• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Mečíř a Hrbatý držia palce Cibulkovej

Dominika Cibulková je členka Slovana Bratislava. V klube je prezidentom olympijský šampión a daviscupový kapitán Miloslav Mečíř a členom dlhoročná opora tímu Dominik Hrbatý. Ich názory na melbournské finále finále slovanistky sú zaujímavé.

23. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Dominika v objatí wimbledonskej šampiónky

Úradujúca wimbledonská šampiónka Marion Bartoliová, veľká kamarátka Dominiky Cibulkovej, bola jednou z gratulantiek slovenskej tenistky po jej postupe do finále. "Ona vie, čo cítim," znie status Slovenky na facebooku, kam zavesila fotku s Francúzkou. Inú - veľmi vtipnú ilustráciu, vystihujúcu sobotňajšie finále  - dala na FB fyzioterapeutka Dominiky Iveta Stanková.

23. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Dominika Cibulková: Nemôžem tomu uveriť

Cibulková mala po postupe do prvého grandslamového finále obrovskú radosť a v jej očiach sa zaligotali aj slzy dojatia. ,,Bola som prekvapená zo skvelého vstupu do zápasu. Aga je výborná hráčka a vedela som, že to bude ťažké. Aj keď som spravila nejakú chybu, snažila som sa na to nemyslieť a sústrediť sa na ďalší fiftín. Stále si neuvedomujem, že som v grandslamovom finále, nemôžem tomu uveriť."

23. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Mama a otec zostávajú doma

Rodičia Cibulkovci do Melbourne na finále nepoletia. Víťazná zostava sa nemení - asi tak vysvetľovala mama Katarína Cibulková rozhodnutie zostať doma a podľa tradície sledovať zápas úspešnej dcéry v televízii. Ale zásadne iba zo záznamu.

23. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková rozbila Radwaňskú

Prvé reakcie svetových médií na postup slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej do finále dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne zo servisu TASR:

23. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Moška: Dominika má šancu! Macko: Radosť pozerať sa na Dominiku!

Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška patrí medzi veľkých optimistov a tejto povesti je verný aj pri predpovedi finále Australian Open Cibulková - Na Li. O svoje dojmy sa podelil aj prezident STZ Tibor Macko.

23. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Historické - Cibulková vo finále!

Historický úspech slovenského tenisu: Dominika Cibulková je prvou tenistkou v ére samostatnosti, ktorá dokázala postúpiť do grandslamového finále. V semifinále Australian Open zdolala za 70 minút Agnieszku Radwaňdskú suverénne 6:1, 6:2. Jej finálovou súperkou bude Číňanka Na Li.

23. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Pozdrav z Melbourne a hlasy

,,Dominant Cibulková," znel headline o postupe slovenskej tenistky do semifinále v Melbourne na stránke Australian Open. Príznačné po suverénnom víťazstve nad Halepovou. Na facebook zavesila fyzioterapeutka Iveta Stanková tradičnú fotku radosti celého tímu. Tu sú hlasy z Melbourne zo servisu TASR:

22. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v semifinále Australian Open!

Slovenský tenis má v Dominike Cibulkovej svoju tretiu semifinalistku Australian Open v ére samostatnosti. Po Kučerovi 1998, Hantuchovej 2008, postúpila medzi posledných štyroch v Melbourne 24-ročná Bratislavčanka, ktorá zdolala 11. nasadenú Simonu Halepovú 6:3, 6:0 a zajtra sa stretne s Agneszkou Radwaňskou.

22. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v osemfinále Australian Open vypadla

 Iba 15-ročná Slovenka Tereza Mihalíková postúpila do osemfinále Australian Open v dvojhre junioriek, v ktorom podľahla Američanke Haugerovej 4:6, 1:6.

22. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková o postupe a súperke

 K priebehu víťazného osemfinálového zápasu na Australian Open aj o budúcej súperke Simone Halepovej, s ktorou má bilanciu 2:1, hovorila Dominka Cibulková v konferenčnom hovore so slovenskými médiami.

20. 01. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Skvelé, Dominika ide ďalej!

Dominika Cibulková zdolala tretiu nasadenú Mariu Šarapovovú  3:6, 6:4, 6:1 a postúpila po prvý raz v kariére do štvrťfinále Australian Open! Slovenka hrá v Melbourne vo fantastickej forme a nepovedala ešte posledné slovo.

20. 01. 2014
Aktuality Více zde