• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
news img

Naši už trénovali v dejisku

Slovenskí tenisti si už vyskúšali centrálny dvorec tenisového klubu IDU v Konstanci, kde sa cez víkend uskutoční stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára Rumunsko – Slovensko. ,,Všetko je v poriadku,“ znela prvá správa šéfa výpravy Vladimíra Habasa.

13. 07. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Do Rumunska letelo 5 hráčov

Daviscupová reprezentácia odletela v nedeľu do Rumunska, kde sa najbližší víkend uskutoční stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Slovensko - Rumunsko. Pod vedením kapitána Miloša Mečířa letelo až päť hráčov. K pôvodne nominovanej štvorici Martin Kližan, Norbert Gombos, debutant Jozef Kovalík a Igor Zelenay, pribudol aj Andrej Martin. 

12. 07. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Mečíř nominoval na DC

Miloslav Mečíř, kapitán slovenskej daviscupovej reprezentácie, nominoval tím na stretnutie 2. kola I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára proti Rumunsku v Konstance 17. - 19. júla. Kvarteto tvoria Martin Kližan, Norbert Gombos, Jozef Kovalík a Igor Zelenay. Ak by nováčik Jozef Kovalík v Rumunsku hral, stal by sa v poradí 21. tenistom, ktorý nastúpi v Davis Cupe za Slovensko.

07. 07. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

DC v Rumunsku pri mori

 Stretnutie Rumunsko - Slovensko v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu 17. - 19. júla 2015 sa uskutoční na antuke v Tenisovom klube IDU v meste Konstanca na čiernomorskom pobreží. Klub je v známom letovisku Mamaia. Kapacita hľadiska bude pre 2000 divákov. Víťaz postúpi do play off o svetovú skupinu 2016.

11. 05. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Peick hodnotí v superlatívoch

Tri dni po daviscupovom stretnutí Slovensko - Slovinsko prišla na STZ , ako organizátora súboja, správa od Nemca Norberta Peicka, hlavného rozhodcu stretnutia a súčasne aj reprezentanta ITF.  Jeho hodnotenie vyznelo v superlatívoch. ,,Excellent organsiation all around. Highest Standard!" - vynikajúca organizácia zo všetkých stránok, najvyšší štandard, znelo Peickovo hodnotenie. K výhre Slovenska 5:0 je to bonus navyše!

11. 03. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Slovensko poskočilo v rebríčku

V aktuálnom daviscupovom rebríčku k 9. marcu poskočilo Slovensko o štyri priečky z 24. na 20. miesto. Rebríček vedie naďalej Česko pred Švajčiarskom a Francúzskom. Rumunsku, júlovému súperu SR v 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny, patrí 31. miesto. V rebríčku je hodnotených 133 krajín.

10. 03. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Pavel opäť proti Slovensku

Rumunskí tenisti v 1. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára poľahky preskočili izraelskú prekážku, kapitán tímu Andrei Pavel však už myslí na júlový súboj so Slovenskom. Zverencov Miloslava Mečířa považuje za veľmi zdatných protivníkov.

09. 03. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Slovensko vyhralo 5:0

Nedeľňajší súboj tímových jednotiek daviscupového stretnutia 1. kola I. skupiny euro-africkej zóny Slovensko - Slovinsko obstarali v AEGON aréne Martin Kližan a Tom Kočevar-Dešman. Kližan zdolal súpera 6:1, 7:6(0), v záverečnej dvojhre vyhral Lukáš Lacko nad Mike Urbanijom 6:3, 6:2. Slovensko zvíťazilo 5:0 a nestratilo ani set! Slovenskí tenisti naplno potvrdili úlohu papierového favorita. V súboji o postup do baráže o svetovú skupinu sa 17.-19. júla predstavia v Rumunsku, ktoré urobilo krátky proces s Izraelom. Slovenský kapitán Miloslav Mečíř dúfa, že bude mať v lete k dispozícii najsilnejší tím.

08. 03. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Aj v nedeľu Kližan

Nedeľňajší súboj tímových jednotiek daviscupového stretnutia Slovensko - Slovinsko obstarajú v AEGON aréne od 12.00 Martin Kližan - Tom Kočevar-Dešman. Slovensko vedie 3:0, záverečné dvojhry sa hrajú na dva víťazné sety.

08. 03. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Postup SR, ideme do Rumunska

Slovensko viedlo po sobote nad Slovinskom v 1. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu 3:0, keď rozhodujúci tretí bod v AEGON aréne NTC získala dvojica Martin Kližan, Igor Zelenay výhrou nad párom Grega Žemlja, Tom Kočevar-Dešman 6:3, 6:4, 6:4. Foto: René Miko

07. 03. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Vo štvorhre zmena

V sobotňajšej štvorhre stretnutia Slovensko - Slovinsko v 1. kole I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu nastúpili Martin Kližan, Igor Zelenay, za hostí Grega Žemlja a Tom Kočevar-Dešman, ktorý nahradil Blaža Kavčiča.

07. 03. 2015
Davis Cup Více zde
 
news img

Už len bod chýba na postup

Po piatkových dvojhrách 1. kola I. skupiny Davis Cupu Slovensko - Slovinsko vedie v AEGON aréne v Bratislave domáci tím 2:0. K postupu do júlového druhého kola chýba družstvu kapitána Miloša Mečířa už iba bod, ktorý môže získať v sobotu vo štvorhre. O body Slovenska sa v piatok postarali Martin Kližan a Norbert Gombos. 

06. 03. 2015
Davis Cup Více zde