• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-DC: Slováci už v Kremenčuku, v pondelok absolvujú úvodný tréning

Kremenčuk 27. januára (TASR) - Slovenskí tenisti v nedeľu podvečer dorazili do ukrajinského Kremenčuku - dejiska zápasu 1. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára (1.-3. februára). Úvodný tréning v hale Premier s kapacitou 500 divákov absolvujú zverenci kapitána Miloslava Mečířa v pondelok predpoludním.

"Let z Viedne do Dnepropetrovska bol dlhý, no bez komplikácií. Potom sme absolvovali trojhodinový presun do Kremenčuku. Šofér musel ísť pomaly, lebo boli zasnežené cesty. Zatiaľ sme ešte nevideli areál, v ktorom sa bude hrať, prvý tréning je na programe v pondelok predpoludním," povedal pre TASR Mečíř.

Slovenská výprava odcestovala do Kremenčuku bez dvoch zranených hráčov Martina Kližana a Michala Mertiňáka. "U Maťa Kližana je ešte šanca, že by v prípade zlepšenia zdravotného stavu mohol v utorok ráno priletieť za nami, no už iba teoretická. S Miškom Mertiňákom som dnes telefonoval, lekár Roman Fano mu opichol boľavý chrbát a má sa už lepšie. Chceme však, aby sa úplne doliečil. Verím, že Igor Zelenay ho vo štvorhre adekvátne nahradí. Bol veľmi ochotný pomôcť tímu," dodal Mečír.

la

Vloženo: 27. 01. 2013       Kategorie: Tasr