• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Dvanásťroční na Winter Cupe bez medaily

 Chlapci SR do 12 rokov obsadili v záverečnom turnaji Winter Cupu - zimných ME družstiev v českej Vedryni - konečné 6. miesto.


09. 02. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Oslabený tím šestnásťročných z Istanbulu nepostúpil

O vystúpení slovenského tímu hráčok do 16 rokov na kvalifikačnom turnaji Winter Cupu v tureckom Istanbule píše kapitánka družstva Radka Zrubáková.

07. 02. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Chlapci do 16 rokov postúpili do finálovej skupiny

Z kvalifikačných skupín Winter Cupu - zimných ME družstiev chlapcov a dievčat do 14 a 16 rokov, postúpili zo slovenských tímov do finálovej skupiny iba chlapci do 16 rokov, ktorých viedol ako kapitán Jaroslav Kormyš. Tím tvorili Lukáš Klein, Tomáš Líška, David Juras.

03. 02. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Domi má vlastnú značku

Dominika Cibulková za asistencie wimbledonskej šampiónky Marion Bartoliovej predstavila kolekciu oblečenia vlastnej značky. Produkty pod názvom Domi sa začnú predávať počas víkendového zápasu 1. kola svetovej skupiny Fed Cupu Slovensko - Nemecko v AEGON aréne NTC.

03. 02. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Lipták: Nemky sú favoritky

Dominika Cibulková (13. WTA) bude líderkou tímu SR vo štvrťfinále Fed Cupu proti Nemecku 8.-9. 2. 2014 v AEGON aréne NTC.V kvartete SR sú Daniela Hantuchová (31.), Magdaléna Rybáriková (32.) a Jana Čepelová (82.). Nominácia Nemecka: Angelique Kerberová (9.), Sabine Lisická (15.), Andrea Petkovicová (31.), Julia Görgesová (102.) .

29. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Dominika s fanúšikmi

Partners Group SK, sponzor Dominiky Cibulkovej, spoločne s STZ, pripravili v Auparku pre finalistku Australian Open špeciálne privítanie s fanúšikmi, kde šťastná tenistka ukazovala svoju trofej, rozdávala autogramy a pózovala pred objektívmi. FOTO. Dušan BARBUŠ

27. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Domi, pomééé!

Domi, pomééé! S takýmto transparentom privítal generálny sekretár STZ Igor Moška Dominiku Cibulkovú v pondelok po prílete z Melbourne. Finalistku Australian Open vítali rodičia a desiatky kameramanov, fotoreportérov a novinárov na letisku vo Schwechate.

27. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Winter Cup: chlapci postúpili, dievčatá bez postupu

Dievčatá do 12 rokov zo skupiny Winter Cupu v Rakovníku nepostúpili na finálový turnaj, ale chlapci Slovenska v tejto vekovej kategórii boli v Hrádku nad Nisou úspešní a postúpili na finálový turnaj, ktorý sa uskutoční 7. - 9. februára vo Vendryni (ČR).

26. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Po Melbourne Fed Cup v NTC

Finalsistka Australian Open Dominika Cibulková hodnotila vystúpenie v Melbourne, sobotňajší finálový zápas, svoj skvelý  tím. Budúci týždeň, pochopiteľne, vynechá turnaj v Paríži a začne sa pripravovať na Fed Cup proti Nemecku. Diváci v AEGON aréne NTC budú na ňu zvedaví.

25. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Vďaka za dva krásne týždne

Víťazke a finalistke odovzdávala trofeje na Australian Open slávna Chris Evertová, mnohonásobná grandslamová šampiónka. Dominika Cibulková do svojej ďakovnej reči zahrnula aj Američanku. V jej akadémii na Floride sa pravidelne cez zimu pripravuje.

25. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková nepreskočila čínsky múr

Dominika Cibulková nezískala ako prvá slovenská hráčka histórie grandslamový titul. Vo finále dvojhry na Australian Open, prvý raz v ére samostatnosti so slovenským zástupcom, podľahla Číňanke Na Li za 97 minút 6:7(3), 0:6.

25. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulkovú čaká životný zápas

Dominika Cibulková má v sobotu šancu stať sa historicky prvou slovenskou singlovou grandslamovou šampiónkou. Pred vyvrcholením ženskej dvojhry na tenisovom Australian Open (9.30 SEČ aj v RTVS) proti Číňanke Na Li si nepripúšťa tlak.

24. 01. 2014
Aktuality Více zde