• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Serena nedala Dominike šancu

 Dominika Cibulková neuspela vo štvrťfinále dvojhry na Australian Open v Melbourne. Vlaňajšia finalistka ako nasadená jedenástka prehrala s najvyššie nasadenou svetovou jednotkou Američankou Serenou Williamsovou za 65 minút 2:6, 2:6.

28. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková zabojuje o semifinále!

 Tereza Mihalíková si v Melbourne zahrá prvý raz v kariére v grandslamovom štvrťfinále dvojhry. Šestnásťročná juniorka z Topoľčian, zverenka Jána Studeniča, vyradila domácu Saru Tomicovú 7:5, 2:6, 6:2. Viktória Kužmová v osemfinále dvojhry vypadla, Alex Molčan postúpil už do semifinále štvorhry!

28. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová ide domov

Jana Čepelová, ktorá v Melbourne pre zápal pľúc neštartovala a liečila sa v tamojšej nemocnici, je už na ceste domov. Dôležité je, aby dlhú cestu z Melbourne cez Dubaj do Viedne, v sprievode trénera Martina Zathureckého, absolvovala bez problémov. Budú ju čakať rodičia, s ktorými sa z Bratislavy presunie domov do Košíc na doliečovanie.

27. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Bezsenné noci s Cibulkovou

Dominika Cibulková pripravuje v týchto dňoch svojim fanúšikom na Slovensku bezsenné noci. Z utorka na stredu ju čaká štvrťfinále na Australian Open so svetovou jednotkou Serenoua Williamsovou po 2.30 nášho času. Program v Aréne Roda Lavera pred týmto súbojom otvára o 01.00 hod. štvrťfinále Madison Keysová (USA) - Venus Williamsová (USA-18).

 

27. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková cez druhú nasadenú

 Nečakaný výsledok dosiahla za 2:23 hod. v Melbourne 16-ročná Tereza Mihalíková, ktorá v 2. kole junioriek na Australian Open vyradila 2. nasadenú Švajčiarku Jil Bele Teichmannovú 5:7, 7:6(5), 7:5. Rovnako ako Kužmová bude bojovať o postup do štvrťfinále, do ktorého Mihalíková už postúpila vo štvorhre.

27. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková mala senzačný deň!

Lanská finalistka Dominika Cibulková je v Melbourne vo štvrťfinále! Slovenská jednotka zdolala dvojnásobnú šampiónku Australian Open Victoriu Azarenkovú 6:2, 3:6, 6:3, keď využila prvý mečbal pri podaní súperky. Vo sviatočný Deň Austrálie zažíval pod zatiahnutou strechou arény Roda Lavera v Melbourne slovenský tenis opäť veľké chvíle. Súperkou desiatej tenistky sveta Dominiky Cibulkovej vo štvrťfinále bude svetová jednotka Američanka Serena Williamová, päťnásobná šampiónka Australian Open, s ktorou má bilanciu 0:4.

26. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Rekordérka Cibulková

Po pondelkovom postupe do štvrťfinále Australian Open sa stala Dominika Cibulková slovenskou rekordérkou v počte účastí v tejto fáze grandslamového turnaja. Štvrťfinále v Melbourne 2015 je už Cibulkovej šiestym na turnajoch veľkej štvorky. V ére samostatnosti nik zo Slovákov takýto počet nedosiahol, maximom bolo doteraz päť účastí Cibulkovej a rovnaký počet má i Daniela Hantuchová.

26. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

A teraz je na rade Serena

 Dominika Cibulková nastúpi v súboji o postup do semifinále v noci na stredu proti najvyššie nasadenej svetovej jednotke Američanke Serene Williamsovej, s ktorou má negatívnu bilanciu 0:4.  ,,Musím ísť na kurt s tým, že sa dá zdolať," povedala Cibulková.

26. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová cez favoritku

Slovenská juniorka Viktória Kužmová vyradila v 2. kole  juniorskej dvojhry Australian Open siedmu nasadenú domáciu Naikthu Bainsovú 6:0, 3:6, 6:1 a zahrá si o postup do grandslamového štvrťfinále. Vo štvorhre vypadla, postúpila však Tereza Mihalíková so svojou bieloruskou partnerkou Lapkovou aj Alex Molčan s Poliakom Hurkaczom.

26. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Návrat do arény Roda Lavera

Dominika Cibulková nastúpi na osemfinále Australian Open proti Victorii Azarenkovej, bieloruskej šampiónke z Melbourne 2012 a 2013, v noci z nedele na pondelok o jednej hodine nášho času v aréne Roda Lavera, kde hrala naposledy pred rokom vo finále proti Na Li.

25. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmovej víťazná premiéra

 Viktória Kužmová, členka NTC, mala v juniorskej dvojhre Australian Open v sobotu víťaznú premiéru, keď v prvom kole vyradila Dánku Emilie Francatiovú 4:6, 6:4, 6:2. V nedeľu pOstúpila aj Tereza Mihalíková, Alex Molčan vypadol po prehre s tretím nasadeným Američanom Fritzom.

25. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Dominika v ľadovom kúpeli

 Takto prejavuje radosť z postupu Dominika Cibulková, hoci v Melbourne sedí v ľadovom kúpeli... Fotografiu zavesila na svoju facebookovskú stránku so statusom, že jej po výhre ani ľadový kúpeľ neprekáža. A nesmie chýbať ani jej bojové - POMÉÉÉ!

24. 01. 2015
Aktuality Více zde