• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Kvalifikantka Kristína Kučová už vo štvrťfinále na EMPIRE Slovak Open

Trnava 9. mája (TASR) - Slovenská tenistka Kristína Kučová sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na turnaji EMPIRE Slovak Open. V 2. kole MMSR žien si na antuke v Trnave ako kvalifikantka poradila s mladou Chorvátkou Aljou Tomljanovičovou v dvoch setoch 6:3 a 6:4. V dueli o postup do semifinále sa víťazka juniorky na US Open z roku 2007 v piatok stretne s Argentínčankou Paulou Ormaecheovou.

Češka Barbora Záhlavová-Strýcová postúpila v Trnave do štvrťfinále po hladkom víťazstve nad treťou nasadenou Srbkou Vesnou Doloncovou 6:2, 6:3. "V prvom kole som mala problémy s koncentráciou, predsa len polročná zápasová pauza sa pod moju hru podpísala. Proti Doloncovej to bolo lepšie. V Trnave sa mi hrá dobre, ako doma," povedala pre oficiálnu stránku turnaja česká víťazka, ktorej v apríli vypršal šesťmesačný dištanc za užitie zakázanej látky.

dvojhra - 2. kolo:

Kristína KUČOVÁ (SR) - Alja Tomljanovičová (Chor.) 6:3, 6:4, Barbora Záhlavová Strýcová (ČR) - Vesna Dolncová (3-Srb.) 6:2, 6:3, Paula Ormaecheová (Arg.) - Stephanie Duboisová (Kan.) 6:4, 6:2, Karin Knappová (2-Tal.) - Nastassja Burnettová (Tal.) 6:1, 6:2

la

Vloženo: 09. 05. 2013       Kategorie: Tasr