• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Aj Schmiedlová do štvrťfinále dvojhry na EMPIRE Slovak Open (3)

Trnava 9. mája (TASR) - Po Kristíne Kučovej sa do štvrťfinále dvojhry na turnaji EMPIRE Slovak Open v Trnave prebojovala aj ďalšia slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová. Zverenka trénera Milana Martinca si v druhom kole poradila s Japonkou Kurumi Narovou v dvoch setoch 7:6 (5) a 7:6 (5). V druhom dejstve odvrátila za stavu 5:6 tri setbaly. V dueli o postup do semifinále nastúpi v piatok proti druhej nasadenej Talianke Karin Knappovej.

"Z mojej strany to nebol až taký dobrý výkon," konštatovala pre TASR Schmiedlová. "Súperka hrala dobre a bola húževnatá, najmä pri dlhých výmenách. Nepoznala som ju a tréner mi radil, aby som využila menšiu postavu Japonky. V Trnave sa mi hrá dobre, je tu nádherný areál a veľa známych ľudí, ktorí mi fandia. Ťahám sériu siedmich víťazstiev a ešte by som rada nejaké pridala."

Postup medzi elitnú osmičku si zabezpečila aj Srbka Aleksandra Kruničová. Premožiteľka nasadenej jednotky Slovenky Jany Čepelovej v druhom kole zdolala Rusku Dariu Gavrilovovú v dvoch setoch 7:5 a 7:6 (3).

dvojhra - 2. kolo:

Anna Karolína SCHMIEDLOVÁ (SR) - Kurumi Narová (Jap.) 7:6 (5), 7:6 (5), Aleksandra Kruničová (Srb.) - Daria Gavrilovová (Rus.) 7:5, 7:6 (3)

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o ďalší výsledok

la mp

Vloženo: 09. 05. 2013       Kategorie: Tasr