• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Klein s Riklom nevyužili mečbal

Lukáš Klein, hráč NTC, zverenec Ľubomíra Kurhajca, nezískal po boku českého tenistu Patrika Rikla vo svojom prvom grandslamovom finále titul na Australian Open. Slovensko-česká dvojica prehrala tesný finálový súboj štvorhry juniorov s domácimi Austrálčanmi Alex De Minaur, Blake Ellis 6:3, 5:7 - 10:12. 

30. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková s titulom zo štvorhry

Tereza Mihalíková neobhájila na Australian Open titul v juniorskej dvojhre, ale prvenstvo vybojovala vo štvorhre. Vo finále dvojhry prehrala 17-ročná Slovenka s Bieloruskou rovesníčkou Verou Lapkovou 3:6, 4:6. Finále dievčat z Arény Roda Lavera sprostredkoval stream do celého sveta. 

30. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci v sobotu v troch finále

V Melbourne bude mať v sobotu slovenský tenis zastúpenie v troch juniorských finále. Trojnásobné finálové zastúpenie nášho tenisu na grandslame je historické. Obe finále štvorhry pre dážď z piatka presunuli na sobotu. O titul vo dvojhre i štvorhre junioriek bude hrať Tereza Mihalíková a vo štvorhre juniorov Lukáš Klein. Naposledy dokázala v Melbourne juniorský titul obhájiť Ruska Anastasia Pavľučenkovová, víťazka v rokoch 2006, 2007. Predtým sa to podarilo aj Češke Barbore Strýcovej (2002, 2003) a v minulosti viacerým juniorkám.

29. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková opäť vo finále AO!

Sedemnásťročná Tereza Mihalíková si aj po roku od pamätného triumfu v Melbourne zahrá finále juniorskej dvojhry Australian Open. V semifinále zdolala Švajčiarku Rebeku Masárovú 6:3, 6:3. V druhom sete otáčala z 0:3, čím potvrdzuje, že jej nechýba sebavedomie. Dnes mala hrať ešte finále štvorhry, ale pre dážď ho presunuli na sobotu.

29. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Melbourne vo finále!

Najlepší slovenský junior Lukáš Klein si prvý raz zahrá v grandslamovom finále. Hráč NTC, zverenec Ľubomíra Kurhajca, postúpil na Australian Open po boku Čecha Patrika Rikla do finále štvorhry juniorov.  Vlani si finále pod Kurhajcovou taktovkou v Melbourne zahral Alex Molčan.

28. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Martin opäť vypadol v 1. kole

 Andrej Martin prehral na challengeri v kolumbijskej Bucaramange (dotácia 50 000 USD, antuka) s druhým nasadeným Talianom Paolom Lorenzim 3:6, 6:2, 3:6. Je to už tretí zo štyroch januárových juhoamerických challengerov, keď Slovák končí už v prvom kole.

 
28. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v hre o tituly

Tereza Mihalíková postúpila do semfinále juniorskej dvojhry aj do finále štvorhry na Australian Open. Druhá nasadená Slovenka vyradila Rusku Anastasiu Potapovovú 6:1, 6:3 a stále je v hre o svoj druhý titul v Melbourne. Jej súperkou bude bazilejská rodáčka so slovenskými koreňmi Rebeka Masárová, s ktorou má bilanciu 0:1.

 

28. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková cez dvojku do osmičky

 Rebecca Šramková vyradila druhú nasadenú Rumunku Cristine Dinuovú 6:1, 6:1 a postúpila na 25-tisícovom turnaji ITF žien v Bertioge v Brazílii do štvrťfinále.

28. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Ocenenie za tlačové služby

Cenu Štefana Mašlonku za najlepšie tlačové služby na športových podujatiach na Slovensku za rok 2015 si dnes v Bratislave v NTC prevzal generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška z rúk predsedu Klubu športových redaktorov (KŠR) SSN Tomáša Grosmanna. Výbor KŠR ju udelil STZ za výborné podmienky pre prácu médií na turnaji Slovak Open 2015. 

27. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová v Antalyi o štvrťfinále

Hráčka NTC Viktória Kužmová postúpila na 10-tisícovom turnaji žien v tureckej Antalyi po výhre nad Rumunkou Roscovou 6:4, 6:1 do osemfinále a spolu s Petrou Uberalovou aj do štvrťfinále štvorhry.

27. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková i Klein postúpili

Tereza Mihalíková postúpila na Australian Open do štvrťfinále dvojhry junioriek. Obhajkyňa lanského titulu ako druhá nasadená zdolala Belgičanku Laru Saldenovú 6:3, 6:2 a stretne sa s turnajovou osmičkou s Ruskou Anastasiou Potapovou. Vo štvorhre Mihalíková, ale aj Lukáš Klein, postúpili do semifinále!

27. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková a Klein vo štvorhre ďalej

 Slovenskí juniori Tereza Mihalíková a Lukáš Klein postúpili na Australian Open so svojimi partnermi do štvrťfinále štvorhry juniorov.

26. 01. 2016
Aktuality Více zde