• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Na kurte nechala srdce

Dominika Cibulková označila zápas s Radwaňskou za najväčší v kariére. ,,Dosiahla som jedno z najcennejších víťazstiev. Fyzicky som sa od polovice druhého setu cítila absolútne unavená, proti Radwaňskej, ktorá hrala výborne, to bolo fyzicky nesmierne náročné. Napriek tomu som to zvládla a dokázala som ju na wimbledonskej tráve zdolať, čo je neuveriteľné."

04. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulkovej tlieskal Wimbledon!

Dominika Cibulková sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V osemfinále ako nasadená devätnástka zdolala svetovú trojku Poľku Agnieszku Radwaňskú za 3 hodiny a dve minúty 6:3, 5:7 a 9:7. Víťazka turnaja v Eastbourne sa vo štvrťfinále v utorok asi o 15.30 SELČ strene s Ruskou Jelenou Vesninovou na dvorci číslo 1.

04. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulkovej test na jednotku

Predkrmom pred zápasom Dominiky Cibulkovej s Agnieszkou Radwaňskou bol v televíznom prenose BBC loptičkový test pre slovenskú hráćku známu svojím tradičným riruálom voňania nových lôpt. Pred kamery sa postavila so zakrytými očami a postupne pričuchávala. S absolútnou istotou podľa vône rozoznala rôzne lopty na jednotlivé grandslamové turnaje. Bývalá svetová jednotka Američanka Lindsay Davenportová, sledujúc istotu Cibulkovej, žasla úžasom.

04. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Braunschweigu nepostúpil

Norbert Gombos nepostúpil do hlavného turnaja challengeru v nemeckom Braunschweigu, keď vo finále kvalifikácie prehral s Talianom Gianlucom Magerom 7:6(5), 6:7(7), 6:7(7).

03. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Už aj Rybáriková vypadla vo štvorhre

Slovensko už nemá zastúpenie vo štvorhre vo Wimbledone. V druhom kole prehrala Magdaléna Rybáriková po boku Kazašky Julie Putincevovej s 8. nasadeným nemecko-českým párom Julia Görgesová, Karolína Plíšková 1:6, 4:6.

03. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Na ME do 14 rokov dievčatá SR štvrté, chlapci na 6. mieste

Tenisti Slovenska do 14 rokov na ME obsadili konečné 6. miesto po prehre s Rumunskom. Dievčatá v semifinále s Českom prehrali 0:3 a ani v súboji o bronz s Ruskom neboli úspešné, skončili na 4. mieste.

03. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová v Banja Luke víťazne, Mihalíková v Amarante s titulom vo štvorhre

Viktória Kužmová (na obr.), nasadená jednotka, na 10-tisícovom turnaji ITF žien získala titul. Vo finále zdolala Slovinku Mancu Pislakovú 6:0, 6:1. Na turnaji ITF v portugalskom Amarante (dotácia 10 000 USD, tvrdý povrch vonku) Tereza Mihalíková v semifinále prehrala so Španielkovou Marin Alba Carillovou 1:6, 5:7. Po boku Portugalčanky Ines Murtovej získala titul vo štvorhre, v tomto roku už tretí.

03. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v pondelok v osemfinále!

Dominika Cibulková sa prebojovala do osemfinále vo Wimbledone. V 3. kole ako 19. nasadená zdolala po prvý raz wimbledonskú finalistku 2014 Kanaďanku Eugenie Bouchardovú 6:4, 6:3. Víťazka turnaja v Eastbourne sa v osemfinále stretne v pondelok o 12.30 SELČ s Poľkou Agnieszkou Radwaňskou. Jej wimbledonským maximom je štvrťfinále z roku 2011.

02. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová nevyužila mečbal

Jana Čepelová, ktorá sa v Wimbledone postarala v druhom kole o vyradenie šampiónsky Roland Garros Muguruzovej, na londýnskej tráve v treťom kole skončila. V turbulentom zápase so štyrmi prerušeniami Slovenka podľahla 28. nasadenej Češke Lucii Šafářovej 6:4, 1:6, 10:12. Jana nechala na tráve veľa síl a ukázala bojové srdce.

02. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelovej štvrté prerušenie

Vo Wimnbledone dnes chvíľu svieti slnko, chvíľu prší. Zápas Slovenky Jany Čepelovej s Češkou Luciou Šafářovou prerušili už štvrtý raz. Stav je z pohľadu Slovenky 6:4, 1:6, 3:3. Na snímke Čepelová so srbskou empajrovou rozhodkyňou Marjanou Veljovičovou vyčkáva, kým prestane pršať.

02. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Vo štvorhre výhra Rybárikovej, v 2. kole hrá v nedeľu

Karolína Schmiedlová v Londýne končí - po vyradení v prvom kole dvojhry prehrala s českou partnerkou Allertovou aj v úvodnom zápase štvorhry. Ani Andrej Martin nenadviazal na premiérovú výhru vo štvorhre a vypadol v 2. kole. Magdaléna Rybáriková (na obr.) vo Wimbledone pokračuje, postúpila do 2. kola štvorhry, ktoré je na programe v nedeľu. O 11.30 nastúpi s kazašskou partnerkou proti nemecko-českému páru Julia Görgesová, Karolína Plíšková.

02. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko s Čiličom prehral

Lukáš Lacko si nezahrá vo Wimbledone prvé grandslamové osemfinále. V treťom kole prehral slovenský kvalifikant s 9. nasadeným Chorvátom Marinom Čiličom 3:6, 3:6, 4:6 a s All England Clubom sa rozlúčil. Tretím kolom zopakoval svoje londýnske maximum spred štyroch rokov, ale nepodarilo sa mu napodobniť svojho trénera Karola Kučeru, ktorý je zatiaľ posledným slovenským mužom v osemfinále Wimbledonu 1999.

02. 07. 2016
Aktuality Více zde