• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

AO: Kužmová do 2. kola

Viktória Kužmová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. V úvodnom kole si poradila s Ukrajinkou Katerynou Kozlovovou 4:6, 6:4, 6:2. Jej ďalšou súperkou bude vo štvrtok Kozlovovej krajanka Jelina Svitolinová.

15. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Stop Cibulkovej i Schmiedlovej

Karolína Schmiedlová a Dominika Cibulková vypadli v prvom kole Australian Open. Schmiedlová prehrala s 12. nasadenou Belgičankou Elisou Mertensovou 2:6, 5:7, Cibulková, nasadená dvadsaťšestka, prehrala s Číňankou Šuaj Čang 2:6, 6:4, 2:6. Ako jediná zo šestice slovenských želiezok postúpila do 2. kola Viktória Kužmová.

 

 

15. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

AO UTOROK: naše kvarteto

V utorok, v druhý deň Australian Open, sa v Melbourne predstaví kvarteto slovenských tenistov. Ako prvá nastúpi už o jednej v noci nášho času proti favorizovanej Belgičanke Elise Mertensovej Karolína Schmiedlová, ktorá v sobotu hrala vo finále v Hobarte. Nadránom, zhruba v rovnakom čase, hrajú Dominika Cibulková a Viktória Kužmová, približne o hodinu skôr nastúpi Martin Kližan proti Francúzovi Tsongovi. Poznáme už aj žreb štvorhry, v ktorej sa predstavia štyria naši tenisti.

14. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková prehrala s Kvitovou

Magdaléna Rybáriková neuspela v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open. Nasadenej osmičke Češke Petre Kvitovej podľahla hladko 3:6, 2:6. V Melbourne tak nenadviaže na vystúpenie z vlaňajška, keď postúpila až do osemfinále, v ktorom prehrala s neskoršou šampiónkou Dánkou Caroline Wozniackou.

14. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

AO: V pondelok iba Rybáriková

V prvý hrací deň Australian Open v Melbourne (14. - 27. januára, tvrdý povrch, celková dotácia 62,5 miliónov AUD) sa z pätice slovenských tenistov predstaví iba Magdaléna Rybáriková. V 1. kole dvojhry nastúpi pondelok ráno po 11.00 h SEČ proti turnajovej osmičke Petre Kvitovej z Česka.

13. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Francúz Pourroy s dupľou

Osemnásťročný Francúz Loris Pourroy a iba 16-ročná Ruska Maria Šušarinová sa stali víťazmi 26. ročníka Slovak Junior Indoor, turnaja ITF Grade 2, ktorý sa po prvý raz uskutočnil v NTC. Aktuálne desiaty junior Francúzska Pourroy si z Bratislavy odniesol obe trofeje, už v sobotu slávil víťazstvo vo štvorhre po boku krajana Baptiste Anselmu. Foto: Dušan Barbuš Kompletné výsledky.

13. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Prvenstvá do Francúzska a Slovinska

Na 26. ročníku Slovak Junior Indoor získali vo štvorhre prvenstvá chlapci z Francúzska a dievčatá zo Slovinska. O tituloch vo dvojhre sa v NTC rozhodne v nedeľu od 10.00 medzi najvyššie nasadenou Ruskou Mariou Timofejevovou a jej krajankou Mariou Šušarinovou. O 11.00 nasleduje finále dvojhry chlapcov Losir Pourroy (Fr.) - Chris Rodesch (3-Lux.). Výsledky.

Foto: Dušan Barbuš 

12. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Finále Schmiedlovej nevyšlo

Karolína Schmiedlová prehrala vo finále dvojhry na turnaji WTA v tasmánskom Hobarte s 20-ročnou Američankou Sofiou Keninovou 6:3, 6:0. Zverenka trénera Milana Martinca podľahla svojej súperke za 70 minút a nepridala tak svoj štvrtý titul na okruhu WTA Tour. Američanka hrala svoje prvé finále na okruhu.

12. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

SJI už bez našich juniorov

Ani jedna dievčenská dvojica so slovenským zastúpením nepostúpila do finále 26. ročníka Slovak Junior Indoor v NTC. Nina Stankovská i Radka Zelníčková po boku zahraničných partneriek v semifinále štvorhry na turnaji ITF Grade 2 prehrali. Znamená to, že vo víkendovom vyvrcholení podujatia pre juniorov do 18 rokov nemá slovenský tenis vo dvojhre ani vo štvorhre už svojich zástupcov. Foto: Dušan Barbuš

Výsledky a program.

11. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová vo finále!

Karolína Schmiedlová sa prebojovala do finále dvojhry na turnaji WTA v tasmánskom Hobarte. V semifinále zdolala Švajčiarku so slovenskými koreňmi Belindu Bencicovú 7:6 (2), 4:6, 6:2. V sobotu bude bojovať o štvrtý titul na WTA Tour proti Američanke Sofii Keninovej.

11. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay v Canberre vypadol

Igor Zelenay s Denisom Molčanovom nepostúpili na challengeri v Canberre do finále štvorhry. Najvyššie nasadená slovensko-ukrajinská dvojica podľahla brazílsko-francúzskemu páru Marcelo Demoliner, Hugo Nys 5:7, 6:3, zápasový tajbrjk 8:10.

11. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos nepostúpil

Tretí nasadený Norbert Gombos prehral vo štvrtkovom osemfinále na challengeri v americkom Columbuse (dotácia 54 160 USD, tvrdý povrch) s Mikaelom Torpegaardom 6:7 (0), 3:6. Dánovi patrí v rebríčku ATP 330. miesto, Gombos je v priebežnom poradí 244.

10. 01. 2019
Aktuality Více zde