• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Stanovisko STZ k neodkladnému opatreniu Mestského súdu BA 3

Mgr. Peter Miklušičák, PhD. ako bývalý člen dozornej rady dcérskej spoločnosti STZ Marketing, s.r.o. požiadal, avšak až týždeň po svojom odvolaní z tejto funkcie, Mestský súd Bratislava 3 o neodkladné opatrenie na vydanie bankových výpisov za obdobie 2016-2021 dcérskej spoločnosti STZ Marketing, s.r.o. Mgr. Miklušičák v období podania žiadosti už na tieto doklady nemal právny nárok a svojím podaním zaviedol súd a uviedol ho do omylu. STZ Marketing, s.r.o. podala voči vydanému neodkladnému opatreniu súdu odvolanie, rozhodnutie súdu doteraz nenadobudlo právoplatnosť.

25. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Melaga a Šramková víťazmi áčka dorastencov v Bratislave

Samuel Melaga (Lieskovský tenisový klub-LTC) získal titul vo dvojhre na áčkovom turnaji dorastencov v Bratislave. Na dvorcoch TK Slávia STU zdolal vo finále domáceho hráča Filipa Poklembu hladko 6:2, 6:1. Poklemba sa z titulu tešil vo štvohre, spolu s Matejom Markovičom (TK Žilina) zdolali vo vyrovnanom finále Melagu so Xavierom Jakubovičom (JH Tenis Akadémia Bratislava) 2:6, 6:4, 10-4.

25. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

US Open: Klein do finále kvaldy

Lukáš Klein postúpil do finále kvalifikácie na poslednom grandslamovom turnaji roka US Open (65 000 000 USD, tvrdý povrch vonku). V druhom eliminačnom kole vyradil nasadenú dvadsaťštvorku Nemca Maximiliana Marterera po víťazstve 7:6(5), 6:2 za 94 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza zabojuje o postup do hlavnej súťaže proti Francúzovi Hugovi Gastonovi.

24. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

US Open: Šramková vypadla

Rebecca Šramková (na snímke) nezabojuje o postup do hlavnej súťaže na grandslomovom turnaji US Open (65 000 000 USD, tvrdý povrch vonku). Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza nestačila v druhom eliminačnom kole na nasadenú devätnástku Tamaru Zidanšekovú zo Slovinska a podľahla jej 6:4, 4:6, 2:6 za 146 minút.

Poslednou Slovenkou v kvalifikácii tak zostáva Viktória Hrunčáková, ktorá si v druhom kole zmeria sily s Kolumbijčankou Emilianou Arangovou.

24. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Pódiové umiestnenia Slovákov na turnajoch ITF Masters

Minulý týždeň štartovali piati slovenskí seniori na turnajoch kategórie ITF Masters. Ich účinkovanie bolo úspešné, všetci piati si odniesli pódiové umiestnenia. V slovinskej Ľubľane na podujatí ITF 400 zvíťazil vo dvojhre v kategórii 60+ Richard Both, ktorý spolu s Jánom Cerovským obsadil aj tretie miesto vo štvorhre. V kategórii 70+ skončil Jordán Žufka strieborný a spolu s Jánom Antolíkom ziskali striebro aj vo štvorhre.

24. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

US Open: Žreb hlavnej súťaže

Alex Molčan nastúpi v prvom kole dvojhry na grandslamovom turnaji US Open proti devätnástemu nasadenému Bulharovi Grigorovi Dimitrovovi. Anna Karolína Schmiedlová sa stretne s Ukrajinkou Katerynou Baindlovou. Rozhodol o tom štvrtkový žreb v New Yorku. Molčan proti Dimitrovovi ešte nehral. V roku 2021 postúpil najlepší slovenský singlista vo Flushing Meadows z kvalifikácie až do tretieho kola dvojhry. Schmiedlová má s Baindlovou negatívnu bilanciu 1:3.

Šancu postúpiť z kvalifikácie do hlavnej súťaže majú ešte Viktória Hrunčáková, Rebecca Šramková a Lukáš Klein.

24. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

US Open: Klein hladko ďalej

Lukáš Klein suverénne postúpil do druhého kola kvalifikácie na posledný grandslamový turnaj roka US Open (65 000 000 USD, tvrdý povrch vonku). V prvom zápase hladko zdolal Argentínčana Mariana Navoneho 6:1, 6:2 za 59 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza nastúpi v ďalšom kole proti nasadenej dvadsaťštvorke Maximilianovi Martererovi z Nemecka.

23. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

US Open: Hrunčáková víťazne

Viktória Hrunčáková (na snímke) postúpila do druhého kola kvalifikácia na grandslamový turnaj US Open (65 000 000 USD, tvrdý povrch vonku). V úvodnom eliminačnom kole zvíťazila v pozícii nasadenej deviatky nad Argentínčankou Mariou Carleovou 6:3, 6:4 za 98 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka si v ďalšom kole zmeria sily s Kolumbijčankou Emilianou Arangovou.

23. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

US Open: Šramková postúpila

Rebecca Šramková postúpila do druhého kola kvalifikácie na grandslamovom turnaji US Open (65 000 000 USD, tvrdý povrch vonku). V úvodnom eliminačnom kole zvíťazila nad Niginou Abdurajmovovou z Uzbekistanu a zdolala ju 6:4, 6:4 za 80 minút. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza sa v ďalšom kole stretne s devätnástou nasadenou Slovinkou Tamarou Zidanšekovou.

23. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Nový finančný program ATP

Nový finančný program ATP zaručí tenistom, ktorí sa umiestnia v najlepšej stovke rebríčka, ročný príjem vo výške 300-tisíc dolárov (275,5-tisíc eur). Plán s názvom Baseline odštartuje v sezóne 2024 trojročným skúšobným obdobím. "Jeho cieľom je zabezpečiť, aby si väčší počet hráčov mohol týmto športom zarobiť udržateľným spôsobom," uviedla ATP Tour v tlačovej správe.

22. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

US Open: Kovalík prehral

Jozef Kovalík sa neprebojoval do druhého kola kvalifikácie na poslednom grandslamovom turnaji roka US Open (65 000 000 USD, tvrdý povrch vonku). V úvodnom eliminačnom zápase nestačil na Argentínčana Francisca Comesana a podľahol mu 4:6, 4:6 za 70 minút. Zverenec trénera Borisa Borgulu sa v hlavnej súťaži vo Flushing Meadows naposledy predstavil v roku 2020.

FOTO: Marleen Fouchier

22. 08. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Pokorný finalistom na ITF WTT M15 v Monastire

Lukáš Pokorný sa prebojoval do finále dvojhry na turnaji ITF WTT M15 v tuniskom Monastire. Tretí nasadený hráč však v súboji o titul nestačil na štvorku pavúka Garretta Johnsa z USA a vo vyrovnanom zápase mu podľahol 7:6(3), 2:6, 3:6 za 189 minút. Dvadsaťjedenročný hráč Národného tenisového centra tak neuspel ani pri svojej štvrtej finálovej účasti a na singlový titul z mužského okruhu ITF si ešte musí počkať. Vo štvorhre už dvíhal víťazný pohár nad hlavu sedemkrát, trikrát v tomto roku.

22. 08. 2023
Aktuality Více zde