• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Kližan v Sydney skončil aj vo štvorhre

Martin Kližan a Američan Nicholas Monroe podľahli austrálskemu páru Lleyton Hewitt, Jordan Thompson vo štvrtkovom štvrťfinále štvorhry na turnaji ATP v austrálskom Sydney 4:6, 6:7(4).

10. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: Stankovská vo dvojhre vypadla, dve Slovenky v semifinále štvorhry

Nina Stankovská prehrala v 2. kole na 26. ročníku Slovak Junior Indoor v NTC a ukončila účinkovanie domácich zástupcov vo dvojhre. Na turnaji ITF Grade 2 ešte pokračuje po boku Češky Lavičkovej vo štvorhre. Slovenský tenis má zastúpenie v semifinále štvorhry aj vďaka Radky Zelníčkovej, ktorá hrá s Chorvátkou Ruzičovou. Výsledky.
Foto: Dušan Barbuš

10. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová v semifinále!

Karolína Schmiedlová sa prebojovala už do semifinále dvojhry na turnaji WTA v tasmánskom Hobarte. Vo štvrťfinále zdolala Rumunku Irinu-Cameliu Beguovú 7:5, 7:5 a upravila vzájomnú bilanciu s touto súperkou na 4:2. V oboch setoch otočila z 3:5. V dueli o postup do piateho finále na WTA Tour nastúpi v piatok proti Švajčiarke so slovenskými koreňmi Belinde Bencicovej.

10. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan proti Tsongovi

Martin Kližan nastúpi v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open proti finalistovi z roku 2008 Francúzovi Jo-Wilfriedovi Tsongovi. Rozhodol o tom štvrtkový žreb v aréne Margaret Courtovej v Melbourne. V prípade postupu do 2. kola čaká na Kližana víťaz duelu medzi najvyššie nasadeným Srbom Novakom Djokovičom a kvalifikantom.

10. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: Behúlová a Palovič vypadli, zostáva už len Stankovská

Bianca Behúlová a Lukáš Palovič nepostúpili do štvrťfinále 26. ročníka Slovak Junior Indoor v NTC v Bratislave. Na turnaji ITF Grade 2 sa o prienik medzi posledných osem vo štvrttok pokúsi Nina Stankovská, ktorá je poslednou slovenskou zástupkyňou v konkurencii hráčok do 18 rokov. Výsledky.

Foto: Dušan Barbuš

09. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay s Molčanovom v Canberre do semifinále

Prví nasadení slovenský tenista Igor Zelenay a Ukrajinec Denis Molčanov zvíťazili vo štvrťfinále na challengeri v austrálskej Canberre (dotácia 54 160 USD, tvrdý povrch vonku) nad austrálsko-čínskou dvojicou Andrew Harris, Če Li 7:6 (3), 6:3.

09. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Columbuse do osemfinále

Tretí nasadený Norbert Gombos zdolal v 2. kole (v prvom mal voľno) na challengeri v americkom Columbuse (dotácia 54 160 USD, tvrdý povrch) Španiela Roberta Ortegu-Olmeda za 172 minút 6:4, 5:7, 7:6 (3). V osemfinále bude Gombosovým súperom dánsky držiteľ voľnej karty Mikael Torpegaard.

09. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan prehral, čaká ho Hewitt

Martin Kližan neprešiel cez 2. kolo na turnaji ATP v austrálskom Sydney. Nasadenej osmičke Talianovi Andreasovi Seppimu podľahol 6:7 (2), 2:6. Premenil iba dva z ôsmich brejkbalov. Za stavu 6:5 nevyužil podanie na zisk prvého setu a tajbrejk mu nevyšiel. Seppi, ktorý zahral 11 es, upravil vzájomnú bilanciu so slovenskou jednotkou na 4:1. Kližan hrá vo štvrtok štvrťfinále štvorhry po boku Američana Nicholasa Monroea proti domácim Lleyton Hewitt, Jordan Thomson.

09. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Martin aj Horanský vypadli

Andrej Martin aj Filip Horanský prehrali v prvom kole kvalifikácie Australian Open. Martin s Talianom Stefanom Travagliom 3:6, 4:6, Horanský s Rusom Alexejom Vatutinom 5:7, 5:7. Obaja sa s Melbourne lúčia, podobne ako už v utorok Lukáš Lacko. Znamená to, že v hlavom turnaji mužov bude hrať iba Martin Kližan.

09. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Iba Schmiedlová, Kužmovej stop

Na turnaji WTA v Hobarte postúpila Karolína Schmiedlová do štvrťfinále, ale Viktória Kužmová v 2. kole prehrala s Belgičankou Kirsten Flipkensovou 7:6(3), 3:6, 1:6.  Schmiedlová, zverenka Milana Martinca, zdolala svoju obávanú 24-ročnú rovesníčku Alison Van Uytvanckovú 6:3, 6:2. S Belgičankou mala pred súbojom bilanciu 2:3, keď všetky tri prehry inkasovala v sérii za posledné tri roky. Slovenka zabojuje o semifinále, v ktorom bola na úrovni turnaja WTA naposledy vlani v apríli. Vtedy vyhrala turnaj v Bogote. Vo štvrťfinále sa Schmiedlová stretne s Rumunkou Irinou Cameliou Begovou.

09. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Vyznamenanie Hantuchovej

Daniela Hantuchová, dlhoročná slovenská reprezentantka, víťazka 7 turnajov WTA, štvornásobná grandslamová šampiónka v mixe, líderka víťazného tímu SR vo Fed Cupe 2002, bývalá piata hráčka sveta, prevzala z rúk prezidenta SR Andreja Kisku Rad Ľudovíta Štúra I. triedy za mimoriadne zásluhy o rozvoj v oblasti športu a za šírenie dobrého mena Slovenskej republiky v zahraničí. Snímka je zo slávnostnej ceremónie udeľovania štátnych vyznamenaní pri príležitosti osláv 26. výročia vzniku samostatnej Slovenskej republiky v priestoroch Slovenskej fiharmónie 8. januára 2019 v Bratislave. Foto: TASR

08. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

SJI: postúpili aj Palovič a Stankovská

Lukáš Palovič a Nina Stankovská postúpili do 2. kola Slovak Junior Indoor v Bratislave. Turnaj ITF Grade 2 sa hrá tento týždeň v NTC. V osemfinále budú hrať traja Slováci - už v pondelok postúpila Bianca Behúlová. Výsledky.

Foto Dušan Barbuš

08. 01. 2019
Aktuality Více zde