• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Stankovská víťazka, Puškár finalista

Moravia Steel Sparta Cup, turnaj ITF juniorov, vyhrala v Prahe Nina Stankovská (TC Empire Trnava), ktorá získala svoj prvý titul na tejto úrovni. Vo finále dvojhry chlapcov bol Samuel Puškár (TA Prešov).

16. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Natália Slabá vo finále Pepas Cupu v Slovenskej Ľupči

Do nedeľňajšieho finále dvojhry dievčat na turnaji TEJT do 16 rokov Pepas Cup v Slovenskej Ľupči sa prebojovala z domácich semifinalistov iba Natália Slabá (STC Tennis Academy Púchov). V sobotu vyvrcholili štvorhry. Medzi dievčatami vyhrali Irina Džandžagavová, Veronika Solovievová (Rak./Rus.), medzi chlapcami maďarský pár Csanád Nyáradi, Ádam Szellö. Na snímke aktéri finále štvorhry. Výsledky...

15. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan bez titulu

Alex Molčan prehral vo finále turnaja ITF kategórie futures v Pardubiciach (dotácia 25 000 USD, antuka vonku) so šiestnym nasadeným Rakúšanom Dennisom Novakom 6:7(3), 3:6.

 

 

15. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová v Budapešti víťazne

Jana Čepelová vyhrala antukový turnaj ITF v Budapešti (dotácia 100 000 USD). V sobotňajšom finále si ako nasadená štvorka poradila s Dankou Koviničovou z Čiernej Hory 6:4, 6:3. Je to šiesty titul hráčky NTC na úrovni turnajov ITF, úspešným vystúpením si zverenka Martina Zathureckého poistila hlavný turnaj US Open.

15. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Tóthová v Rakúsku s trofejami

Emma Tóthová (TK Slovan Bratislava) vyhrala turnaj TEJT pre hráčov do 12 rokov JUFA 2017 v rakúskom Fürstenfelde vo dvojhre a po boku krajanky Iriny Balus (Baseline B. Bystrica) aj vo štvorhre.

15. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay s 32. trofejou

 Igor Zelenay a Rakúšan Julian Knowle získali spolu deblovú trofej na challengeri v nemeckom Braunschweigu (dotácia 127 000 eur, antuka vonku). V semifinále zvíťazili nad poľsko-nemeckým párom Mateusz Kowalczyk, Andreas Mies 7:6 (5), 1:6 - 10:8 a vo finále nad domácou dvojicou Kevin Krawietz, Gero Kretschmer 6:3, 7:6 (3). Pre Zelenaya  je to  32. challengerový titul vo štvorhre.

15. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

V Slovenskej Ľupči v semifinále tri domáce dievčatá a dvaja chlapci

Bianca Behúlová, Laura Duhl a Natália Slabá medzi dievčatami, medzi chlapcami Filip Žilkay a Lukáš Bielik postúpili z domácich tenistov do semifinále dvojhry na turnaji TEJT do 16 rokov pod názvom Pepas Cup v Slovenskej Ľupči. Do finále štvorhry sa prebojovali Nina Ďarmatiová s Radoslavou Kriekovou.

14. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan o svoj druhý titul

Alex Molčan zdolal Čecha Víta Kopřivu 6:4, 6:3 a postúpil na 25-tisícovom turnaji kategórie futures v Pardubiciach do finále. Hráč NTC sa v súperení s Dennisom Novakom z Rakúska pokúsi získat svoj druhý titul na tejto úrovni.

14. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová v Budapešti do finále

Jana Čepelová zdolala na 100-tisícovom antukovom turnaji ITF v Budapešti Ukrajinku Katerynu Kozlovovú 6:4, 6:0 a postúpila do finále. Jej súperkou bude postupujúca zo semifinále Danka Koviničová - viktoria Tomovová. Chantal Škamlová do finále štvorhry nepostúpila.

14. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Šesť Sloveniek v dnešnom štvrťfinále Pepas Cupu v Sl. Ľupči

Až šesť Sloveniek sa v Slovenskej Ľupči prebojovalo do štvrťfinále dvojhry na turnaji TEJT 3 Pepas Cup pre hráčov do 16 rokov. Medzi chlapcami sú dvaja domáci štvrťfinalisti - štvrtý nasadený Filip Žilkay a nenasadený Lukáš Bielik. V dnešných semifinálových zápasoch štvorhry má slovenský tenis zastúpenie po jednej dvojici.

 

14. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan v Pardubiciach do semifinále, Néma vypadol

Alex Molčan postúpil na 25-tisícovom antukovom turnaji kategórie futures v Pardubiciach do semifinále po výhre nad štvrtým nasadeným Čechom Janom Mertlom 6:1, 6:2. Parik Néma prehral s Francúzom Fabienim Reboulom 5:7, 4:6.

 

13. 07. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Vďaka za skvelú reprezentáciu!

Od minulotýždňového pondelka až do dnešného semifinálového štvrtka žilo športové Slovensko sledovaním fantastického výkonu Magdalény Rybárikovej vo Wimbledone. Svoje tohtoročné účinkovanie v All England Tennis Cube dnes ukončila pre slovenský tenis historickým semifinálovým zápasom, po ktorom jej za skvelú reprezentáciu Slovenska ďakuje Igor Moška, generálny sekretár STZ.

13. 07. 2017
Aktuality Více zde