• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Šramková a Lacko ďalej

Rebecca Šramková vo svojej premiére v kvalifikácii Australian Open postúpila do druhého kola, keď ako nasadená sedmička vyradila v 1. kole kvalifikácie Talianku Jasmine Paoliniovú. Lukáš Lacko sa prebojoval už do finále kvalifikácie, Daniela Hantuchová vypadla.

12. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmovej postup, Schmiedlovej stop

Viktória Kužmová, turnajová trojka, zdolala v 1. kole 25-tisícového podujatia ITF v Daytona Beach na Floride (dotácia 25 000 USD, antuka vonku) nemeckú kvalifikantku Caroline Wernerovú 6:4, 6:1, Karolína Schmiedlová, ako štvrtá nasadená, prehrala s nórskou kvalifikantkou Ulrikke Eikeriovou (WTA 494.) 0:6, 5:7. 

11. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Tri Slovenky o štvrťfinále

Tri slovenské tenistky - Adriána Šenkárová, Nina Stankovská, Barbora Matúšová - si zahrajú v Senci na 24. ročníku turnaja ITF Grade 2 Slovak Junior Indoor do 18 rokov o postup do štvrťfinále. ,,Všetky tri sa predstavili výbornou hrou a každá z nich má šancu na postup," uviedol Rastislav Nakládal, zväzový tréner mládeže. Turnaj v Senci organizuje už tradične TJ Slávia Právnik Bratislava.

11. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Kristína Schmiedlová vypadla

Mladšia zo sesterskej dvojice Schmiedlových Kristína, nasadená ako šiesta, vypadla v 1. kole 15-tisícového turnaja v Antalyi po prehre s 15-ročnou ukrajinskou kvalifikantkou Viktoriou Petrenkovou 5:7, 7:5, 4:6. Zápas trval 3 hodiny 11 minút.

11. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Žreb kvalifikácie žien AO

Kvalifikačný žreb Australian Open prisúdil 7. nasadenej debutantke Rebecce Šramkovej (WTA 118.) Talianku Jasmine Paoliniovú, 215. v rebríčku. Daniela Hantuchová, ktorá od roku 2001 nechýbala ani raz v hlavnom turnaji, bude s rankingom 227. bojovať v 1. kole kvalifikácie proti 19-ročnej Natalii Vichľancevovej. Ruske patrí 130. miesto v rebríčku.

11. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Úspešne len Lacko

Do 2. kola kvalifikácie mužov na Australian Open zo štyroch Slovákov postúpil jediný Lukáš Lacko. Ostatní štart nezvládli a už po prvom kole sa lúčia s južnou pologuľou. Andrej Martin uhral len dva gemy, tretí nasadený Jozef Kovalík zostal na rakete súpera v dvoch setoch, Norbert Gombos v treťom sete za stavu 5:4 nevyužil podanie na víťazstvo a prehral tiež. 

11. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Postup Sloveniek vo štvorhre

Slovenské tenistky sú zatiaľ úspešné na malých turnajoch vo štvorhre. Tereza Mihalíková (na obr.) vo Fort-de-France na 15-tisícovom podujatí vo dvojhre i štvorhre prehrala, Karolína Schmiedlová a Viktória Kužmová ešte len vstúpia na Floride do dvojhry, v spoločnej štvorhre na 25-tisícovom podujatí ITF postúpili.

10. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Dvojhra chlapcov už bez našich

Na 24. ročníku juniorského turnaja ITF Grade 2 Slovak Junior Indoor na tvrdom povrchu v hale v Senci sa vo dvojhre Slováci nepresadili. Desiaty nasadený David Juras aj lucky loser Filip Kucbeľ prehrali v 2. kole, a tak už domáci tenisti nie sú v pavúku dvojhry chlapcov. Foto Dušan Barbuš

10. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Žreb kvalifikácie AO

V kvalifikácii Australian Open sú všetci štyria Slováci nasadení, najvyššie tretí Jozef Kovalík, ktorý sa na úvod stretne s Argentínčanom Marcom Trungellitim. Súperom Lukáša Lacka bude Nemec Jeremy Jahn, Andrej Martin sa stretne so Srbom Laslom Djerem a Norbert Gombos s Kenny De Schepperom. S týmko Francúzom má bilanciu 0:2. Slováci vstúpia do trojkolovej kvalifikácie v Melbourne v stredu, v ten istý deň sa žrebuje kvalifikácia žien, v ktorej sú Rebecca Šramková a Daniela Hantuchová. V piatok spoznajú súperov v hlavnom turnaji Martin Kližan, Dominika Cibulková, Kristína Kučová a Jana Čepelová.

10. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan v Sydney nedohral

Martin Kližan nedohral v Sydney sľubne rozohratý zápas 1. kola. Za stavu 6:2, 1:6, 0:3 siedmy nasadený Slovák súboj s Rusom Andrejom Kuznecovom vzdal. Je to už deviaty turnajový neúspech Kližana v sérii. Naposledy vyhral zápas vlani v júli v osemfinále na challengeri v Prahe.

10. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková - Bouchardová 4:6, 3:6

Domnika Cibulková prehrala v 2. kole na turnaji v Sydney s Kanaďankou Eugenie Bouchardovou 4:6, 3:6. Viedla po brejku 4:3, ale šancu v prvom sete nedotiahla. V druhom sete sa Kanaďanka dostala do vedenia 3:1 i 5:2 a zápas z rúk už nepustila. Je to štvrtá prehra nasadenej trojky Cibulkovej v piatom vzájomnom súboji s obávanou súperkou, ktorej aktuálne patrí 49. miesto v rebríčku.

10. 01. 2017
Aktuality Více zde
 
news img

V utorok žreb kvalifikácie AO

V utorok vyžrebujú kvalifikáciu Australian Open, v ktorej sa predstavia zo Slovákov Jozef Kovalík, Lukáš Lacko, Andrej Martin, Norbert Gombos a premiérovo Rebecca Šramková. Hlavné súťaže v Melbourne vyžrebujú v piatok 13. januára. Z našich majú účasť istú Martin Kližan, Dominika Cibulková, Kristína Kučová a Jana Čepelová.

10. 01. 2017
Aktuality Více zde