• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

RG: Hrunčáková bez hlavnej

Viktória Hrunčáková sa nepredstaví v hlavnej súťaži dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Vo finále kvalifikácie nestačila na mladú Češku Sáru Bejlekovú a podľahla jej 4:6, 4:6 za 74 minút. Zverenke trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka sa na parížskej antuke nepodarilo tretí rok za sebou prebojovať do hlavnej súťaže. Na Roland Garros dosiahla v roku 2019 postupom do tretieho kola svoj doteraz najlepší grandslamový výsledok v singli.

26. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Vyžrebovali hlavnú súťaž

Anna Karolína Schmiedlová nastúpi v prvom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros proti jedenástej nasadenej Ruske Veronike Kudermetovovej. Kristína Kučová sa stretne s kvalifikantkou. Štvrtkový žreb ďalej rozhodol aj o tom, že Alex Molčan si na úvod zmeria sily s domácim Francúzom Hugom Gastonom.

25. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Klein aj Gombos končia

Lukáš Klein (na snímke) nepostúpil do finále kvalifikácie na druhý grandslamový turnaj roka Roland Garros. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza prehral v druhom eliminačnom kole s Talianom Flaviom Cobollim 4:6, 4:6 za 106 minút. Nedarilo sa ani Norbertovi Gombosovi. Nad sily nasadenej dvadsaťtrojky bol Holanďan Jesper De Jong, ktorému podľahol 3:6, 5:7 za 102 minút. V hlavnej súťaži na parížskej antuke sa tak zo Slovákov predstaví iba Alex Molčan.

24. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Hrunčáková zabojuje o hlavnú

Viktória Hrunčáková (na snímke) zabojuje o postup do hlavnej súťaže dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Nasadená devätnástka zvíťazila v druhom kvalifikačnom kole nad mladou domácou hráčkou Ninou Radovanovicovou, ktorú zdolala 7:5, 7:6(1) za 103 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka si v eliminačnom finále zmeria sily so sedemnásťročným českým talentom Sarou Bejlek.

24. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková do semi v Štrasburgu

Tereza Mihalíková (na snímke) s Češkou Miriam Kolodziejovou postúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA 250 v Štrasburgu (225 480 EUR, antuka vonku). Vo štvrťfinálovom zápase si poradili s tretím nasadeným japonským párom Šuko Aojamová, Ena Šibaharová, ktorý zdolali 6:4, 3:6, 10-4 za 107 minút. Ich ďalšími súperkami budú americko-mexické dvojky pavúka Desirae Krawczyková, Giuliana Olmosová.

24. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v debli postupuje

Tereza Mihalíková (na snímke) s Češkou Miriam Kolodziejovou postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA 250 v Štrasburgu (225 480 EUR, antuka vonku). V úvodnom zápase si poradili s ruským párom Anna Blinkovová, Varvara Gračevová, ktorý zdolali 6:4, 7:6(1) za 91 minút. Ich ďalšími súperkami budú tretie nasadené Japonky Šuko Aojamová, Ena Šibaharová.

23. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan ťahákom Bratislava Open

Slovenská daviscupová špička vrátane Alexa Molčana bude ťahákom jubilejného 20. ročníka tenisového turnaja challengerovej série ATP Bratislava Open (11. - 18. júna). V hlavnej súťaži sa predstavia aj Norbert Gombos, Lukáš Klein a Jozef Kovalík. Jednotkou turnaja bude 58. hráč rebríčka ATP Španiel Roberto Carballes Baena. Na turnaj sa prihlásil aj bývalý siedmy hráč svetového renkingu Fernando Verdasco zo Španielska. Voľné karty do hlavnej súťaže dostanú mladí hráči Peter Benjamín Privara a Lukáš Pokorný.

23. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Klein ďalej, Kovalík končí

Lukáš Klein (na snímke) sa suverénnym spôsobom prebojoval do druhého kola trojkolovej kvalifikácie na grandslamový turnaj Roland Garros. V úvodnom zápase si v pozícii nasadenej dvadsaťšestky poradil s Argentínčanom Marianom Navonem, ktorého zdolal 6:0, 6:4 za 66 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom kole zmeria sily s Talianom Flaviom Cobollim (159. ATP). 

23. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Gombos v kvalde víťazne

Norbert Gombos (na snímke) postúpil do druhého kola kvalifikácie na grandslamový turnaj Roland Garros. V pozícii dvadsiatehotretieho nasadeného hráča zdolal domáceho Francúza Antoina Ghibauda v troch setoch 6:7(4), 6:3, 6:1 za 131 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza sa v ďalšom kole stretne s Holanďanom Jesperom de Jongom (195. ATP).

22. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Hrunčáková po obrate ďalej

Viktória Hrunčáková (na snímke) postúpila do druhého kola trojkolovej kvalifikácie na druhý grandslamový turnaj roka Roland Garros. V úvodnom kole otočila vývoj zápasu s Britkou Sonay Kartalovou, ktorú zdolala 2:6, 7:5, 6:4 za 129 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka prehrávala v druhom sete 1:5, no tento nepriaznivý stav dokázala otočiť. Jej ďalšou súperkou bude domáca hráčka Nina Radovanovicová (565. WTA).

22. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mravcová víťazkou singla na ITF J60 v Budapešti

Ema Mravcová získala titul vo dvojhre na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J60 v Budapešti. V pozícii nasadenej štvorky zvíťazila vo finále nad trojkou pavúka Viktóriou Židelovou, ktorú zdolala 7:6(3), 6:4. Pre sedemnásťročnú Mravcovú je to druhý singlový titul na juniorskom okruhu ITF.

21. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová s titulom z Monastiru

Katarína Kužmová získala titul vo dvojhre na turnaji ITF WTT W15 v tuniskom Monastire. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila vo finále nad dvojkou pavúka Hiroko Kuwatovou z Japonska a zdolala ju vo vyrovnanom zápase 3:6, 7:6(4), 6:3 za 158 minút. Pre dvadsaťjedenročnú Kužmovú je to štvrtý singlový titul na ženskom okruhu ITF, tretí v tomto roku.

FOTO: Instagram Kataríny Kužmovej

21. 05. 2023
Aktuality Více zde