• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Dobrá správa z Trnavy - Fabian vo finále na dvorcoch Empire

Patrik Fabian, štvrtý nasadený na 10-tisícovom turnaji kategórie futures, prvom zo série štyroch  na Slovensku, postúpil do nedeľňajšieho finále o 11.00. Hráč NTC môže k vlaňajšiemu titulu z Tuniska pridať ďalší na domácej pôde. Vo štvorhre to dnes vo finále nevyšlo Karolovi Beckovi s ruským zverencom Dubrivným.

30. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kötelesová v Paliči semifinále nedohrala

Barbora Kötelesová na 10-tisísovom turnaji v srbskom Paliči v semifinále vzdala súboj s Francúzkou Sarou Cakarevicovou za stavu 2:6. 1:2.

30. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková v semifinále prehrala

Kvalifikantka Rebecca Šramková prehrala na 75-tisícovom turnaji ITF v Prahe v semifinále so 4. nasadenou Nemkou Carinou Witthöftovou 7:5, 1:6, 3:6. Šramková bude v pondelok v rebríčku najvyššie v kariére - na 158. mieste.

30. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay s titulom, Martin bez

Igor Zelenay s Julianom Knowlem z Rakúska potvrdili na challengeri v Prahe najvyššie nasadenie a získali titul po finálovej výhre nad Facundom Arguellom z Argentíny a Čiľanom Juliom Peraltom 6:4, 7:5.  Pre 33-ročného Zelenaya je to 28. deblový titul na tejto úrovni v kariére. Andrej Martin, Zelenayov partner v Davis Cupe i na OH v Riu, v talianskej Bielle vo finále štvorhry po boku Čiľana Hansa Podlipnika-Castilla prehrali s nemecko-indickou dvojicou André Begemann, Leander Paes 4:6, 4:6.

 

30. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová šokuje ďalej - je v semifinále

Slovenská kvalifikantka Kristína Kučová hrá v Montreale svoj životný turnaj. V piatok vo štvrťfinále získala ďalší cenný skalp. Nad Britkou Johannou Kontovou vyhrala 6:4, 6:3 a po prvý raz v kariére si 26-ročná Slovenka zahrá v semifinále turnaja WTA Premier 5. Naposledy hrala semifinále Rogers Cupu kvalifikantka pred 20 rokmi! Sobotňajšou súperkou Slovenky je 10. nasadená Američanka Madison Keysová.

30. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan v Prahe končí

Martin Kližan po slabšej hre prehral vo štvrťfinále challengeru v Prahe s Kolumbijčanom Santiagom Giraldom 1:6, 5:7. Najvyššie nasadený Slovák proti 150.  v rebríčku viedol v druhom sete 5:2. Igor Zelenay po boku Rakúšana Juliana Knowleho v Prahe postúpil do finále štvorhry.

29. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová prekvapujúco prehrala s krajankou Kötelesovou

Najvyššie nasadená Kristína Schmiedlová prehrala na 10-tisícovom turnaji v srbskom Paliči vo štvrťfinále s krajankou Barborou Kötelesovou 6:7(5), 3:6. Dvadsaťročná Košičanka Kötelesová (na obr.) postupovala z kvalifikácie.Šikovná deblistka si zahrá na takomto turnaji prvé semifinále vo dvojhre. Vypadla aj Martina Okáľová, ktorá vo štvrťfinále podľahla Bulharke Dii Jevtimovej 1:6, 3:6.

29. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Martin v Riu aj vo dvojhre

Medzinárodná tenisová federácia (ITF) potvrdila Slovenskému tenisovému zväzu, že Andrej Martin bude hrať na olympijských hrách v Riu de Janeiro okrem štvorhry s Igorom Zelenayom, aj vo dvojhre. Ako je známe, Martin Kližan, s ktorým mal pôvodne Andrej Martin nastúpiť iba vo štvorhre, štart na OH odriekol. Po boku Martina ho nahradil Zelenay a ITF na žiadosť STZ udelila Martinovi miesto v pavúku dvojhry. Aktuálne je Martin v talianskej Bielle, kde dnes prehral vo štvťfinále s Brazílčanom Joao Souzom 6:7(3), 1:6 a postúpil do finále štvorhry s Čiľanom Hansom Podlipnikom Castillom. Do Ria letí najneskôr v utorok.

29. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulkovú čaká rozhodnutie

Dominika Cibulková absolvovala v piatok vyšetrenie, po ktorom jej lekár František Okál neodporučil štart na olympijských hrách v Riu de Janeiro. Aktuálne desiata hráčka svetového rebríčka napriek tomu uviedla, že pre účasť na vrcholnom podujatí urobí maximum. Informáciu priniesol web sportky.zoznam.sk.

29. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Fabian v Trnave do semifinále

Patrik Fabian postúpil na 10-tisícovom turnaji kategórie futures na antuke TC Empire Trnava do semifinále po výhren nad Poliakom Maciejom Rajkim 6:4, 6:4. Štvrtý nasadený Fabian je posledným slovenským zástupcom v dvojhre, domáci tenisti majú zastúpenie ešte vo štvorhre. Viac: www.tcempire.sk

29. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Ani juniori do 18 nepostupujú na finálový turnaj ME

Ani juniori SR do 18 rokov nepostúpia z piešťanskej kvalifikačnej skupiny ME na finálové vyvrcholenie šampionátu. V dohrávke druhej dvojhry semifinále s Ruskom, prerušenej vo štvrtok v treťom sete za stavu 3:3, napokon Lukáš Klein prehral 5:7 a Slovensko po dvojhrách prehráva 0:2. Do finálovej osmičky nepostúpilo ani jedno družstvo SR do 16 a 18 rokov.

29. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková už mieri do TOP 150

Kvalifikantka Rebecca Šramková zvíťazila vo štvrťfinále 75-tisícového antukového turnaja v Prahe nad šiestou nasadenou Ruskou Jevgenijou Rodinovou 6:0, 7:6 (4) . V sobotu hrá Šramková v semifinále so 4. nasadenou Nemkou Carinou Witthöftovou. V online rebríčku sa Slovenka dostala na 157. pozíciu, najvyššie v kariére.

29. 07. 2016
Aktuality Více zde