• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Na Žilina Junior Open postúpilo do štvrťfinále 5 Slovákov

Turnaj ITF 18, Žilina Junior Open, vstúpi v piatok do štvrťfinálovej fárzy. Medzi posledných 8 v pavúku dvojhier sa z domácich tenistov prebojovali Adam Arbet, Adam Behúň, z dievčat Katarína Kužmová, Radka Zelníčková a Vanda Vargová. Turnaj sa hrá na dvorcoch TK Žilina. Výsledky a program.

09. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan pokračuje vo víťazstvách

Martin Kližan postúpil už do štvrťfinále 127-tisícového challengeru v nemeckom Pullachu. V osemfinále zdolal Poliaka Kamila Majchrzaka 6:3, 6:3. O postup do semifinále si Kližan zahrá so švédskym kvalifikantom Mikaelom Ymerom.

08. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Osemnástka bronzová na ME

Reprezentácia Slovenska hráčok do 18 rokov získala na ME družstiev v španielskom Valladolide bronzové medaily po víťazstve nad Talianskom 2:1. Šampiónom sa stalo Bielorusko, striebro získalo Rusko. Slovensko pod vedením kapitána Jána Sabovčíka hralo v zložení Lenka Stará, Viktória Morvayová, Michaela Kadlečková. Družstvo dievčat do 16 rokov skončilo  v Budapešti štvrté, keď v súboji o bronz prehralo so Španielskom 1:2. Pod výsledok sa podpísali zranenia Čisovskej a Stankovskej.

08. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan na Slávii vyhral 12:1

Alex Molčan vyhral v prvom kole Privatbanka Open nad Čechom Tadeášom Paroulekom 6:1, 6:0. Na 15-tisícovom turnaji kategórie futures na dvorcoch Slávie STU Bratislava hral tenista NTC opäť suverénne a dosiahol už 11. víťazný zápas v sérii. V predchádzajúcich dvoch týždňoch vyhral podobné podujatia v Trnave a Piešťanoch. Výsledky.

08. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková v Montreale skončila

Magdaléna Rybáriková prehrala v druhom kole na turnaji WTA v Montreale so svetovou šestkou Caroline Garciovou  6:4, 1:6,  3:6. V rozhodujúcom sete prehrala Slovenka svoje podanie za stavu 3:3, do kona uhrala len štyri loptičky a súperka už ovládla zápas. Za druhé kolo zinkasovala Rybáriková 14 860 USD brutto a 60 bodov do rebríčka.

08. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan víťazne aj v Pullachu

Martin Kližan pokračuje v dobrej hre aj po triumfe na ATP turnaji v Kitzbüheli. Na challengeri v nemeckom Pullachu s dotáciou 127-tisíc eur v prvom kole ako nasadená päťka zdolal Španiela Ricarda Ojedu Laru 6:3, 6:2. V ďalšom zápase nastúpi proti Kamilovi Majchrzakovi z Poľska (191. TP).

07. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kleinov jasný postup

Obaja slovenskí hráči boli úspešní vo finále kvalifikácie Privatbanka Open, turnaji kategórie futures, ktorý sa hrá na dvorcoch Slávie STU Bratislava. Michal Selecký a Samuel Hodor rozšírili počet Slovákov v hlavnom pavúku na 11. Najvyššie nasadený Lukáš Klein vyhral v 1. kole nad Britom Ewanom Moorem, finalistom z Piešťan, 6:3, 6:1. Do osemfinále postúpil aj Andrej Glváč, Tomáš Líška vypadol. Výsledky priebežne.

 

07. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenky 16 i 18 na ME o bronz

V semifinále záverečného turnaja ME mládeže prehrali hráčky Slovenska do 16 rokov v Budapešti s Ukrajinou 1:2 a do 18 rokov v španielskom Valladolide s Bieloruskom 0:2, keď sa po rozhodnutí už štvorhra nehrala. Znamená to, že o postupe do finále je rozhodnuté a oba tímy SR budú hrať o bronzovú medailu.

07. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková cez Strýcovú do 2. kola

Magdaléna Rybáriková zvíťazila v prvom kole na turnaji WTA v Montreale nad Češkou Barborou Strýcovou 3:6, 7:6(6), 6:2. Strýcová v druhom sete za stavu 5:4 nevyužila podanie na postup. Koncovku tesného tajbrejku lepšie zvládla Rybáriková, ktorá v treťom sete odskočila na 5:1 a v závere si udržala kontrolu nad víťazstvom. Súperkou Slovenky bude svetová šestka Caroline Gaeciová z Francúzska, s ktorou má bilanciu 0:3.

07. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Privatbanka Open: pokúsi sa Molčan o hetrik?

Iba dvaja zo 7 slovenských hráčov si vybojovali postup do finále kvalifikácie na Privatbanka Open, turnaji kategórie futures, ktorý sa hrá na dvorcoch Slávie STU Bratislava. Na petržalskej antuke boli v pondelok úspešní Michal Selecký a Samuel Hodor.

06. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Oba tímy SR do semifinále

 Oba slovenské tímy - juniorky do 16 i 18 rokov - postúpili na finálových turnajoch ME do semifinále. Vo štvrťfinálovom stretnutí proti Bielorusku hráčok do 16 rokov v Budapešti získala prvý bod Slovenska suverénne Nina Stankovská a následne vyhrala aj Romana Čisovská. Slovensko výsledkom 3:0 postúpilo do semifinále proti Ukrajine. Vo finálovej skupine ME hráčok do 18 rokov v španielskom Valladolide zdolalo Slovensko druhé nasadené Rumunsko 2:1, keď rozhodnutie padlo vo štvorhre.

06. 08. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan sa vrátil po roku

Martin Kližan je – ako sa vraví - do roka a do dňa (mesiaca) opäť slovenskou jednotkou. V tejto pozícii bol naposledy vlani 10. júla. O týždeň neskôr ho striedal Norbert Gombos. Teraz – k 6. augustu 2018 - striedal Kližan, aktuálne 77., v pozícii jednotky Lukáša Lacka, ktorému patrí v poradí ATP 79. miesto. Triumf v rakúskom Kitzbüheli posunul Kližana späť do stovky a posun o 35 miest.

06. 08. 2018
Aktuality Více zde