• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Kužmová v Dubaji do štvrťfinále

Druhá nasadená Viktória Kužmová postúpila na 100-tisícovom turnaji ITF v Dubaji do štvrťfinále. V 1. kole zvíťazila nad Sarou Sorribesovou-Tormovou zo Španielska 5:7, 6:4, 6:4. Zápas trval 156 minút a v osemfinále nad Luxemburčankou Mandy Minellovou 6:1, 2:6, 6:3. V prvom kole v pondelok vypadla držiteľka voľnej karty Tereza Mihalíková, v utorok s Kužmovou prehrali vo štvorhre.O postup do semifinále čaká Kužmovú Nemka Mona Barthelová.

12. 12. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan a Hrbatý odštartovali

Martin Kližan odštartoval hernú prípravu na sezónu 2019. Jeho tréner Dominik Hrbatý sa o tento fakt podelil s fanúšikmi selfíčkom na facebooku a so statusom: ,,Dnes prvý trenig do novej sezóny! Ideme na to, príprava sa začala!" V tomto roku sa spolupráca dvojice osvedčila, Martin sa posunul o sto miest v rebríčku na koncoročné 41. a opäť zaujal bezpečne pozíciu slovenskej jednotky. Takže veľa šťastia v príprave aj v sezóne 2019!

11. 12. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Tenisti opäť v korčuliach

Tradícia hokejových zápasov slovenských a českých tenistov pokračuje. Tohto roku Slováci zdolali Čechov 8:3. Hralo sa na popradskom ľade a v domácom tíme nechýbala veľká trojka Mečíř - Vajda - Stankovič. To, že Miloš opäť obúva korčule, je výborná správa po jeho nedávnych zdravotných problémoch.

08. 12. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Len zmena názvu nestačí...

Slovenský olympijský výbor (SOV) sa pretransformoval na strešnú organizáciu slovenského športu. Piatkové 55. valné zhromaždenie schválilo návrh Stanov zmenu názvu na Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV). Do radov členských subjektov bude možné prijať aj všetky slovenské zväzy neolympijských športov. SOV už dosiaľ združoval veľkú väčšinu z dovedna 68 uznaných slovenských športových zväzov. Medzi nimi i STZ, ktorý na valnom zhomaždení zastupoval Ivan Greguška a v diskusii vystúpil so stanoviskom k návrhu zmeny stanov SOV. Jeho diskusný príspevok uverejňujeme v plnom rozsahu.

08. 12. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

14. Kližan, 16. Cibulková

V desiatke najúspešnejších športovcov Slovenska 2018 nebude mať tohto roku na slávnostnom vyhlásení ankety Klubu športových redaktorov SSN 21. decembra zastúpenie slovenský tenis. Martin Kližan skončil na 14. a Dominika Cibulková na 16. mieste.

06. 12. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Náš poltucet pre Melbourne

Zo Slovákov by mali mať v hlavnej súťaži Australian Open isté miesto medzi ženami Dominika Cibulková, Magdaléna Rybáriková, Viktória Kužmová a Anna Karolína Schmiedlová, medzi mužmi dvojica Martin Kližan a Jozef Kovalík. Grandslam odštartuje v Melbourne Parku 14. januára 2019.

 

05. 12. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Príbeh Dominiky

Dominika Cibulková a jej tenisový príbeh. Na stránke WTA si môžete pozrieť 10-minútové video, v ktorom najúspešnejšia slovenská tenistka histórie a jej otec rozprávajú o tom, ako sa dostala jedna z najmenších tenisových profesionálok na výslnie. Najemotívnejšie sú spomienky na jej singapurské víťazstvo na WTA Finals. Pozrite si príbeh Dominiky.

26. 11. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Dajte hlas juniorke Čisovskej!

Slovenský olympijský výbor (SOV) zostavuje z 20 výsledkovo medzinárodne najúspešnejších mládežníckych športovcov za uplynulých 12 mesiacov Juniorský olympijský tím (JOT), ktorý podporuje na jeden rok sumou celkovo 50-tisíc eur. Zo športovcov nominovaných športovými zväzmi vyberá športová rada SOV 20 najúspešnejších, ktorým SOV každý mesiac počas jedného roka poskytne štipendium vo výške 200 eur a nefinančné plnenie od dodávateľov SOV. V tíme je ako jediná tenistka Romana Čisovská, Juniorka roka 2018 podľa ankety STZ. Dajte jej svoj hlas!

26. 11. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Martin v semifinále

Štvrtí nasadení Andrej Martin a Čiľan Hans Podlipnik-Castillo postúpilido semifinále štvorhry na challengeri v indickom Pune (dotácia 50 000 USD, tvrdý povrch). V 1. kole vyhrali nad americko-austrálskym párom Collin Altamirano, Maverick Banes 6:4, 7:5 a vo štvrťfinále nad indickým párom Siddhant Banthia, Anvit Bendre 6:4, 6:4.

22. 11. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko už mimo stovky

Lukáš Lacko vypadol zo svetovej stovky rebríčka ATP. Ku koncu roka tak v TOP 100 budú už len dvaja Slováci - 41. Martin Kližan a 86. Jozef Kovalík. Zo žien sú v stovke štyri, najvyššie je 25. Dominika Cibulková, ďalej 49. Magdaléna Rybáriková, 54. Viktória Kužmová, 79. Anna Karolína Schmiedlová.

19. 11. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková vo filme o Na Li

Dominika Cibulková je v týchto dňoch v čínskom Wuchane ako jedna z účinkujúcich v celovečernom filme o dvojnásobnej grandslamovej šampiónke Číňanke Na Li, ktorá bola v roku 2014 premožiteľkou Cibulkovej vo finále Australian Open. ,,Je to vzrušujúce, som pyšná, že ma pozvali, aby som vo filme zahrala svoju rolu,“ napísala na facebook Dominika, ktorá sa zajtra vracia z natáčania v Číne. Práca pred kamerami vyvolala u nej spomienky na krásne melbournské chvíle. ,,Chýbaš mi na okruhu,“ uviedla Cibulková na adresu Na Li a v zátvorke pripomenula, že s veľkou súperkou prehrala všetky zápasy. K satusu pripojila najlepšia tenistka Slovenska aj fotografie.

19. 11. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Martin v Indii vypadol

Siedmy nasadený Andrej Martin podľahol v 1. kole na challengeri v indickom Pune (dotácia 50 000 USD, tvrdý povrch) Španielovi Nicolovi Kuhnovi 2:6, 3:6. Je to už 8. Martinova prehra v sérii.

 

19. 11. 2018
Aktuality Více zde