do 14 rokov zvedú súboj Čech Vít Kalina a Chorvát Matej Dodig. Naši Michal Krajčí s Markusom Lazarčíkom a Petra Janigová s Ninou Kyselovou sú vo finále štvorhry. 

Foto Dušan Barbuš

08. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

V Trnave vo finále Slováci len vo štvorhre

Vo vyvrcholení Empire Cup, turnaja ITF Grade 3 juniorov do 18 rokov v Trnave, budú vo dvojhre chýbať slovenskí tenisti. Finále si zahrajú vo štvorhre spoločne János Fekete, Krištof Minárik a z dievčat Eszter Méri (na obr.) po boku Češky Kláry Novákovej. Výsledky.

08. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

V Trnave v osmičke Pokorný a štyri naše tenistky

Do štvrťfinále turnaja ITF juniorov do 18 rokov Empire Cup v Trnave sa zo slovenských tenistov prebojovali Lukáš Pokorný na obr.), Nina Stankovská, Ivonna Žuffová, Bianca Behúlová a Ema Bolebruchová. Výsledky

07. 03. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kližana testujú Zverevovci

Martin Kližan vstúpil víťazne do turnaja ATP Masters 1000 v americkom Indian Wells (dotácia 9 035 428 USD, tvrdý povrch). V 1. kole zvíťazil nad Nemcom Mischom Zverevom 6:1, 6:4 a čaká ho jeho brat, tretí nasadený Alexander Zverev.

07. 03. 2019
Aktuality Více zde