• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

PSO: Klein zdolal Kovalíka

Lukáš Klein sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. V druhom kole zdolal v slovenskom derby ôsmeho nasadeného Jozefa Kovalíka 7:6(5), 6:3 za 97 minút Zverenca trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza čaká vo štvrťfinále štvrtý nasadený Čech Tomáš Macháč.

10. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos do štvrťfinále

Norbert Gombos sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2022. Tretí nasadený hráč zvíťazil v druhom kole nad Francúzom Geoffreyom Blancaneauxom a zdolal ho 6:2, 7:6(4) za 83 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si v súboji o postup do semifinále zmeria sily s Maďarom Fabiánom Marozsanom (192. ATP).

10. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Privara vypadol v 1. kole

Peter Benjamín Privara nepostúpil pri svojej prvej účasti v hlavnom pavúku dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open do druhého kola. Nad jeho sily bol v úvodnom zápase kvalifikant Viktor Durasovic z Nórska, ktorému podľahol 3:6, 4:6 za 66 minút. Z pätice Slovákov štartujúcich v hlavnej súťaži dvojhry sa tak do druhého kola prebojovali traja hráči - Norbert Gombos, Jozef Kovalík a Lukáš Klein.

09. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos hladko ďalej

Norbert Gombos postúpil do druhého kola dvojhry na medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov. Tretí nasadený hráč si v úvodnom kole hladko poradil s kvalifikantom Henrim Squirem z Nemecka a zdolal ho 6:4, 6:3 za 73 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom zápase zmeria sily s Fracúzom Geoffreyom Blancaneauxom. Zápas je naplánovaný na štvrtok o 16.30 h na centrálnom dvorci NTC arény.

09. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Zelenay do štvrťfinále

Igor Zelenay spolu s Chorvátom Frankom Skugorom postúpili do štvrťfinále štvorhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. V úvodnom kole vyradili druhý nasadený srbsko-britský pár Nikola Čačič, Jonny O´Mara, ktorý zdolali  6:3, 6:2 za necelú hodinu. V súboji o postup do semifinále si zmerajú sily s rakúsko-ukrajinskou dvojicou David Pichler, Vitalij Sačko.

09. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Klein proti Kovalíkovi

Lukáš Klein (na snímke) sa prebojoval do druhého kola dvojhry na domácom challengeri Peugeot Slovak Open 2022. V úvodnom zápase si hladko poradil so srbským kvalifikantom Hamadom Medjedovičom a zdolal ho 6:3, 6:2 za 53 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza sa v celom zápase mohol oprieť o kvalitný servis, pripísal si 16 es a nečelil ani jedinému brejkbalu. Jeho ďalším súperom bude ôsmy nasadený Jozef Kovalík.

08. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Pokorný podľahol dvojke

Lukáš Pokorný sa neprebojoval do druhého kola dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2022. V úvodnom zápase nestačil na druhého nasadeného Maďara Mártona Fucsovicsa (109. ATP) a podľahol mu 6:7(3), 0:6 za 85 minút. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca držal v prvom sete s favoritom krok, hralo sa bez brejku a o víťazovi sa rozhodlo až v tajbrejku. V druhom už na kurte dominoval maďarský reprezentant, ktorý si v druhom kole zmeria sily s Nemcom Yannickom Hanfmannom.

08. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: V utorok piati Slováci

V utorkovom programe turnaja Peugeot Slovak Open 2022 sa predstavia piati domáci hráči. Ako prvý zasiahne do hry Lukáš Pokorný, ktorý v druhom zápase dňa na centrálnom dvorci NTC arény vyzve dvojku pavúka Mártona Fucsovicsa z Maďarska. Nie pred 14.30 h odohrajú prvé kolo štvorhry Peter Benjamín Privara s Petrom Naďom. Tí vyzvú rakúsko-ukrajinskú dvojicu David Pichler, Vitalij Sačko.

07. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Horanský bez hlavnej

Filip Horanský nepostúpil do hlavnej súťaže dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. Deviaty nasadený hráč nestačil vo finále kvalifikácie na dvojku pavúka Hamada Medjedoviča zo Srbska a podľahol mu 7:6(5), 4:6, 4:6 za 111 minút. Zverenec trénera Miloslava Mečířa ml. a kondičného Dávida Olasza otočil v tajbrejku prvého setu z 2:5, v ďalšom priebehu zápasu mal však navrch Medjedovič, ktorý zaznamenal 17 es.

07. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Fotogaléria prvého kvalifikačného dňa

V prvý kvalifikačný deň turnaja Peugeot Slovak Open 2022 vstúpili do hry štyria slovenskí hráči. Takto objektív počas zápasov zachytil Miloša Karola, Filipa Horanského, Petra Naďa, Michala Krajčího a ich súperov. Všetky dôležité informácie týkajúce sa turnaja nájdu tenisoví fanúšikovia na jeho oficiálnej stránke www.tennisslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

06. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Horanský o hlavnú

Filip Horanský (na snímke) postúpil do finále kvalifikácie na turnaji Peugeot Slovak Open 2022. Deviaty nasadený hráč zvíťazil v prvom eliminačnom kole nad Nemcom Rudolfom Mollekerom, ktorého hladko zdolal 6:1, 6:2 za necelú hodinu. Zverenec trénera Miloslava Mečířa ml. a kondičného Dávida Olasza si v súboji o hlavnú súťaž zmeria sily s dvojkou pavúka Hamadom Medjedovičom zo Srbska.

06. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

BJKC: Tím má správnu chémiu

Slovenský kapitán Matej Lipták dva dni pred štartom finálového turnaja tenisového Pohára Billie-Jean Kingovej v Glasgowe zdôraznil, že v tíme je správna chémia. Hoci jeho zverenky v dueloch proti Austrálii a Belgicku nebudú favoritky, podľa šéfa slovenskej lavičky sa pokúsia prekvapiť a zabojovať o postup do semifinále.

06. 11. 2022
Aktuality Více zde