• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Slovenky podľahli Austrálii

V mexickom San Luis Potosi prehralo Slovensko v prvom stretnutí juniorského Fed Cupu hráčok do 16 rokov s Austráliou 1:2. Pre zranenie nemohla v singli hrať naša jednotka Kristína Schmiedlová. O prvom vystúpení píše Vladimír HABAS, ktorý v Mexiku vedie trojicu Kristína Schmiedlová, Tereza Mihalíková a Katarína Strešnáková.

24. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci na víťaznej vlne

Skvelý tenisový deň predviedli v utorok slovenskí hráči na ázijských turnajoch. Piati zo šiestich, ktorí nastúpili na svoje zápasy, vyhrali, dokonca bez straty setu! Iba Hantuchová vypadla v Tokiu v 1. kole štvorhry. Pravda, s Raymondovou hrali proti turnajovým jednotkám.

24. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko opäť č. 1 na Slovensku

Od 23. septembra je Lukáš Lacko opäť slovenskou tenisovou jednotkou. Martin Kližan prišiel o 230 bodov za vlaňajší titul na turnaji v Petrohrade a vypadol z prvej svetovej stovky.

23. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Juniorky na ME siedme

Juniorky Slovenska do 18 rokov vo finálovej skupine ME v španielskej Lleide obsadili siedme miesto. Podľahli  Taliansku a potom aj Rusku - v oboch prípadoch 1:2. V nedeľu o konečné 7. miesto vyhrali nad Veľkou Britániou 3:0.

22. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenské juniorky na dvoch frontoch

Slovenské tenistky do 16 a 18 rokov budú bojovať v nasledujúcich dňoch na dvoch miestach o prestížne trofeje. Hráčky do 18 rokov štartujú na finálovom turnaji ME v španielskej Lleide a do 16 rokov na juniorskom Fed Cupe v Mexiku.

19. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Slovensko na žreb čaká

V Londýne v stredu vyžrebovali Davisov pohár 2014. Slovensko si ešte na súpera musí počkať, lebo až 25. – 27. októbra sa rozhodne o kompletnom zložení I. skupiny euro-africkej zóny. Termíny ročníka 2014: 1. kolo: 31. januára - 2. februára , štvrťfinále: 4. - 6. apríla , semifinále: 12. - 14. septembra, finále: 21. - 23. novembra.

18. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Rebecca Šramková získala prvý ženský titul

Rebecca Šramková, ktorá bude mať o mesiac 17 rokov, získala svoj prvý titul medzi ženami. Na turnaji ITF v srbskom Vrnjacka Banja ako nenasadená vyhrala dvojhru bez straty setu. Hráčka TK Jednotka bola po boku Natálie Vajdovej na tomto 10-tisícovom turnaji aj vo finále štvorhry.

16. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Úspešné prvé desaťročie NTC

Na začiatku boli tri magické písmená: NTC – Národné tenisové centrum. A vízia ľudí, ktorí sa dokázali zapáliť pre vec a svoju predstavu aj realizovať. Národné tenisové centrum bolo slávnostne otvorené 18. septembra 2003. V týchto dňoch zavŕši prvú, veľmi úspešnú desaťročnicu svojho fungovania. Pri myšlienke a jej realizácii zohral Igor MOŠKA, generálny sekretár STZ, kľúčovú úlohu.

12. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Titul do Trnavy

 Na majstrovstvách Slovenska družstiev starších žiakov zvíťazil tím TC Empire Trnava. Na druhom a treťom mieste skončili tímy z Bratislavy Slávia Agrofert STU a Slovan.

08. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

V Prahe finále Slovákov, vyhral Blaško

  Traja hráči NTC sa v tomto týždni blysli na turnajoch a postúpili do záverečných bojov. V Janove uhral Andrej Martin na challengeri semifinále a v Prahe sa juniori Martin Blaško a Alex Molčan stretli vo finále, v ktorm vyhral Blaško.

08. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková vyhrala na Cypre štvorhru

 Po dvojnásobnom víťazstve na turnaji ITF 4 v Kranji (Slovinsko) dokázala slovenká juniorka Tereza Mihalíková, zvernkyňa trénera Jána Studeniča, opäť zvíťaziť vo štvorhre po boku Britky GabriellyTaylorovej aj Cypre na podujatí ITF 3.

07. 09. 2013
Aktuality Více zde
 
news img

Junior Maruščák vypadol vo štvorhre

Posledným slovenským zástupcom na US Open bol junior Matej Maruščák, ktorý vo štvrtok ukončil svoje účinkovanie vo štvrťinále štvorhry po boku Dána Söndergaarda.

05. 09. 2013
Aktuality Více zde