• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Slováci vo štvorhre v Melbourne

 V Melbourne nastúpi vo štvorhre sedem Slovákov. Šesť z nich so zahraničnými partnermi, čisto slovenskú dvojicu tvoria veteránka Janette Husárová s Karolínou Schmiedlovou, Daniela Hantuchová sa s Jarmilou Wolfeovou dostali do pavúka na voľnú kartu.

17. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Škamlová v Káhire s titulmi

Chantal Škamlová získala na 10-tisícovom turnaji ITF v Káhire ako najvyššie nasadená svoj šiesty singlový titul. Vo štvorhre po boku Češky Petry Krejsovej získala už svoj sedemnásty na turnajoch ITF.

17. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Všetci Slováci už v pondelok

Všetci slovenskí tenisti nastúpia na zápasy prvého kola dvojhry na Australian Open už v pondelok (v noci z nedele na pondelok SEČ). Rekordérkou v Melbourne Parku je Hantuchová, ktorá tu štartuje v hlavnom turnaji 15. raz, nováčikom debutant Kovalík.

16. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík postúpil, Kučovej stop

 Jozef Kovalík si prvý raz zahrá v hlavnom turnaji na grandslame. Zverenec Borisa Borgulu v NTC zvíťazil vo finále kvalifikácie Australian Open nad druhým nasadeným Belgičanom Rubenom Bemelmansom 6:2, 7:6(7). Kristína Kučová vo vyše trojhodinovom maratóne prehrala finále kvalifikácie z mečbalu!

16. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová do finále kvalifikácie

 Kristína Kučová sa prebojovala do finále kvalifikácie Australian Open, keď vyradila 17. nasadenú Češku Terezu Smítkovú 7:5, 6:0. O postup do hlavnej súťaže nastúpi v noci na sobotu SEČ proti Číňanke Jafan Wang. Jana Čepelová prehrala s 15. nasadenou Američankou Sachiou Vickeryovou 4:6, 5:7. 

15. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková bez finále

Dominika Cibulková neuspla v semifinále dvojhry na turnaji WTA v tasmánskom Hobarte. Ako nasadená trojka prehrala s Kanaďankou Eugenie Bouchardovou 1:6, 6:4, 4:6. Wimbledonská finalistka z roku 2014 nadviazala na triumf nad Cibulkovou z vlaňajšieho US Open. 

 

15. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Žreb Australian Open 2016

 Dominika Cibulková nastúpi v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne proti 28. nasadenej Francúzke Kristine Mladenovicovej.  Karolína Schmiedlová si ako 27. nasadená zmeria sily s talentovanou Ruskou Dariou Kasatkinovou. Rozhodol o tom piatkový žreb.

 
15. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v Hobarte v semifinále

Dominika Cibulková sa prebojovala do semifinále dvojhry na turnaji WTA v tasmánskom Hobarte. Vo štvrťfinále si ako nasadená trojka poradila s holandskou kvalifikantkou Kiki Bertensovou 7:5, 6:3. Zápas trikrát prerušili pre dážď. V dueli o postup do finále nastúpi Cibulková proti Kanaďanke Eugenie Bouchardovej.

14. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík do finále, Gombos končí

Jozef Kovalík (ATP 249.) postúpil do finále kvalifikácie Australian Open. V druhom kole bez problémov zdolal Taliana Mattea Donatiho 6:2, 6:3. Na veľkej štvorke bude hrať finálové kvalifikačné kolo premiérovo, jeho súperom bude druhý nasadený Belgičan Ruben Bemelmans (ATP 107.). Norbert Gombos prehral s Mischom Zverevom z Nemecka 1:6, 2:6 a v Melbourne končí.

 

14. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová a Čepelová do 2. kola

Do 2. kola finále kvalifikácie Australian Open postúpili Kristína Kučová aj Jana Čepelová. Tereza Mihalíková, ktorá dostala voľnú kartu vďaka minuloročnému víťazstvu na juniorke Australian Open, prehrala s favorizovanou Švajčiarkou Vögeleovou.

 
14. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

V Stuttgarte vypadli všetky tri Slovenky

Na turnaji ITF v nemeckom Stuttgarte-Stammheime (dotácia 10 000 USD, tvrdý povrch v hale) ani jedna zo slovenských hráčok nepostúpila do 2. kola. Už v utorok vypadla Viktória Kužmová, v stredu aj Kristína Schmiedlová a Petra Uberalová. Kužmová so Schmiedlovou majú ešte štvorhru.

13. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Pribudne niekto k štvorici?

Na Australian Open sú v hlavnom turnaji štyri slovenské tenistky - Karolína Schmiedlová, Dominika Cibulková, Magdaléna Rybáriková a Daniela Hantuchová. Pribudne k nim niekto z trojice Čepelová, Kučová, Mihalíková? Táto trojica spoznala v stredu žreb. Najťažší sa ušiel Tereze Mihalíkovej, ktorá štartuje na voľnú kartu vďaka minuloročnému víťazstvu v juniorke Australian Open.

13. 01. 2016
Aktuality Více zde