• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Škamlová na turnaji WTA v semifinále

Chantal Škamlová a Holanďanka Eva Wacannová na turnaji WTA vo francúzskom Štrasburgu (dotácia 250 000 USD, antuka vonku) zvíťazili nad bielorusko-indickým párom Vera Lapková, Prarthana Thombareová 6:3, 7:5 a postúpili do semifinále.

23. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci v Paríži postúpili

Z troch Slovákov v akcii na antuke Roland Garros v Paríži boli v utorok všetci traja úspešní. Jozef Kovalík, Norbert Gombos i Rebecca Šramková postúpili do druhého kola kvalifikácie. V ženskej kvalifikácii sa zajtra po prvý raz na Roland Garros predstaví Viktória Kužmová. V pondelok na raketách súperov v 1. kole kvalifikácie zostali Andrej Martin a Lukáš Lacko.

23. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Aj ženy poznajú súperky

Aj slovenské tenistky Rebecca Šramková a Viktória Kužmová, ktoré čaká kvalifikačná premiéra na Roland Garros, poznajú súperky 1. kola v Paríži. V hlavnej súťaži sa predstavia štyri Slovenky Dominika Cibulková, Jana Čepelová, Kristína Kučová a Magdaléna Rybáriková. Žreb 1. kola kvalifikácie žien: Rebecca Šramková (SR-19) - Destanee Aiavová (Aus.), Viktória Kužmová (SR) - Alla Kudriavcevová (Rus.).

22. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko a Martin vypadli

V 1. kole kvalifikácie Roland Garros prehral 11. nasadený Lukáš Lacko s Kanaďanom Stevenom Diezom 4:6, 2:6 a Andrej Martin, ktorý obhajoval z vlaňajška 3. kolo hlavnej súťaže, so Švédom Eliasom Ymerom 6:3, 3:6, 4:6. V utorok hrajú Norbert Gombos (5) – Jason Jung (Taiw.), Jozef Kovalík – Igor Sijsling (Hol.). Partnerom Martina Kližana, ktorý štartuje vo dvojhre v hlavnej súťaži, bude v parížskej štvorhre Portugalčan Joao Sousa.

 

 

22. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Začína sa kvalifikácia v Paríži

V kvalifikácii Roland Garros začínajúcej v pondelok v Paríži nastúpia štyria slovenskí tenisti, traja z nich sú nasadení. Účasť priamo v hlavnej súťaži na základe rebríčka má istú Martin Kližan: Žreb 1. kola kvalifikácie: Norbert Gombos (5) – Jason Jung (Taiw.), Jozef Kovalík – Igor Sijsling (Hol.), Lukáš Lacko (11) – Steven Diez (Kan.), Andrej Martin (12) – Elias Ymer (Švéd.).

21. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Ani Gombos, ani Zelenay

Na challengeri v nemeckom Heilbronne mal slovenský tenis vo finále dvojnásobné zastúpenie. Napokon titul nezískal vo dvojhre Norbert Gombos a ani Igor Zelenay vo štvorhre. Gombos (100. ATP) podľahol srbskému kvalifikantovi Filipovi Krajinovičovi 3:6, 2:6. Finále trvalo iba 64 minút, rozdiel v rebríčkovom postavení súperov je bezmála dvesto miest. 

21. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Vargová vyhrala Piešťany Cup

Vanda Vargová, hráčka TC Empire Trnava, vyhrala 24. ročník Piešťany Cup, turnaj tenistov do 14 rokov 1. kategórie na dvorcoch TK Kúpele Piešťany. Celý turnaj hrala výborne a vo finále zdolala európsku jednotku, Rusku Oksanu Selechmetevovú 6:4, 7:5. Víťazom dvojhry chlapcov sa stal najvyššie nasadený Hamad Medjedovič zo Srbska.

21. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Masár v Prahe bez titulu

Juraj Masár (24 r.) nezískal na 15-tisícovom turnaji kategórie futures v Prahe svoj prvý titul. V semifinále zdolal Poliaka Macieja Rajského 6:2, 6:1, vo finále však slovenský kvalifikant prehral s Nemcom Julianom Lenzom 2:6, 3:6.

21. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

V Trnave vyhrala Vondroušová

V nedeľňajšom finále na 100-tisícovom turnaji ITF Empire Slovak Open v Trnave  vyhrala Češka Markéta Vondroušová nad Verónicou Cepedeovou-Roygovou z Paraguaja 7:5, 7:6(3). Štvorhru vyhrali v sobotu Britky Naomi Broadyová a Heather Watsonová. Viac o turnaji na: www.empireslovakopen.sk

21. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos vo finále

Norbert Gombos postúpil do finále challengeru v nemeckom Heilbronne. V sobotu víťazil nad nórskou osmičkou podujatia Casperom Ruudom 6:4, 7:5 a v ten istý deň aj v semifinále nad Talianom Lorenzom Giustino 6:3, 7:5. Talian vo štvrťfinále zdolal Andreja Martina 6:3, 7:5. Gombos si postupom pravdepodobne zabezpečil účasť v hlavnom turnaji Wimbledonu. Vo štvorhre postúpil Igor Zelenay do finále.

20. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Vargová vo finále, Behúlová s trofejou

Vanda Vargová postúpila na 24. ročníku Piešťany Cup, turnaji TEJT 1 hráčov do 14 rokov, do finále dvojhry dievčat. Ďalšia Slovenka, Sara Suchánková, v sobotňajšom semifinále prehrala s najvyššie nasadenou Ruskou Oksanou Selechmetevovou 0:6, 4:6. Vo štvorhre chlapcov zvíťazil vo finále francúzsky pár Giovanni Perricard, Mehdi Sadaoui, vo štvorhre dievčat získala prvenstvo slovensko-česká dvojica  Bianca Behúlová (na snímke vpravo), Darja Vidmanová. Finále singlov sú na dvorcoch TK Kúpele Piešťany v nedeľu o 10.00 h.

20. 05. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Suchánková a Vargová ďalej

Na 24. ročníku Piešťany Cup, turnaji TEJT 1 hráčov do 14 rokov, už v pavúku dvojhry chlapcov chýba slovenský zástupca. Filip Žilkay vypadol v osemfinále. So súťažou sa rozlúčil aj piaty nasadený Leo Borg, syn švédskej legendy Björna Borga. Z našich dievčat sa už do sobotňajšieho semifinále (9.30) prebojovali Sara Suchánková (na obr.) a Vanda Vargová.

19. 05. 2017
Aktuality Více zde