• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Molčan: Proti Zverevovi to nešlo

Alex Molčan po prehre vo večernom zápase druhého kola Roland Garros s Nemcom Alexandrom Zverevom neskrýval sklamanie, no postavil sa k tomu športovo. S nasadenou dvadsaťdvojkou z Nemecka sa mu nepodarilo dostať do zápasu podľa jeho predstáv a na centrálnom dvorci v Paríži mu podľahol 4:6, 2:6, 1:6. Favorizovaný súper sa vrátil na dvorec Philippa Chatriera prvý raz od vlanajšieho semifinále proti Španielovi Rafaelovi Nadalovi, ktoré skrečoval pre vážne zranenie členka.

02. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Molčan nestačil na Zvereva

Alex Molčan neuspel v druhom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Na parížskej antuke prehral s nasadenou dvadsaťdvojkou Nemcom Alexandrom Zverevom 4:6, 2:6, 1:6 za necelé dve hodiny. Jeho maximom na podujatiach veľkej štvorky zostáva tretie kolo z vlaňajšieho Wimbledonu a US Open 2021.

01. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová: Bola som odvážna

Anna Karolína Schmiedlová postupom do tretieho kola dvojhry na Roland Garros vyrovnala svoje maximum z grandslamových turnajov. Po vyradení jedenástej nasadenej Rusky Veroniky Kudermetovovej v prvom kole potvrdila dobrú formu na parížskej antuke aj v ďalšom zápase, v ktorom zdolala španielsku lucky-loserku Alionu Bolsovovú.

01. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Schmiedlová v treťom kole!

Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala už do tretieho kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V druhom kole zdolala prvýkrát v kariére španielsku lucky loserku Alionu Bolsovovú 6:3, 6:4 za 104 minút. Na parížskej antuke tak vyrovnala svoje maximum z rokov 2020 a 2014. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza nastúpi v dueli o postup do osemfinále proti americkej kvalifikantke Kayle Dayovej.

01. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Troisdorfe titul neobháji

Lukáš Klein (na snímke) neobháji titul vo dvojhre na challengerovom turnaji 75 v nemeckom Troisdorfe (73 000 EUR, antuka vonku). Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza nestačil v druhom kole na Rusa Ivana Gachova a v pozícii nasadenej štvorky mu podľahol 4:6, 2:6 za 83 minút.

31. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Mihalíková končí v 1. kole

Tereza Mihalíková s Estónkou Kaiou Kanepiovou nepostúpili do druhého kola štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Na parížskej antuke nestačili v úvodnom zápase na bielorusko-brazílsky pár Victoria Azarenková, Beatriz Haddadová Maiová a podľahli mu hladko 0:6, 1:6 za necelú hodinu. Najlepším grandslamovým výsledkom dvadsaťštyriročnej Mihalíkovej tak zostáva osemfinále z tohtoročného Australian Open.

FOTO: Marleen Fouchier

31. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kajka o RG: Môj obľúbený turnaj

Anna Karolína Schmiedlová sa predstaví v druhom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza hladko zdolala v úvodnom zápase favorizovanú súperku Veroniku Kudermetovovú z Ruska 6:3, 6:1 a v druhom kole vyzve španielsku kvalifikantku Alionu Bolsovovú.

30. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Troisdorfe za obhajobou

Lukáš Klein (na snímke) úspešne vykročil za obhajobou titulu na challengeri 75 v nemeckom Troisdorfe (73 000 EUR, antuka vonku). Štvrtý nasadený hráč zvíťazil v úvodnom zápase nad domácim držiteľom voľnej karty Markom Topom, ktorého zdolal 6:3, 6:7(2), 6:4 za 153 minút. Ďalším súperom zverenca trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza bude Rus Ivan Gachov.

30. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Molčan do druhého kola

Alex Molčan postúpil do druhého kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V úvodnom kole zdolal na parížskej antuke domáceho Francúza Huga Gastona 6:1, 7:6(4), 6:4 za 143 minút. ďalším súperom zverenca trénerov Mariána Vajdu, Karola Becka a kondičného Pavla Šmelu bude nasadená dvadsaťdvojka Alexander Zverev z Nemecka.

30. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Disciplinárny trest pre p. Miklušičáka a p. Babeja potvrdený

Odvolacia komisia Slovenského tenisového zväzu dňa 26. mája 2023 potvrdila disciplinárny trest zákazu výkonu funkcie na 12 mesiacov s platnosťou od 5. mája 2023 pre Františka Babeja a  Petra Miklušičáka. Trest sa vzťahuje na všetky druhy funkcií v STZ. Celé znenie rozhodnutia odvolacej komisie:

ROZHODNUTIE ODVOLACEJ KOMISIE - P. MIKLUŠIČÁK
ROZHODNUTIE ODVOLACEJ KOMISIE - F. BABEJ

30. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Skvelá Schmiedlová ďalej!

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) sa prebojovala do druhého kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V úvodnom kole vyradila na parížskej antuke jedenástu nasadenú Rusku Veroniku Kudermetovovú hladko 6:3, 6:1 za 79 minút. Jej ďalšou súperkou bude španielska lucky loserka Aliona Bolsovová, ktorá v pondelok zdolala ďalšiu Slovenku Kristínu Kučovú 6:2, 6:1.

29. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Kučová prehrala v 1. kole

Kristína Kučová sa neprebojovala do druhého kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V úvodnom zápase nestačila na španielsku lucky loserku Alionu Bolsovovú a podľahla jej hladko 2:6, 1:6 za 69 minút. Maximom tridsaťdvaročnej Bratislavčanky zostáva na parížskej antuke druhé kolo z roku 2019.

29. 05. 2023
Aktuality Více zde