• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

JTBSO: Viki Kužmová v singli končí

Viktória Kužmová nepostúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Piata nasadená hráčka nestačila v úvodnom zápase na mladú talentovanú Češku Nikolu Bartůňkovú, ktorej podľahla 3:6, 7:5, 3:6 za 112 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka sa v Bratislave predstaví ešte vo štvorhre po boku mladšej sestry Katky.

Všetky informácie o podujatí - pavúky, program, fotografie - nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.jtbankaslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

15. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Vargová postúpila, Balus a Méri nie

Nina Vargová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Držiteľka voľnej karty nastúpila v úvodnom kole proti siedmej nasadenej Rumunke Alexandre Ignatikovej, ktorá jej za stavu 4:0 z pohľadu Slovenky zápas vzdala. V ďalšom zápase si zverenka trénera Martina Zathureckého a kondičného Ladislava Olasza zmeria sily s Češkou Barborou Palicovou. 

15. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Katka Kužmová ďalej

Katarína Kužmová (na snímke) postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Úspešná kvalifikantka si v prvom kole hlavnej súťaže poradila s Turkyňou Zeynep Sonmezovou a zdolala ju 6:3, 4:6, 6:4 za 121 minút. Mladšia zo sestier Kužmových si v ďalšom kole zmeria sily s víťazkou zápasu medzi nasadenou jednotkou Annou Karolínou Schmiedlovou a Rumunkou Cristinou Dinovou.

15. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Jašková a Cíleková pokračujú v šľapajách svojich mám

Finálové kolo kvalifikácie na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022 zviedlo proti sebe dve mladé hráčky, ktoré pochádzajú z tenisového prostredia. Anika Jašková (na snímke), dcéra Radky Zrubákovej, proti Laure Cílekovej, dcére Kariny Habšudovej. Navyše sú dievčatá aj klubovými spoluhráčkami, čo ich vzájomnému zápasu pridávalo špeciálny náboj. Do hlavnej súťaže napokon postúpila Anika, pre ktorú víťazstvo znamená prvú účasť v hlavnej súťaži na šesťdesiattisícovom turnaji ITF v kariére.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Helsinkách vypadol

Norbert Gombos sa neprebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 90 v Helsinkách (67 960 EUR, tvrdý povrch hala). Štvrtý nasadený hráč nestačil v úvodnom kole na Taliana Mattiu Bellucciho a podľahol mu 6:4, 6:7(3), 1:6 za 127 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza by sa mal v tejto sezóne predstaviť ešte na turnaji v talianskej Andrii.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Jamrichová víťazne

Renáta Jamrichová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Držiteľka voľnej karty zvíťazila nad Češkou Dominikou Šalkovou (311. WTA) a zdolala ju 7:5, 6:1 za 67 minút. Zverenka trénera Jána Matúša prehrávala v úvodnom sete 2:5, no nezložila zbrane a dokázala otočiť vývoj na svoju na stranu. V druhom dejstve už na kurte dominovala.

"Ani som sa nenazdala a za päť minút bolo 0:3. Potom sme si obe držali servis, ale už to neboli také jasné gemy. Viac som sa rozohrala, výmeny boli vyrovnanejšie a vyrovnanejšie. Dokázala som si zobrať stratený servis späť a vyrovnala som na 5:5. V ťažkom jedenástom geme som ju brejkla a dopodávala som na 7:5. Bolo to trošku aj o šťastí, ale aj o mojej dobrej hre," zhodnotila priebeh zápasu Jamrichová.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: 3 Slovenky do hlavnej

Estzer Méri, Katarína Kužmová (na snímke) a Anika Jašková sa prebojovali do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Méri zvíťazila nad Švajčiarkou Karolinou Kozakovou 7:6(6), 6:0 a v hlavnej súťaži si zmeria sily s ďalšou kvalifikantkou Anetou Kučmovou z Českej republiky. Kužmová vo vyrovnanom zápase zdolala siedmu nasadenú Češku Terezu Smitkovú 6:3, 4:6, 11-9 , jej súperkou v hlavnou pavúku bude Turkyňa Zeynep Sonmezová.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: 13 Sloveniek v kvalde

Trinásť slovenských tenistiek sa predstaví v kvalifikácii turnaja J&T Banka Slovak Open 2022. Na podujatí kategórie ITF WTT W60 budú o postup do hlavnej súťaže bojovať Bianca Behúlová, Salma Drugdová, Katarína Kužmová, Eszter Méri, Sara Suchánková, Anika Jašková, Laura Cíleková, Timea Jarušková, Victoria Chramcová, Martina Marušinová, Natália Slabá, Žofia Čuboňová a Katarína Strešnáková. Kvalifikačné boje sa v Národnom tenisovom centre začínajú v nedeľu od 10.00 h.

Všetky dôležité informácie o turnaji, pavúky, program dňa či fotografie nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

12. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Finálny akceptačný list

Vo finálnom akceptačnom liste na turnaj J&T Banka Slovak Open 2022 figurujú dve slovenské hráčky - Anna Karolína Schmiedlová a Viktória Kužmová. Najvyššie nasadenou bude Belgičanka Ysaline Bonaventureová (105. WTA), dvojkou Anna Karolína Schmiedlová (106. WTA). Voľnú kartu do hlavnej súťaže dostali od organizátorov tri talentované juniorky - Nikola Daubnerová, Nina Vargová a Renáta Jamrichová.

V kvalifikácii sa z domácich tenistiek predstavia Rebecca Šramková, Bianca Behúlová, Eszter Méri, Sofia Milatová a Katarína Strešnáková.

11. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Dvojhra už bez Slovákov

Lukáš Klein sa neprebojoval do semifinále dvojhry na medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov. Nad jeho sily bol štvrtý nasadený Čech Tomáš Macháč, ktorému podľahol 4:6, 7:6(5), 3:6 za 137 minút. Najlepším výsledkom zverenca trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza na Peugeot Slovak Open zostáva semifinále z roku 2020, kedy podľahol práve Macháčovi. Prehrou Kleina prišlo Slovensko o posledného domáceho reprezentanta v dvojhre.

Všetky dôležité informácie o challengeri Peugeot Slovak Open - pavúky, program, fotografie - nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.tennisslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

11. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos bez semifinále

Norbert Gombos sa neprebojoval do semifinále dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. Tretí nasadený hráč nestačil vo štvrťfinále na Maďara Fabiána Marozsana, ktorému podľahol 1:6, 6:3, 3:6 za 82 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza bol po zápase sklamaný: "Prvý set mi vôbec nevyšiel. Súper hral úplne bezchybne, všetko mu padalo. Snažil som sa však zostať kľudný. V druhom som lepšie returnoval a pomohol som si aj servisom, čo bol kľúč k úspechu. V treťom sete som mal na začiatku brejkbal, ktorý som nevyužil. Súper naopak zobral servis mne. Škoda posledného gemu, mal som ešte šancu vrátiť sa do zápasu, žiaľ, už to nevyšlo. Som sklamaný."

11. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

BJKC: Slovensko nasadené

V nedeľu sa v Glasgowe o 14.00 h uskutoční žrebovanie kvalifikácie Pohára Billie Jean Kingovej na rok 2023. V žrebovaní sa ocitne 18 tímov, ktoré si zmerajú sily v deviatich dueloch doma a vonku (14. - 15. apríla 2023). Bude medzi nimi 10 krajín, ktoré skončili na 3. - 12. mieste na finálovom turnaji 2022 v Glasgowe (vrátane Slovenska) a 8 víťazov play-off stretnutí, ktoré sa odohrali 11. – 12. novembra. Slovensko figuruje medzi nasadenými tímami (6.).

11. 11. 2022
Aktuality Více zde