• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Klein v Prostějove do druhého kola

Lukáš Klein (na snímke) postúpil do druhého kola dvojhry na challengeri 100 v Prostějove (118 000 EUR, antuka vonku). Šiesty nasadený hráč zvíťazil nad brazílskym kvalifikantom Matheusom Pucinellim de Almeidom, ktorého zdolal 6:4, 3:6, 6:4 za 150 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávia Olasza zabojuje v ďalšom zápase proti Američanovi Emiliovi Navovi.

06. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Hrunčáková v Surbitone už iba v debli

Viktória Hrunčáková (na snímke) nepostúpila do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT W100 v britskom Surbitone (100 000 USD, tráva vonku). Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka nestačila v úvodnom zápase na domácu hráčku Sonay Kartalovú a podľahla jej 3:6, 2:6 za 68 minút. S Kartalovou sa Hrunčáková stretla druhý raz v priebehu dvoch týždňov, v kvalifikácii na Roland Garros ju zdolala v troch setoch.

06. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kajka: Bojovala som do konca

Anna Karolína Schmiedlová končí na tohtoročnom Roland Garros v osemfinále dvojhry. Vďaka tomuto výsledku zaknihovala svoj najlepší výsledok na niektorom z turnajov veľkej štvorky. Okrem dobrého výsledku sa môže tešiť z toho, že v Paríži predvádzala výborný tenis, hrala odvážne a sebavedomo. V úvodnom kole zdolala nasadenú jedenástku, v osemfinále potrápila svetovú šestku. A to všetko na jej obľúbenom podujatí vo francúzskej metropole.

05. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík v Heilbronne víťazne

Jozef Kovalík (na snímke) sa prebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 125 v nemeckom Heilbronne (145 000 EUR, antuka vonku). V úvodnom kole otočil vývoj zápasu s domácim Maximilianom Martererom a zvíťazil 3:6, 6:2, 7:6(5) za 146 minút. Jeho ďalším súperom bude Austrálčan Akira Santillan.

05. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová podľahla Gauffovej

Anna Karolína Schmiedlová neuspela v osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Šiestej nasadenej vlaňajšej finalistke Američanke Coco Gauffovej podľahla 5:7, 2:6 za 91 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza dosiahla na parížskej antuke napriek prehre životný úspech. Po prvý raz v kariére postúpila na niektorom z podujatí veľkej štvorky medzi elitnú šestnástku. Z francúzskej metropoly si odnáša 240 bodov do svetového rebríčka WTA, v ktorom zaznamená výrazný posun dopredu. V jeho onlajn vydaní figuruje aktuálne na 74. mieste.

05. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Jamrichová do druhého kola

Renáta Jamrichová postúpila do druhého kola dvojhry na juniorke druhého grandslamového turnaja roka Roland Garros. Siedma nasadená hráčka zvíťazila v úvodnom zápase nad americkou kvalifikantkou Tyrou Caterinou Grantovou, ktorú zdolala 6:4, 6:4 za 84 minút. Pätnásťročná hráčka Národného tenisového centra odplatila Grantovej finálovú prehru spred dvoch týždňov na antukovom turnaji v Santa Croce.

05. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Rozbehla sa juniorka

Na druhom grandslamovom turnaji roka Roland Garros sa v nedeľu rozbehla súťaž juniorov. Z mladých slovenských hráčok boli v pavúku dievčat tri talentované hráčky - Renáta Jamrichová, Nikola Daubnerová a Nina Vargová (na snímke). V úvodný deň zasiahli do hry Daubnerová s Vargovou, na Jamrichovú čaká duel úvodného kola v pondelok.

04. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Šramkovej tesne ušiel titul

Rebecca Šramková nezískala titul vo dvojhre na turnaji ITF WTT W40 v slovinskom meste Otočec (40 000 USD, antuka vonku). V pozícii sedmičky pavúka nestačila vo finále na druhú nasadenú hráčku Valentini Grammatikopoulovú z Grécka (189. WTA) a podľahla jej 4:6, 4:6 za 89 minút. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza zvíťazila v Otočci minulý týždeň, teraz tak k titulu pridala finálovú účasť.

04. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová: Životný úspech

Anna Karolína Schmiedlová dosiahla postupom do osemfinále dvojhry na Roland Garros doposiaľ svoj najväčší grandslamový úspech. V sobotňajšom dueli tretieho kola hladko zdolala americkú kvalifikantku Kaylu Dayovú, v ďalšom zápase ju však čaká tvrdší oriešok. Šiesta nasadená Coco Gauffová už Schmiedlovú raz zdolala a tak jej slovenská singlová jednotka bude mať čo oplácať.

04. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková opäť vo finále v Otočci

Rebecca Šramková zabojuje o titul v dvojhre na turnaji ITF WTT W40 v slovinskom meste Otočec (40 000 USD, antuka vonku). V pozícii sedmičky pavúka si v semifinále poradila s dvanástou nasadenou Američankou Elvinou Kalievovou, ktorú zdolala 7:6(5), 6:1 za 95 minút. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza si vo finále zmeria sily s druhou nasadenou hráčkou Valentini Grammatikopoulovou z Grécka (189. WTA).

03. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kajka do osemfinále - galéria

Anna Karolína Schmiedlová sa prvý raz v kariére predstaví v osemfinále grandslamového turnaja. Postúpiť doň sa jej podarilo na obľúbenom antukovom Roland Garros v Paríži. V treťom kole nedala šancu americkej kvalifikantke Kayle Dayovej, ktorú zdolala hladko 6:1, 6:3. Zápas fotoobjektívom sledovala Marleen Fouchier.

03. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Skvelá Schmiedlová v osemfinále!

Anna Karolína Schmiedlová sa prvýkrát v kariére prebojovala do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji. V treťom kole Roland Garros zdolala americkú kvalifikantku Kaylu Dayovú hladko 6:1, 6:3 za 80 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza nastúpi v súboji o postup do štvrťfinále proti šiestej nasadenej vlaňajšej finalistke Američanke Coco Gauffovej.

Schmiedlová si na parížskej antuke vylepšila svoje grandslamové maximum, ktorým bolo tretie kolo na Roland Garros 2020 a 2014 i na US Open 2015.

03. 06. 2023
Aktuality Více zde