• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Stankovič v Sieni slávy

 Branislav Stankovič je novým členom Siene slávy slovenského tenisu. Slávnostne ho do nej uviedli pred sobotňajšou štvorhrou daviscupového duelu Slovensko - Rakúsko v bratislavskom NTC.

05. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková v Monterrey dohrala

Magdaléna Rybáriková na turnaji WTA v Monterrey podľahla vo štvrťfinále druhej nasadenej Srbke Ane Ivanovičovej 1:6, 6:0, 2:6. Zápas trval 98 minút, Rybáriková bude v pondelkovom rebríčku na 37. mieste v poradí ako tretia Slovenka.

05. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová nedala Daniele šancu

 Jana Čepelová sa prvý raz v kariére prebojovala do semifinále na turnaji WTA. Vo štvrťfinále na zelenej antuke v americkom Charlestone v atraktívnom slovenskom derby deklasovala dvanástu nasadenú Danielu Hantuchovú 6:2, 6:1. O postup do finále nastúpi v sobotu proti talentovanej Švajčiarke Belinde Bencicovej.

05. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Aj Rybáriková je v osmičke

V Monterrey sa Magdaléna Rybáriková prebojovala do štvrťfinále, keď vyhrala prvý set 6:4 a v druhom jej Japonka Moritová súboj vzdala. Jej ďalšou súperkou bude druhá nasasedná Srbka Ivanovičová, premožiteľka Kanaďanky Wozniakovej.

04. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Iba dve vyhrali nad Hantuchovou

 V novej histórii slovenského tenisu nebolo na profesionálnom okruhu veľa derby zápasov aký bude dnes v Charlestone medzi Danielou Hantuchovu a Janou Čepelovou. Ak by Košičanka uspela, bola by iba treťou Slovenkou z aktuálnych alebo bývalých hráčok TOP 100, ktorá by nad Danielou vyhrala.

04. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová ide do derby s Danielou

Slovenské tenistky Daniela Hantuchová a Jana Čepelová nastúpia proti sebe v atraktívnom piatkovom štvrťfinálovom derby na turnaji WTA na zelenej antuke v americkom Charlestone. Čepelová vyradila trinástu nasadenú Rusku Jelenu Vesninovú po vyše dvaapolhodinovej trojsetovej dráme 7:6 (4), 3:6, 6:3. 

03. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Hantuchová má formu

Daniela Hantuchová sa suverénnym spôsobom prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA na zelenej antuke v americkom Charlestone (dotácia 700 000 USD). V treťom kole, ako nasadená dvanástka, si poradila s Brazílčankou Telianou Pereirovou 6:2, 6:3. 

03. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Hantuchová do osemfinále

Daniela Hantuchová sa prebojovala do osemfinále na turnaji WTA na zelenej antuke v Charlestone (dotácia 700 000 USD). Zverenka švédskeho trénera Petra Lundgrena si v druhom kole ako nasadená dvanástka poradila s americkou kvalifikantkou Grace Minovou za 66 minút 6:2, 6:3.

02. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Senzácia: Čepelová vyradila Serenu!

 V druhom kole turnaja na zelenej antuke v Charlestone sa zrodila senzácia: Slovenka Jana Čepelová, aktuálne 78. hráčka rebríčka, vyradila svetovú jednotku, Američanku Serenu Williamsovú, 6:4, 6:4. Zápas trval 84 minút. Čepelová ukončila víťaznú sériu 17-násobnej gradslamovej šampiónky, ktorá na zelenej antuke v Južnej Karolíne vyhrala 15 zápasov v rade a získala tri tituly. 

02. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Zimný okruh Völkl Baby Tour v Topoľčanoch

Posledným turnajom „Masters“ vyvrcholil úvodný ročník Völkl Baby Tour pre deti do 10 rokov. Do záverečného turnaja sa prebojovalo osem najlepších chlapcov a dievčat z troch kvalifikačných turnajov.

 
01. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Hantuchová pretrhla zlú sériu

 Po sérii piatich singlových prehier od januára a pauze pre zranenie, dosiahla Daniela Hantuchová na zelenej antuke v Charlestone víťazstvo nad Američankou Shelby Rogersovou 7:5, 7:5.  Karolína Schmiedlová svoj vstupný zápas nezvládla. V Monterrey postúpila do 2. kola Magdaléna Rybáriková.

01. 04. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Na Kaju idú chvály

 Po nedeľňajšom víťazstve Karolíny Schmiedlovej na floridskom turnaji v Osprey sme požiadali o fotku s trofejou direktora podujatia Toma Whittena. Odpoveď bola promptná aj s komentárom: ,,Karolína je výborná hráčka a príjemná mladá žena," napísal Tom a pripojil dve fotky.

01. 04. 2014
Aktuality Více zde