• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Doma s požičanou trofejou

Dominika Cibulková si po triumfe na MS WTA v Singapure vychutnala pózovanie s trofejou, ktorú si požičala, aby ju po návrate domov mohla ukázať svojim blízkym a fanúšikom. Po oslavách v stredu odletí na dovolenku, s prípravou na novú sezónu začne v druhej polovici novembra.   

01. 11. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Veľké vítanie šampiónky

Dominika Cibulková priletela v nedeľu ráno zo Singapuru na schwechatské letisko, kde ju čakali blízki, priatelia i fanúšikovia. Vo Viedni privítali šampiónku WTA Finals aj Tibor Macko, prezident STZ a Igor Moška, generálny sekretár. Ku kytici pridali transparent s tradičným Pomééé, Domi! FOTO: Dušan Barbuš, TASR (1)

01. 11. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v utorok doma

Dominika Cibulková bola ešte v pondelok v Singapure, absolvovala oficiálne fotografovanie a večer singapurského času nastupovala na lietadlo smer viedenský Schwechat. Tenisová majsterka sveta 2016 priletí v utorok ráno, napoludnie sa stretne v Bratislave s novinármi a o 14.00 hod. bude mať piata hráčka sveta autogramiádu pre svojich fanúšikov priamo vo foyer hotela Double Tree Hilton.
 

31. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Emócie a radosť šampiónky

Víťazstvo Dominiky Cibulkovej na WTA Finals v Singapure sa zapíše výrazne do histórie slovenského športu. Dvadsaťsedemročná Slovenka sa postarala o top udalosť víkendu. K tenisovému prejavu Dominiky patria emócie a radosť. Prezrádzajú to aj fotografie z jej singapurského triumfu.

31. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Ohlasy na mimoriadny úspech

Mimoriadny úspech Dominiky Cibulkovej, čerstvej majsterky sveta, ocenil slovenský prezident Andrej Kiska, predstavitelia STZ a ďalšie osobnosti. Vysoko ho vyzdvihla i bývalá profesionálka Karina Habšudová, ktorá výhru na Masters radí hneď za grandslamy. Cibulková bude v pondelok v rebríčku piata hráčka sveta!

30. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Historický triumf Cibulkovej

Dominika Cibulková sa stala víťazkou WTA Finals v Singapure. Vo finále dvojhry si ako nasadená sedmička poradila so svetovou jednotkou Nemkou Angelique Kerberovou 6:3, 6:4 a hneď v premiére na šampionáte dosiahla životný úspech. Ide o historický triumf slovenskej tenistky.

30. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay v Budapešti skončil

Igor Zelenay a Ukrajinec Denis Molčanov prehrali v sobotňajšom semifinále štvorhry na turnaji challengeri v Budapešti (dotácia 64 000 eur, tvrdý povrch Rebound Ace v hale) s Američanom Jamesom Cerretanim a Rakúšanom Philippom Oswaldom 3:6, 2:6.

29. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Senzačné, Cibulková vo finále!

Dominika Cibulková sa prebojovala do finále WTA Finals v Singapure. V semifinále dvojhry si ako nasadená sedmička poradila s turnajovou osmičkou Ruskou Svetlanou Kuznecovovou 1:6, 7:6 (2), 6:4. V dueli o titul nastúpi v nedeľu o 12.30 SEČ proti Nemke Angelique Kerberovej. Nasadená jednotka vyradila obhajkyňu trofeje Poľku Agnieszku Radwaňskú 6:2, 6:1. Cibulková sa s Kerberovou stretla už v červenej skupine, po trojsetovom boji sa z víťazstva tešila nemecká hráčka. 

29. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko v Budapešti dohral

Šiesty nasadený Lukáš Lacko prehral na challengeri v Budapešti s Francúzom Kennym De Schepperom 4:6, 6:3, 5:7  a do semifinále nepostúpil.

28. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko za 49 minút v osmičke

Lukáš Lacko postúpil na challengeri v Budapešti do štvrťfinále. V druhom kole zdolal Francúza Quentina Halysa 6:2, 6:2. Zápas trval iba 49 minút. Dvadsaťosemročný Lacko, 117. v singlovom poradí, bude v piatkovom štvrťfinále v maďarskej metropole hrať s Kenny De Schepperom z Francúzska. Norbert Gombos prehral v 2. kole s Uzbekom Denisom Istominom 3:6, 4:6 a s Budapešťou sa rozlúčil.

27. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v semifinále!

Dominika Cibulková si na WTA Finals v Singapure pripísala na konto prvé víťazstvo. A stačilo jej na postup do sobotňajšieho semifinále proti Ruske Svetlane Kuznecovovej! Slovenka, nasadená sedmička, v záverečnom vystúpení v červenej skupine po výbornom výkone zdolala turnajovú trojku Rumunku Simonu Halepovú 6:3, 7:6 (5) a udržala si šancu na postup. Na účasť medzi elitným kvartetom potrebovala Cibulková, aby už istá semifinalistka Nemka Angelique Kerberová zdolala Američanku Madison Keysovú 2:0 na sety. A vyšlo to! Nemka vyhrala 6:3, 6:3.

27. 10. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan vo Viedni vypadol

Martin Kližan vypadol na turnaji ATP Erste Bank Open 500 vo Viedni už v prvom kole. Nad jeho sily bol podľa očakávania najvyššie nasadený hráč Brit Andy Murray, ktorý vyhral 6:3, 6:7 (5) a 6:0. Zápas trval dve hodiny a 22 minút.

26. 10. 2016
Aktuality Více zde