• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Slováci na Australian Open

Na Australian Open (15. - 28. januára) štartuje 9 našich tenistov. V hlavnom turnaji žien sú až štyri Slovenky. Okrem Magdalény Rybárikovej, Dominiky Cibulkovej, Kristíny Kučovej sa dostala aj Jana Čepelová, ktorá bola doteraz s rebríčkom 109 pod čiarou. Z mužov je v hlavnej súťaži iba Lukáš Lacko, v kvalifikácii sa budúci týždeň predstavia Norbert Gombos a Jozef Kovalík, zo žien Karolína Schmiedlová a Viktória Kužmová.

04. 01. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos do štvrtfinále

Norbert Gombos postúpil do štvrťfinále 75-tisícového challnegeru v juhoaustrálskom Playforde proti Američanovi Evanovi Kingovi (ATP 213.). V osemfinále zdolal zverenec Ladislava Simona francúzskeho kvalifikanta Huga Greniera 6:4, 4:6, 6:1.

04. 01. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmovej stop v Aucklande

Kvalifikantka Viktória Kužmová prehrala v osemfinále turnaja WTA v novozélandskom Aucklande s druhou nasadenou svetovou štrnástkou Juliou Görgesovou z Nemecka 4:6, 0:6. Zverenka Michala Mertiňáka bude po tomto turnaji 128. v rebríčku, čo je pre 19-ročnú členku NTC najvyššie v kariére.

03. 01. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmovej séria trvá

Viktória Kužmová vykročíla do roku 2018 úspešne. Na turnaji WTA v novozélandskom Aucklande dosiahla už štvrté víťazstvo v sérii.  Po troch výhrach v kvalifikácii zdolala zverenka Michala Mertiňáka  v 1. kole domácu držiteľku voľnej karty Jade Lewisovú 6:4, 6:3. Jej ďalšou súperkou bude druhá nasadená Nemka Julia Görgesová.

02. 01. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos do osemfinále

Norbert Gombos zdolal Taliana Lorenza Sonega 6:4, 4:6, 7:6(4) a postúpil do osemfinále 75-tisísového challengeru v juhoaustrálskom Playforde. Gombos prehrával 3:5 a za stavu 4:5 pri vlastnom podaní odvrátil tri mečbaly. O postup do štvrťfinále sa stretne s francúzskym kvalifikantoom Hugom Grenierom (412.).

02. 01. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Šťastný nový rok, Dominika!

Sociálne siete sú ideálne na kontakt športovcov so svojimi fanúšikmi. Prostredníctvom nich dáva o sebe často vedieť aj Dominika Cibulková. Jej novovorčoný vinš fanúšikom si do mozaiky fotografií vybrali aj na stránku Ženskej tenisovej asociácie WTA. Takže, šťastný nový rok, Dominika a veľa tenisových úspechov.

01. 01. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová do hlavnej súťaže

Viktória Kužmová vykročíla do roku 2018 úspešne. Na turnaji WTA v novozélandskom Aucklande postúpila do hlavnej súťaže. Vo finále kvalifikácie zdolala zverenka Michala Mertiňáka Holanďanku Arantxu Rusovú 6:4, 1:6, 6:2. V 1. kole bude Kužmovej súperkou domáca držiteľka voľnej karty Jade Lewisová.

01. 01. 2018
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová do finále kvalifikácie

Zo Slovákov na turnajoch ATP a WTA v nedeľu uspela iba Viktória Kužmová, ktorá postúpil v novozélandskom Auckande do finále kvalifikácie po výhre nad štvrtou nasadenou Britkou Noami Broadyovou  6:2, 6:4. V pondelok hrá Kužmová s Holanďankou Arantxou Rusovou. Jana Čepelová a Jozef Kovalík v nedeľu vypadli.

31. 12. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci začali v kvalifikáciách

Slovenskí tenisti odštartovali v turnajoch novej sezóny v kvalifikáciách. Postúpili Jozef Kovalík a Viktória Kužmová, prehrala Karolína Schmiedlová. 

30. 12. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Aj tenis na výslní športu SR

Galavečer slovenského športu v SND obohatili okrem Magdalény Rybárikovej, piatej v ankete Športovec rok 2017, aj ďalší slovenskí tenisti. Medzi účinkujúcimi figurovala s tanečnou produkciou Daniela Hantuchová, ktorá sa potom zaradila aj s Dominikom Hrbatým medzi tých, čo dekorovali aktuálnych laureátov. Pozrite si piatkový galavečer prostredníctvom objektívu Dušana Barbuša.

23. 12. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková piata, 1. Sagan

V 25. ročníku ankety KŠR SSN Športovec roka zvíťazil cyklistický majster sveta 2017 Peter Sagan. Semifinalistka Wimbledonu Magdaléna Rybáriková obsadila v najlepšej desiatke piate miesto. Športovou legendou sa stal chodec Jozef Pribilinec. Výsledky ankety vyhlásili v piatok večer v SND.

22. 12. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Kližanov štart s Hrbatým

Martin Kližan odštartoval spoluprácu s Dominikom Hrbatým pondelkovým tréningom na centrálnom dvorci NTC. Dvadsaťosemročný Kližan sa zotavoval po operácii nosovej prepážky a začiatok novej sezóny bude ešte venovať tenisovej príprave pod trénerským vedením Hrbatého, s ktorým sa dohodol na trojmesačnej spolupráci. O kondičnú prípravu bývalého 24. hráča rebríčka (aktuálne 143.) sa stará už takmer rok Kristián Cupák. Pozrite si videá, čo hovorili pred prvým spoločným tréningom Dominik Hrbatý i Martin Kližan.

18. 12. 2017
Aktuality Více zde