• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Fed: Slovenky absolvovali v Moskve prvý tréning, Páleníkovi sa hala páči

Moskva 16. apríla (TASR) - Slovenské tenistky už majú za sebou prvý tréning v Športovom centri Krylatské, moskovskom dejisku víkendového semifinále Fed Cupu s Ruskom. Po ňom absolvovali aj tradičnú tlačovú konferenciu pred piatkovým žrebom stretnutia.

?Z letiska sme do hotela cestovali v pondelok dve hodiny, z hotela do haly to trvá 40 minút. Vzdialenosť z hotela do Krylatského nie je veľká, ale premávka moskovská je hustá, a tak medzi dvoma tréningami nebudú hráčky strácať čas a zostávajú v hale," povedal pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu Ľubomír Páleník, vedúci slovenskej výpravy..

Pri kurtoch je reštaurácia, kde sa môžu oba tímy najesť. Slovenské družstvo má v zázemí tri šatne, kde fungujú fyzioterapeuti i vypletač, ktorý od Babolatu, partnerskej firmy STZ, dostal stroj priamo v Moskve. ?Zatiaľ sme spokojní. Hala je pekná, čerstvo položená antuka je ešte vlhká, ale postupne bude vysychať. To je normálny proces. Dnešné tlačové konferencie oboch tímov boli štandardné, ako to na prvých stretnutiach s médiami býva," zakončil Páleník. Všetky hráčky už trénujú ? ruské kvarteto v zostave Maria Kirilenková, Anastasia Pavľučenkovová, Jekaterina Makarovová, Jelena Vesninová, slovenská štvorica v zložená Dominika Cibulková, Magdaléna Rybáriková, Daniela Hantuchová, Jana Čepelová.

Piatkové žrebovanie bude priamo na kurte o 11.00 SELČ. Páleníka potešila správa o Hantuchovej zisku druhého fedcupového srdca. "Je to príjemné povzbudenie pre tím a ocenenie slovenskej rekordérky v Pohári federácie," zakončil šéf slovenskej výpravy.

la

Vloženo: 16. 04. 2013       Kategorie: Tasr