• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Mihalíková u prezidenta SR

 Urobila fantastickú reklamu našej krajine. Tak zhodnotil úspešné vystúpenie slovenskej tenistky Terezy Mihalíkovej na Australian Open prezident SR Andrej Kiska. Vyslúžila si za to aj stredajšie prijatie u hlavy štátu SR.

04. 02. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Šanca pre domáce hráčky

TC EMPIRE Trnava sa po prvý raz rozhodol zaradiť do svojho turnajového kalendára medzinárodné ženské halové podujatie EMPIRE Womens Indoor (7.-15. februára) s dotáciou 10 000 USD. V hlavnej súťaži sa predstaví viacero známych mien i talentovaných Sloveniek.

04. 02. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Tereza skočila o 42 miest!

V najnovšom rebríčku ITF je čerstvá juniorská šampiónka Australian Open Tereza Mihalíková na 14. mieste. Jednoznačne urobila zo všetkých hráčok najväčší skok - o 42 miest! Aj Alexovi Molčanovi trochu pomohlo finále štvorhry. V kombinovanom rebríčku juniorov je ako najlepší Slovák na 33. mieste.

02. 02. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Úspešní juniori v zajatí médií

O úspešných slovenských juniorov - Terezu Mihalíkovú, šampiónku dvojhry a Alexa Molčana, finalistu štvorhry na Australian Open - prejavili médiá enormný záujem. Mladí tenisti sa v pondelok so slovenskými novinármi na tlačovke v NTC podelili o svoje čerstvé zážitky z Melbourne. Na pôde STZ im blahoželal generálny sekretár Igor Moška. Mihalíkovej výkony v Melbourne rástli od zápasu k zápasu, svojím vystupovaním na dvorci si získala sympatie fanúšikov. Tereza na tenisovom Australien Open prepísala históriu a stala sa prvou slovenskou víťazkou juniorskej dvojhry.

02. 02. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Milan Baláž má jubileum, želáme mu veľa zdravia!

Dňa 31. 1. 2015 oslávil krásne životné jubileum 60 rokov Ing. Milan Baláž. Dlhoročný fanúšik tenisu sa upísal tomuto bielemu športu pred 33 rokmi, keď začali jeho dvaja synovia hrať tenis. Počas tohto obdobia sa zároveň začal venovať funkcionárskej činnosti najprv na klubovej úrovni v TC Slávia Trnava, neskôr v Západoslovenskom tenisovom zväze a následne na úrovni najvyššej, v Slovenskom tenisovom zväze. V súčasnosti pôsobí v orgánoch a.s. TC Empire Trnava a popritom vykonáva i rozhodcovskú činnosť. Prajeme veľa zdravia a elánu do ďalších rokov!

 

01. 02. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Winter Cup: Dvanásťroční nepostúpili

Slovenské tímy hráčov do 12 rokov hrajú cez víkend v kvalifikačných skupinách halových ME - Winter Cupe. Chlapci ani dievčatá na finálový turnaj nepostúpili. 

31. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Moška je nadšený

Australian Open je pre Slovákov obľúbeným grandslamom. Za posledných päť rokov sa naši juniori tešili z triumfu v Melbourne Parku po tretí raz, zásluhou Terezy Mihalíkovej po prvý raz v dvojhre. V roku 2010 získali titul vo štvorhre Čepelová, Škamlová a 2011 Horanský s Čechom Veselým.

31. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková je šampiónka!

Tereza Mihalíková vybojovala v Melbourne grandslamový titul v dvojhre junioriek. Šestnásťročná rodáčka z Topoľčian zdolala vo finále Australian Open v Aréne Roda Lavera Britku Katie Swanovú 6:1, 6:4 a postarala sa o tretí singlový juniorský titul v ére samostatnosti pre Slovensko. 

31. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan titul nezískal

Alex Molčan sa z Melbourne nevráti s trofejou za víťazstvo v juniorskej štvorhre. Slovenský tenista s Poliakom Hubertom Hurkaczom vo finále  mimoriadne tesne podľahli austrálskej dvojici Jake Delaney, Marc Polmans 6:0, 2:6, zápasový tajbrejk 8:10. Molčan, hráč NTC, sa však pričinil s Mihalíkovou o zaujímavý zápis: Slovensko má na jednom gramdslame po prvý raz finalistov v dvoch súťažiach.

30. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v Austrálii vo finále

Tereza Mihalíková, 16-ročná topoľčianska rodáčka, postúpila do finále juniorskej dvojhry na Australian Open a môže sa stať prvou Slovenkou, ktorá získa v Melbourne singlový juniorský titul. V roku 1999 o prvenstvo v dvojhre junioriek neúspešne bojovala Katarína Bašternáková (prehrala s Francúzkou Razzanovou).

30. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan hrá v Melbourne o titul

 Najlepší slovenský junior Alex Molčan si po boku Poliaka Huberta Hurkacza zahrá v Melbourne o titul vo štvorhre juniorov. Dvojica v semifinále zvíťazila nad tretím nasadeným srbsko-americkým párom Miomir Kecmanovic, Michael Mmoh 6:7(9), 7:6(0) - 10:2. Pre 17-ročného rodáka z Prešova, člena NTC, je to prvé grandslamové finále kariéry.

29. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v semifinále AO

 Tereza Mihalíková postúpila do semifinále juniorskej dvojhry na Australian Open! Šestnásťročná topoľčianska rodáčka zdolala vo štvrťfinále Kanaďanku Charlotte Robillard-Milletteovú 6:2, 6:2. Súperku brejkla päťkrát, svoje podanie stratila raz.

29. 01. 2015
Aktuality Více zde