• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Schmiedlová siedma v ankete

 Karolína Schmiedlová obsadila v ankete Klubu športových redaktorov Športovec roka 2015 siedme miesto. Výsledky ankety, ktorú v jednotlivcoch vyhral cyklista Peter Sagan, majster sveta a v kolektívoch futbalisti SR, vyhlásili v utorok večer v SND. Foto: Dušan Barbuš

23. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Zelená pre NTC Košice

Mestské zastupiteľstvo mesta Košice schválilo na dnešnom zasadnutí založenie akciovej spoločnosti NTC Košice, základné dokumenty a memorandum o spolupráci pri výstavbe a prevádzkovaní NTC Košice. ,,Teším sa, že košickí poslanci väčšinou hlasov schválili spoločný projekt mesta Košice a Slovenského tenisového zväzu – Národné tenisové centrum Košice,“ reagoval na správu Igor Moška, generálny sekretár STZ.

14. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Päť Slovákov v stovke

Na konci roka 2015 je vo svetovej stovke rebríčkov ATP a WTA vo dvojhre päť slovenských hráčov. V porovnaní s vlaňajškom teda o dvoch menej - vypadli Lacko a Čepelová. K zlepšeniu došlo vo štvorhre - vlani nebol v stovke ani jeden muž a boli len tri ženy, tohto roku sú dvaja muži a štyri ženy.

14. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

NTC: 13 hráčov, Líška nováčik

V roku 2016 bude v NTC 13 hráčov – 8 mužov a 5 žien. Nováčikom medzi hráčmi bude Tomáš Líška (na obr.), staronovým nováčikom medzi trénermi Ladislav Simon, ktorý sa do centra vracia po troch rokoch. Trinásť hráčov bude mať 8 tenisových trénerov a dvoch kondičných.

14. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Orange Bowl: stop Mihalíkovej

Najlepšia slovenská juniorka Tereza Mihalíková na Orange Bowl, juniorskom podujatí Grade 1, skončila. Slovenka, piata nasadená postúpila v dvojhre do osemfinále, keď zdolala 15-ročnú Kolumbijčanku Arangovú 6:2, 6:7(3), 6:3 a Izraelčanku Krolitzkyová 6:2, 6:1, ale v piatok podľahla Američanke Mateasovej 2:6, 4:6.

11. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Progres roka pre Bacsinszkú

Karolína Schmiedlová nezískala na okruhu WTA ocenenie Progres roka 2015. Na základe hlasovania fanúšikov sa z honoru tešila Švajčiarka Timea Bacsinszká, ktorá sa po sérii zranení dostala do svetovej Top 10. Informovala o tom oficiálna stránka Ženskej tenisovej asociácie. 

09. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová v TOP 10 športovcov SR

V desiatke najúspešnejších športovcov Slovenska v roku 2015 má zásluhou Karolíny Schmiedlovej tenis opäť zastúpenie. Anketu Klubu športových redaktorov - Športovec roka 2015 - slávnostne vyhlásia 22. decembra v novej budove SND. Pred kamerami RTVS vyhlásia desiatku jednotlivcov a tri najúspešnejšie kolektívy.

07. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková vo finále

Najlepšia slovenská juniorka Tereza Mihalíková na Eddie Herr International Tennis Championship v Bradentone na Floride (Grade 1) s Maďarkou Dalmou Gálfiovou zvíťazili v semifinále štvorhry, ale vo finále podľahlii druhému nasadenému americkému páru.

05. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Dajte hlas Schmiedlovej - hlasovať možno do 6. decembra

Dajte svoj hlas Karolíne Schmiedlovej! Slovenská jednotka sa dostala do nominácie 5 tenistiek na ocenenie Progres roka 2015. Hlasovať možno na stránke Tenisovej asociácie žien (WTA) do 6. decembra vrátane: www.wtatennis.com

 

02. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Hrbatý s trénermi v NTC

Dominik Hrbatý bude v sobotu v NTC hovoriť na seminári trénerov, ktorý organizuje STZ, o svojej úspešnej profesionálnej kariére. Jednu prednášku mal už v minulých dňoch v tureckej Antalyi na svetovej konferencii trénerov, ktorá sa pod taktovkou ITF skončí túto sobotu a zúčastňuje sa na nej 700 trénerov z 99 krajín.

27. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Moška: Skvelá správa pre slovenský šport

 Na aktuálne schválenie Zákona o športe reaguje Igor Moška, generálny sekretár STZ: ,,Vďaka osobnej podpore predsedu vlády a predsedu parlamentu bol dnes naprieč politickým spektrom schválený nový Zákon o športe. Je to skvelá správa pre slovenský šport. Zákon systémovo zlepšuje financovanie športu a zavádza pozitívne motivácie pre športové kluby a zväzy, aby viac detí a mládeže pravidelne športovalo. A to je veľký verejný záujem."

 

26. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Zákon o športe od 1. 1. 2016

 Národná rada SR dnes s podporou 132 poslancov schválila Zákon o športe. ,,Pre šport vytvára tento zákon transparentnejšie prostredie, jasnejšie pravidlá a vyššiu kontrolu narábania so zdrojmi," povedal predseda parlamentu Peter Pellegrini (na snímke tasr).

26. 11. 2015
Aktuality Více zde