• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

V Paríži sa hralo hodinu

V utorok sa program v Paríži začal s malým sklzom - opäť pre dážď. Na Roland Garros sa hralo iba hodinu, opäť sa rozpršalo. Ako je známe, pre pretrvávajúci dážď zrušili celý pondelňajší program. K podobnej situácii prišlo v Paríži naposledy presne pred 16 rokmi - 30. mája 2000. 

31. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Hantuchovej víťazstvo na tráve

Daniela Hantuchová zdolala v 1. kole 50-tisícového turnaja ITF na tráve v Eastbourne Britku Lauru Robsovovú 3:6, 6:3, 6:1. V osemfinále sa Slovenka stretne s Austrálčankou Ashleigh Bartyovou, ktorá postúpila z kvalifikácie.

30. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v Paríži dohrala

 Dominika Cibulková nepostúpila do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. V sobotňajšom dueli 3. kola nestačila na nasadenú dvanástku Španielku Carlu Suarezovú Navarrovú a za 161 minút prehrala 4:6, 6:3, 6:1.

28. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Horanský v Alžíri titul nezískal

 Filip Horanský na 10-tisícovom futurese v Alžíri napokon titul nezískal. V semifinále zvíťazil nad turnajovou trojkou Gregoire Jacqom z Francúzska 6:2, 7:6 (4), ale vo finále ako najvyššie nasadený podľahol turnajovej dvojke Francúzovi Sadio Doumbiovi 2:6, 4:6.

28. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Nadala zradilo zápästie

 Deväťnásobný víťaz grandslamového turnaja Roland Garros v Paríži Španiel Rafael Nadal odstúpil pred zápasom 3. kola v dôsledku zranenia zápästia. 

27. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková vzdala štvorhru

Dominika Cibulková s Belgičankou Kirsten Flipkensovou vzdali zápas 2. kola štvorhry na Roland Garros, keď viedli 4:1 v prvom sete nad maďarsko-kazašskou dvojicou Tímea Babosová a Jaroslava Švedovová. Súboj skrečovali pre žalúdočné problémy Cibulkovej. Treba veriť, že do sobotňajšieho zápasu o 11.00 so Španielkou Carlou Suárezovou-Navarrovou v 3. kole singla bude v poriadku.

 

 

27. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Stop Martinovi, ale prekvapil

Andrej Martin skončil v 3. kole dvojhry na Roland Garros v Paríži na rakete 8. nasadeného Milosa Raonica. S Kanaďanom v pozícii lucky losera prehral 6:7 (4), 2:6, 3:6. Najmä v prvom sete však poriadne potrápil favorizovaného rodáka z čiernohorskej Podgorice a po mnohých víťazných úderoch si vyslúžil aplauz publika na dvorci číslo jeden. Napriek piatkovej prehre dosiahol Martin vo francúzskej metropole životný úspech.

27. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Klein prehral v Paríži v kvalifikácii

 Trinásty nasadený Lukáš Klein prehral v prvom kole dvojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry juniorov na Roland Garros s Maďarom Zsomborom Pirosom 1:6, 4:6. Súťaže juniorov budú bez slovenskej účasti.

27. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v treťom kole

Dominika Cibulková sa prebojovala do 3. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. V druhom kole si ako nasadená dvadsaťdvojka poradila s mladou Chorvátkou Anou Konjuhovou 6:4, 3:6, 6:0. V dueli o postup do osemfinále nastúpi v sobotu proti dvanástej nasadenej Španielke Carle Suarezovej Navarrovej, s ktorou má priaznivú bilanciu 3:1, na antuke sa ešte nestretli. 

 

26. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan vo štvorhre vypadol

Vo štvrtok na Roland Garros odohrala Dominika Cibulková dva zápasy - dvojhru proti Chorvátke Konjuhovej a štvorhru po boku Flipkensovej - iba zápasy víťazne. Do štvorhry vstúpil Martin Kližan s Brazílčanom Belluccim, v prvom kole vypadli.

25. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Večera s víťazom

 Andrej Martin po postupe do tretieho kola Roland Garros vystrečoval, zajazdil si na stacionárnom bicykli a ponoril sa do studeného kúpeľa. Uplynula vyše hodina, kým si mohol v reštaurácii pod dvorcom Suzanne Lenglennovej naložiť na tanier večeru. To bola príjemná príležitosť na rozhovor.

 

25. 05. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Martin si veril a je v 3. kole!

 Andrej Martin veril pred druhým kolom Roland Garros, že 29. nasadeného Francúza Lucasa Pouilleho môže v domácom prostredí zdolať. V Paríži hrá 26-ročný Bratislavčan svoj životný turnaj – po prvý raz vyhral grandslamový zápas a po prvý raz bude hrať na veľkej štvorke medzi 32 najlepšími. Pouilleho, 31. v rebríčku, zdolal 6:3, 7:5, 6:3 a jeho súperom o postup do osemfinále bude 8. nasadený Kanaďan Milos Raonic. Zápas je v piatok na dvorci číslo 1.

 

25. 05. 2016
Aktuality Více zde